ESCP Europe Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

1819-ben alapították a világ első üzleti iskoláját, az ESCP Europe-t egy gazdasági tudósok és üzletemberek csoportja alapította, köztük a közismert közgazdász, Jean-Baptiste Say és az ünnepelt Vital Roux kereskedő. Jean-Baptiste Say a gazdasági liberalizmus híve volt, és sokszor azzal a hitvallással járt, hogy a vállalkozói szellemet már 1800-ban alapította. A Vital Roux különösen ismert, mivel nagyrészt hozzájárult a Kereskedelmi Törvénykönyv 1807-es kidolgozásához, - innovatív pedagógiai gondolkodás. Ezért azt lehet mondani, hogy az ESCP Europe megteremtése jelenti az "üzleti iskola" fogalmát.

Bár az ESCP Europe márka csaknem 200 éves történelmében fejlődött ki, az mindig is hű maradt az első három betűjéhez. 1819-ben az Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie néven, majd az Ecole Supérieure de Commerce nevet kapta, majd ötven évvel később, 1869-ben az ESCP-hez fejlődött. Miután a testvériskolájával, az Európai Vállalkozási Iskolával (EAP) 1999-ben az iskola kb. Egy évtizede az ESCP-EAP-nak nevezték. Végül 2009-ben az iskola neve az ESCP Europe-be fordult, kifejezetten hivatkozva az európai örökségre és a helymeghatározásra.

Az ESCP Europe nemzetközi köre már kora óta látható. Az 1824-es osztály már 15 különböző nemzetiségű nemzetközi diák 30% -át tette számon, köztük hét spanyol, öt brazil, öt holland, négy német és két amerikai. A nyelvoktatás az első tananyag lényeges részét képezte, amely a francia nyelvtan mellett angol, német és spanyol nyelvórákat is tartalmazott. 1825-től összesen tíz nyelvet tanítottak az ESCP Europe-n, és a diákoknak legalább hármat kellett tanulniuk.

Körülbelül másfél évszázaddal később az ESCP Europe újra úttörő szerepet töltött be egy multi-campus üzleti iskola létrehozásával. Az iskolai európai hívásokra való reagálás érdekében 1973-ban nyílt meg Németországban és az Egyesült Királyságban az egyetemeken, majd Spanyolországban 1988-ban, Olaszországban 2004-ben és Varsóban 2015-ben. Egy egyre inkább globalizált világ kontextusában az ambíció Az ESCP Europe ma az igazán európai vezetők képzése azáltal, hogy elősegíti a humanista értékek és a vezetői oktatás közötti kapcsolatot. Az ESCP Europe valóságos európai iskolává válik, amely a világ számára nyitott.

Küldetés és értékek

Az ESCP Europe összekapcsolja és alakítja az üzleti világot a kultúrák közötti irányítási ismeretek és gyakorlatok előmozdításával.

A tanítási menedzsment interdiszciplináris szemszögből a legmagasabb szintű tudományos kiválóság, fejlesztünk kulturálisan intelligens, többnyelvű vezetők, akik nyitott, alkalmazkodó és felelős.

A vezetők és a vállalkozók, az ESCP Europe diplomások képesek vezetni és inspirálni a globalizált világban.

Tények és irányítás

 • 6 ESCP Europe kampusz Berlinben, Londonban, Madridban, Párizsban, Torinóban és Varsóban.
 • Háromszoros akkreditált: AACSB, EQUIS, AMBA
 • A világ első üzleti iskolája (1819-es évek)
 • Több mint 140 kutató-aktív professzor, akik több mint 20 nemzetet képviselnek 6 egyetemen
 • 90 társult professzor, 30 vendégprofesszor, több mint 800 szakember és szakértő
 • Több mint 120 egyetemi szövetség Európában és a világban
 • Teljes portfólió; Bachelor, Masters, MBA, PhD és Executive Education
 • 4 600 hallgató 100 különböző nemzetiségű programban
 • 5000 testreszabott résztvevő a testreszabott képzésben és a felsőoktatásban
 • 50.000 aktív alumni a világ több mint 150 országában
 • Az európai kormányzás, amely az iskola mély európai identitását képviseli
 • Rendszeresen rangsorolták a világ legjobb üzleti iskolái között

Campuses

Az ESCP Európa egy határokon átnyúló, többkamrás üzleti iskola megkülönböztető modellje az európai identitásunk középpontjában áll. Az ESCP Europe a hat európai városban működő hat városi egyetemével aktívan részt vesz egy európai irányítási kultúra kialakításában, és lehetővé teszi az iskola számára, hogy egyedülálló típusú kulturális üzleti oktatást kínáljon:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PÁRIZS
 • TORINO
 • Varsó
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Francia

Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

MBA Nemzetközi Menedzsment

Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris Spanyolország Madrid Egyesült Királyság London Németország Berlin Olaszország Turin Lengyelország Warsaw + 10 további

MBA Nemzetközi Menedzsment 12 hónapos, teljes munkaidőben működő egyetemi program. 6 nemzetközi kollégiumunk 2-jén él és tanul. Egy multikulturális osztályban fog tanulni, 25-35 különböző nemzetiséggel, széles szakmai háttérrel. [+]

Élvezze a kereszt-kulturális élményt

MBA Nemzetközi Menedzsment 12 hónapos, teljes munkaidőben működő egyetemi program. 6 nemzetközi kollégiumunk 2-jén él és tanul. Egy multikulturális osztályban fog tanulni, 25-35 különböző nemzetiséggel, széles szakmai háttérrel.

Az öregdiákok nyolcvan százaléka azt mondja, hogy programjuk "életet megváltoztató program" volt abban az értelemben, hogy sehol máshol ne tanulhassanak munkát és kölcsönhatásban az ilyen magas szintű sokféleséggel. Ez egy felbecsülhetetlen érték a mai globális üzleti környezetben.

Arra számítunk, hogy hallgatóink megosztják az általuk szerzett ismereteiket, interperszonális készségeiket és tulajdonságaikat, például a kíváncsisággal, dinamizmussal, érettségükkel és nyitottsággal az osztálytársaikkal. Sőt, annyit tanulsz az osztálytársaidtól, ahogyan azok a tanfolyamok, amelyeken az aktív részvétel az osztályteremben és azon kívül ugyanolyan fontos.... [-]


Videók

ESCP Europe I Paris Campus

Kapcsolat

ESCP Europe

Cím ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Cím ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Cím ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Egyesült Királyság
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon false

ESCP Europe

Cím ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Németország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Cím ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Olaszország
Honlap http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +39 011 670 5894

Cím ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Lengyelország
Telefon false

Cím Beijing, Beijing, Kína
Telefon false

Cím Delhi, India
Telefon false