Hivatalos Leírás

Az 1819-ben alapított ESCP Europe vezetők és vállalkozók generációit generálta. Az Berlinben, Londonban, Madridban, Párizsban, Torinóban és Varsóban elhelyezkedő hat városi egyetemen az ESCP Europe valóban európai identitása lehetővé teszi számára, hogy egyedi multikulturális oktatási stílust kínáljon az üzlet területén, és globális képet adjon a nemzetközi menedzsment kérdéseiről. Az ESCP Europe évente több mint 6000 hallgatót és 5000 vezetőt fogad be több mint 120 különböző országból, és átfogó menedzsment tanfolyamokat és szakos programokat kínál nekik (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD és Executive Education). Az ESCP Europe szerepel a világ üzleti iskoláinak mindössze 1% -ában, amelyek rendelkeznek hármas koronaakkreditációval (AACSB, AMBA és EQUIS). www.escpeurope.eu - Kövess minket a Twitteren @ESCPeurope

Bár az ESCP Europe márka csaknem 200 éves történelmében fejlődött ki, az mindig is hű maradt az első három betűjéhez. 1819-ben az Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie néven, majd az Ecole Supérieure de Commerce nevet kapta, majd ötven évvel később, 1869-ben az ESCP-hez fejlődött. Miután a testvériskolájával, az Európai Vállalkozási Iskolával (EAP) 1999-ben az iskola kb. Egy évtizede az ESCP-EAP-nak nevezték. Végül 2009-ben az iskola neve az ESCP Europe-be fordult, kifejezetten hivatkozva az európai örökségre és a helymeghatározásra.

Az ESCP Europe nemzetközi köre már kora óta látható. Az 1824-es osztály már 15 különböző nemzetiségű nemzetközi diák 30% -át tette számon, köztük hét spanyol, öt brazil, öt holland, négy német és két amerikai. A nyelvoktatás az első tananyag lényeges részét képezte, amely a francia nyelvtan mellett angol, német és spanyol nyelvórákat is tartalmazott. 1825-től összesen tíz nyelvet tanítottak az ESCP Europe-n, és a diákoknak legalább hármat kellett tanulniuk.

Körülbelül másfél évszázaddal később az ESCP Europe újra úttörő szerepet töltött be egy multi-campus üzleti iskola létrehozásával. Az iskolai európai hívásokra való reagálás érdekében 1973-ban nyílt meg Németországban és az Egyesült Királyságban az egyetemeken, majd Spanyolországban 1988-ban, Olaszországban 2004-ben és Varsóban 2015-ben. Egy egyre inkább globalizált világ kontextusában az ambíció Az ESCP Europe ma az igazán európai vezetők képzése azáltal, hogy elősegíti a humanista értékek és a vezetői oktatás közötti kapcsolatot. Az ESCP Europe valóságos európai iskolává válik, amely a világ számára nyitott.

Küldetés és értékek

Az ESCP Europe összekapcsolja és alakítja az üzleti világot a kultúrák közötti irányítási ismeretek és gyakorlatok előmozdításával.

A tanítási menedzsment interdiszciplináris szemszögből a legmagasabb szintű tudományos kiválóság, fejlesztünk kulturálisan intelligens, többnyelvű vezetők, akik nyitott, alkalmazkodó és felelős.

A vezetők és a vállalkozók, az ESCP Europe diplomások képesek vezetni és inspirálni a globalizált világban.

Legfontosabb tényeket

 • 6 ESCP Europe campus Berlinben, Londonban, Madridban, Párizsban, Torinóban és Varsóban
 • Háromszoros akkreditált: AACSB, EQUIS, AMBA
 • A világ első üzleti iskolája (1819)
 • Több mint 150 kutató-aktív tanár, akik több mint 20 nemzetiséget képviselnek a 6 egyetemen
 • 90 társprofesszor, 40 látogató professzor, több mint 800 szakember és szakértő
 • Több mint 130 egyetemi szövetség Európában és a világban
 • Teljes portfólió: Bachelor, Masters, MBA, PhD és Executive Education
 • 5 000 hallgató 100 különböző nemzetiségű képzési programban
 • 5000 magas szintű résztvevő személyre szabott képzésekben és vezetői oktatásban
 • 55 ezer aktív alumni több mint 150 országban
 • Az iskola mély európai identitását képviselő európai kormányzás
 • Rendszeresen a világ legjobb üzleti iskolái közé tartozik

Campuses

Az ESCP Európa egy határokon átnyúló, többkamrás üzleti iskola megkülönböztető modellje az európai identitásunk középpontjában áll. Az ESCP Europe a hat európai városban működő hat városi egyetemével aktívan részt vesz egy európai irányítási kultúra kialakításában, és lehetővé teszi az iskola számára, hogy egyedülálló típusú kulturális üzleti oktatást kínáljon:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PÁRIZS
 • TORINO
 • Varsó
Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Francia

Az intézmény további kínálata:


ESCP Europe Business School

MBA Nemzetközi Menedzsmentünk a fiatal szakembereknek az üzleti készségekkel és gondolkodásmóddal rendelkezik a sikeres nemzetközi karrierért. ... [+]

Élvezze a kereszt-kulturális élményt

MBA Nemzetközi Menedzsmentünk a fiatal szakembereknek az üzleti készségekkel és gondolkodásmóddal rendelkezik a sikeres nemzetközi karrierért.

10 hónapos program : Intenzív MBA program, erős keresztkulturális megközelítéssel2 ország az Ön választása szerint: Minden félévben tanulmányozzon egy másik ESCP Europe belvárosi egyetemen2 vállalati tanácsadási projektek több mint 2 országban: konzultáljon a vállalatokkal a valós projektekről, miközben bővíti nemzetközi munkatapasztalatait23 választható felajánlott több mint 7 ország: Válasszon, hogy szakosodjon vagy diverzifikálja MBA tapasztalatait, miközben akár 4 országot is megtapasztal55.000 alumínium 150 országból: Csatlakozzon egy változatos profi alumni hálózathoz, hogy növelje a jövőbeni nemzetközi karrierjét.150 kutató aktív professzor több mint 20 nemzetiségből: gyakorlati tanulási tapasztalat a sokoldalú teljes munkaidős, társult és vendégprofesszoroktól... [-]
Franciaország Párizs Spanyolország Madrid Egyesült Királyság London Németország Berlin Olaszország Turin Lengyelország Varsó  + 8 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
ESCP Europe
Address
ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Honlap
Telefonszám
+33 1 49 23 20 00
ESCP Europe - London Campus
Address
ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, Anglia, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
false
ESCP Europe
Address
ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Németország
Honlap
Telefonszám
+49 30 320070
ESCP-EUROPE Torino
Address
ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Olaszország
Honlap
Telefonszám
+39 011 670 5894
Address
ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Varsó, Mazoviai vajdaság, Lengyelország
Telefonszám
false
Address
Peking, Peking, Kína
Telefonszám
false
Address
Delhi, India
Telefonszám
false