Read the Official Description

IEMI - International Business School vonatok a fiatal szakemberek és vállalkozók nemzetközi üzleti menedzsment annak érdekében, hogy megfeleljen az igényeinek vállalatok keresek tapasztalt, operatív szakemberek egy igazi nemzetközi gondolkodásmód és az alkalmazkodóképesség.

A globalizáció és az erős verseny az egész világ vezető egy új mba szemlélet megszerzésére átfogó, stratégiai jövőkép, műszaki és technológiai ismeretek.

Meg kell, hogy képes legyen előre, terv és a helyes döntéseket a megfelelő időben! Ismerje meg, hogy érzékeny és proaktív.

Multikulturális környezetben diákok 41 országból, Képzett tanárok jól ismert üzleti iskolák és egyetemek, a szakemberek és a magas szintű szakértői, hogy a hallgatók a megfelelő tudás, hogy szembenézzen az üzleti világban.

A programok többsége vagy kétnyelvű, tanított angol és franciaVagy nemzetközi, tanítják teljes egészében angol nyelven.

IEMI / CMH 2016 Diplomaosztó

IEMI / CMH Diplomaosztó került sor péntek, április 29, 2016 at Salons Hoche, Párizs.

Az ünnepségen elnökölt Alain Hermelin, vezérigazgatója és alapítója IEMI / CMH. Számos tudományos és szakmai kar tagjai is jelen voltak.

A 2016 IEMI / CMH érettségi ünnepelte végzős MBA Nemzetközi Vendéglátóipari és luxus Brand Management, Bachelor of Science in International Hospitality Management és az Európai Bachelor International Hotel & Tourism Management.

Karine Fleury - Program igazgatója IEMI / CMH elnyerte a ACBSP „Kiváló tanuló vezető díjat” és a „kiemelkedő vezetői díjat”, hogy Violetta, MBA hallgató, és Florent Nadal BSC, mind azok példaértékű tudományos és szakmai fejlődés!

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

IEMI International Business School

... [+]

Célok Core tanfolyamok Nemzetközi Projekt Menedzsment Vállalati pénzügyek Nemzetközi gazdaságtan Nemzetközi gazdasági jog Stratégiai emberi erőforrás menedzsment TOEFL [-]
Franciaország Paris
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul