IFA Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Iskolai kiválóság Párizs IFA Párizs 1982-ben alakult, hogy integrálja az örökölt francia divat a globalizált világban a mai. Ez az egyetlen iskola kínál programokat tanítják teljes egészében angol nyelven az első és a második ciklusban. IFA Párizs egy tanuló népesség nemzetközileg orientált a diákok a legkülönbözőbb hátterű.

IFA Paris regisztrálva van a párizsi Akadémia keretében az Ifjúsági, Nemzeti Oktatási és Kutatási. Ő is kapcsolatban áll Campus France, a francia nemzeti ügynökség a felsőoktatás támogatása.

IFA Paris örömmel jelenti, hogy az áthelyezés a párizsi egyetemen. Az új épületben található 18-24 Quai de la Marne 19. kerületében háromszor nagyobb, mint a régi campus; Az új épületek kínál kiegészítő szolgáltatások és felszereltség a diákok, akiknek több hely workshopok, hogy megkönnyítse a gyakorlati munkát.

A közvetlenül a platform a Marne, IFA Paris nyílik a híres csatornának a szívében a 19. kerületben jelenleg fejlesztés alatt. Ez az élénk művészeti kerület ad otthont számos kulturális látnivaló, mint a MK2 mozik, Point Instant hely koncertek és balettek, valamint a 104 többcélú térben kiterjedt program, kiállítások és a nagy divatbemutatókon. Rangos művészeti iskolák is megvannak a címe a 19., ahol megtaláljuk például a National School of Architecture Paris La Villette (ENSAPLV), a Nemzeti Zeneművészeti és a közeli, a International School of audiovizuális Alkotás és gyártás (EICAR). Népszerű a diákok, a 19. az egyik legelevenebb kerületében a párizsi, és a párizsi IFA örül az ötlet hamarosan részt vesz a kaland.

Paris különleges helyet a világban a haute couture és a luxus. Úgy született a divat, a francia fővárosban vezetett az alkotók és a legnevesebb divatházak, mint a Chanel, Yves Saint Laurent és a Dior. Párizs továbbra is a hely, ahol a tervezők, mint Martin Margiela, Rick Owens és Alber Elbaz, úgy dönt, hogy élni és dolgozni. A különlegessége a párizsi divat messze túlmutat a határokat az ipar, az is jelen van a moziban, művészeti galériák, múzeumok, színházak és a mindennapi életbe.

Paris biztosan régóta a divat és a luxus, valamint a jelenlegi és jövőbeli tűnik hasonlóan ígéretes. Paris büszkén jelenik meg, mint a világ divat fővárosában, és ezt bizonyítani is keresztül számtalan események: a Fashion Week-zajlik évente kétszer, vásárokon és kiállításokon, hanem lenyűgöző fogalmi üzletek, valamint trendek ügynökségek fényszórók. Major csoportok, mint például a luxus LVMH, PPR, Hermes, Cartier és Baccarat úgy döntött, hogy keresse meg a székhelye Párizs. Újabban Paris vált sokat a gazdaság luxus beleértve a divat, ékszerek, kozmetikumok és az élelmiszer, a bor és a turizmus. A City of Light továbbra is jelentős úti cél a fiatal szakemberek a divat és a luxus, hogy szeretné megérteni a történelem a divat és a trendek.

Shanghai Campus TALÁLKOZZ a Shanghai TALENT

Ben alapított Shanghai 2002-ben közösen Shanghai University of Engineering Science (beperli) IFA Paris az első kínai-francia közös vállalat a divat oktatásban. IFA Paris most Kínában, a vezető divat iskola területén a divat és a luxus. Úgy tartják az egyik legsikeresebb iskolák szempontjából a tanítás és a kreativitás. Tanárai szinte minden felvett Párizsban, mind tapasztalt divat szakemberek.

IFA Párizs is az egyetlen olyan iskola Shanghai javasolni, a lehetőség az innovatív megközelítések és partnerség a divat és a luxus ipar, programok első és második ciklusban tanítják teljes egészében angol nyelven.

IFA Párizs Kína a kínai és külföldi hallgatói létszám nemzetközileg orientált, amelyek a pálya létrehozása, a stílus, design, hanem az értékesítés, a média, a fejek társaság vagy a nagyvállalatok a divat világában és a luxus.

Multikulturális és nemzetközi környezet, a küldetése, hogy kihozza a kreatív tehetségeket a diákok, hanem, hogy fejlesszék a műszaki ismeretek, számítógép és a digitális.

IFA Paris Shanghai egy felsőoktatási akadémia regisztrált a kínai Oktatási Minisztérium által elismert kínai kormány, valamint, hogy a Shanghai. Elfoglalt hatalmas területek volt szervezett, hogy biztosítsák a feltételeket egy erős tudás átadása és gyakorlati ismereteket.

Shanghai campus egyedülálló lehetőséget kínál a tanulási keresztül tananyag alapoktatás és teljes idejű képzés folytatódik nagyon operatív szakemberek számára már belépett a munkaerő.

IFA Paris Shanghai is kínál a nemzetközi diákok a lehetőséget, hogy tanúja legyen a hatalmas növekedés a kínai piac a divat és a luxus. Célja, hogy a diákok megfelel a helyi követelményeknek a munkaerőpiacon, és azokon túl, amelyek a hatályos nemzetközi szinten.

ISKOLA Isztambul Miután kiterjesztette befolyását és hírnevét Franciaországban és Kínában, IFA Paris ma már jelen van az egyik legizgalmasabb városa, a kereszteződésénél Európában és Ázsiában, Isztambulban.

IFA Párizs a következő programokat Törökország:

Bachelor Fashion Design & Technology (szeptemberében kezdődő 2016) MBA Luxus Brand Management MBA Fashion Üzleti Executive MBA Luxus Brand Management Executive MBA Fashion Üzleti

Hogy megerősítse hírnevét török ​​földön, IFA Paris nagyon büszke az együttműködést a jól ismert Egyetem Kadir Has. 1997-ben alapított, Kadir Has University épült történelmi földön Tekel Cibali, amelyek fő tevékenysége 1884-ben volt, hogy a fogadó egy betét és dohánygyár állami tulajdonban. 1998 és 2002 között cigaretta gyár Tekel Cibali átalakult az alapja a Kadir Has megváltoztatni megjelenését, és most olyan hellyé válik, az oktatás és a felsőoktatás. Négy év után a helyreállítás, a campus Kadir végre megnyílt a Cibali február 13., 2002. Ezeknek köszönhetően hihetetlen rekonstrukciós munka, a campus örökölte az elegáns homlokzatok, nagyon napos csarnokok, nagy tágas terek, melyek egy hely az élet és színvonala, a legmodernebb kutatási eszközöket.

A campus a Kadir Has Cibali meg a konkrét ábrázolása az egyetem küldetése, hogy meg akarja építeni a jövőben Törökország alapuló erős örökségét. Az eredmény olyan, hogy ez a szálloda a város központjában magában foglalja, hogy egy mix a kultúra és a modern és egyedülálló tanulási, amely segít, hogy megfeleljen az új igényeknek, az ország és a világ. Bent a campus kiterjed Cibali egyedül összesen 45,000m2 és számos tantermek, laboratóriumok, könyvtárak és az irodák a rektor Kadir Has. IFA Paris úgy véli, hogy ez egy kiváltság és egy hihetetlen lehetőség, hogy jelen legyen a kampuszon, amely kétségtelenül ad egy szép helyen élni és tanulni diákjaink.

Mivel az egyik legizgalmasabb és legdinamikusabb város a világon, ahol számos múzeum, galéria, intézmények, kiállítások ..., Isztambul új távlatokat nyit mindazoknak, akik szeretnének növekedni személyesen és különösen kezdeni a karrier terén divat vagy luxus.

További információ: https://www.ifaparis.com/fr

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Global MBAs » Megjelenítés MBA » Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

MBA Globális Divat Média

Campus Nappali 15 - 15 hónapok September 2018 Franciaország Paris

Azok számára, akik érdeklődnek a jövőbeni karrier ebben a rendkívül innovatív terület, amely előírja, friss megközelítések és a multidiszciplináris készségek, ez az egyedülálló tanfolyam célja, hogy fejlessze a potenciális pályázók a legkülönbözőbb háttérrel, mint a divattervezés, grafika, termékmenedzsment, újságírás és média tanulmányok. [+]

IFA Párizs MBA keretében akkreditációt Idel „nemzetközi Master”

Időtartam: 15 hónap program angol nyelven Campus: Párizs NEXT bevitel: szeptember 2017 ECTS HITELEK: 120 Nevezési díj: 150 € TÁMOGATÁSI DÍJ: 14 800 euró Teljesség igénye nélkül: 25 diák egy osztályban

"A divat a társadalmi média korában nagyon izgalmas"

BEVEZETÉS

A divat olyan, mint a történetek, a szavak és a képek, mint a termékek, ruhák és kiegészítők. Ez lett a világ kulturális és társadalmi jelenség, és a reklám, fotózás, magazinok és események egyik fő része ez a váltás. A közelmúltban bekövetkezett változások a digitális kommunikációs eszközök és a közösségi média vezettek szavak és a képek is inkább döntő hozzá, még azt is tette a rendszert egyre összetettebb és nehéz ellenőrizni.... [-]


MBA

MBA Fashion Business

Campus Nappali 15 hónapok September 2018 Kína Shanghai Törökország Istanbul Franciaország Paris + 4 további

[+]

Az IFA Párizs tudományos programjainak iparági kapcsolata kéthetes vendégelőadások és tereputak szervezésével foglalkozik, amelyek a diákok divatbemondással való összehangolásához vezetnek.

[-]

MBA Luxury Brand Management

Campus Nappali 15 hónapok September 2018 Franciaország Paris Kína Shanghai Törökország Istanbul + 4 további

[+]

Ez az első posztulátum strukturálása egyik legkeresettebb posztgraduális IFA Paris: Az MBA Luxus Brand Management.

Előnyösen 2 év szakmai tapasztalat (Szakmai vesszük figyelembe) Bachelor diploma vagy jelentős szakmai tapasztalat a kapcsolódó területeken IELTS 6.5 vagy TOEFL IBT 79 (vagy ekvivalencia), illetve igazolás tanulmány angol, nem angol anyanyelvű Interjú (az egyetemen, vagy Skype) Online teszt

Dokumentumok, hogy:

... [-]

Mba Parfüm és Kozmetikai Kezelése

Campus Nappali 15 hónapok January 2019 Franciaország Paris

"Egy egyedülálló program egy egyedülálló számára." [+]

IFA Párizs MBA keretében akkreditációt Idel „nemzetközi Master”

Időtartam: 15 hónap program angol nyelven Campus: Párizs KÖVETKEZŐ BEVONÁS: 2018. január ECTS HITELEK: 120 Nevezési díj: 150 € Tandíj: € 15,800 Teljesség igénye nélkül: 25 diák egy osztályban „A különleges program egy egyedülálló ipar”

BEVEZETÉS

"A meggyőző ereje a szag nem fended ki, köt minket, mint levegőt a tüdőbe, akkor tölti fel, ugyanis átitatja minket teljesen. Nincs korrekciós intézkedés. "Patrick Suskind, Le Parfum Az illat inebriációjának elkerülhetetlensége nagyon hasonlít egy gyönyörűen kialakított ruhához. Ez ezzel ötlet arra, hogy legújabb posztgraduális IFA párizsi épült: kínál innovatív megközelítést Parfümök és kozmetikumok menedzsment integrálása révén a 20 éves szakmai tapasztalattal a divat.... [-]


Videók

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Kapcsolat
Levelezési cím
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Cím
18-24 Quai de la Marne
Paris, Île-de-France, 75019 FR
Levelezési cím
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Cím
350 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, 200336 CN
Levelezési cím
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Cím
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, Istanbul, 34083 TR