ILCI Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ilci

Az Institut de Langues et Commerce International (ILCI) egy magán felsőoktatási intézmény.

A 2004-ben alapított Institut de Langues et de Commerce International egy Nemzetközi Üzleti Iskola és Nyelvi Intézet, amely 3 vagy 5 év alatt széles körű speciális programokat kínál az általános menedzsment, a nemzetközi üzleti, a marketing, a kommunikáció és a nyelvek területén.

Az ILCI egy üzleti iskola, amely változatos profilokat fogad el egy olyan nemzetközi környezetben, amely az üzleti életre, az innovációra és a kommunikációra összpontosít. Arra is törekszünk, hogy hallgatóink javítsák nyelvtudásukat francia, angol vagy kínai nyelven annak érdekében, hogy üzleti vezetőkké váljanak, akik kezdeményezéseket tehetnek és multikulturális csoportokon dolgozhatnak.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Az ILCI-n végzett tanulás lehetőséget nyújt Önnek személyes céljainak és karrier-céljainak elérésére.

  • Az oktatási csoport célja, hogy a meglévő készségekre építse a jelenlegi teljesítmény javítását és a jövőbeli személyes és karrierfejlesztési készségek fejlesztését. Fő célunk, hogy segítsük a hallgatókat karrier-céljaik elérésében, javítsuk vállalatirányítási képességeinket, és megszerezzük a jelentős digitális innovációkkal kapcsolatos készségeket és ismereteket.
  • Az ILCI Párizsban található (13. kerület), a város egyik legnagyobb könyvtárának közelében. A tantermeinket interaktív táblákkal látják el, amelyek a legmodernebb technológiát biztosítják a tanfolyamokon a hatékonyabb tanuláshoz, épületünk pedig Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezik, így a hallgatók szabadon hozzáférhetnek az internethez, önállóan tanulhatnak és további gyakorlatokat végezhetnek.
  • Az ILCI nemzetközi környezete elősegíti a pozitív tanulási környezetet, amely elősegíti az egyes hallgatók bevonását, erősíti és jutalmazza a magatartást, amely akadémiai sikerhez és karakterépítéshez vezet. Tanáraink gondoskodnak a tápláló, pozitív multikulturális környezetről, ahol hallgatói testületünk motiváltan tanul és növekszik.

Üzenet a rendezőnktől

Fő célunk, hogy hallgatóink számára a legjobb tanulási környezetet biztosítsuk annak érdekében, hogy „érezzék magukat” tanulásuk során.

Az ILCI küldetése annak biztosítása, hogy minden hallgató elérje az optimális tudományos és személyes lehetőségeket.

Az állandóan változó munkakörnyezetben elengedhetetlen a technológiával történő naprakészség az akadémiai célok és a szakmai karrier sikeréhez.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Az egész Franciaországban elismert tanúsítványok

Az ILCI az RNCP által regisztrált I. és II. Szintű programokat kínál. Az RNCP - a Répertoire National des Certification Professionnelles tanúsítása garantálja a képzés minőségét és az intézet által odaítélt diplomákat.

Az MBA Affaires Internationales cím, a „Manager du développement d'affaires internationales” cím, az RNCP által regisztrált I. szint, ezzel egyenértékű BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, „Responsable du Marketing Touristique” cím, az RNCP II. Szintű regisztrációja, ezzel egyenértékű BAC 3, partnerünkkel: az EFHT-vel.

La CNCP: A Bizottság nemzeti hitelesítési szakneve

A 2002. január 17-én kelt, a 2002–73. Számú, a társadalmi modernizációról szóló francia törvény alapján felállított nemzeti szakbizottsági bizottságot a francia szakképzésért felelős miniszter irányítja.

Feladata:

  • Sorolja fel a szakképesítések ajánlatát (a szakképesítések nemzeti nyilvántartása),
  • Tájékoztatja az embereket és a vállalatokat a nemzeti nyilvántartásban felsorolt tanúsításokról és az Európai Unió tagállamai által elismert tanúsítványokról,
  • Ellenőrizze a diplomák és képesítési okmányok koherenciáját, komplementaritását és megújítását, valamint azok alkalmazkodását a képesítések és a munkaszervezés alakulásához.

Miért válassza az ILCI-t?

„Határozottan nemzetközi iskolánk tanfolyamokon, szakmai gyakorlatokon, üzleti látogatásokon keresztül támogatja a projektet Franciaországban és külföldön. Felhívjuk a képzett érdekelt feleket, hogy szorosan képezzék Önt szakmai projektjében.

Az ILCI intenzív támogatást és tanácsokat kínál a tanulmányainak és a szakmai gyakorlatok zökkenőmentes és sikeres végrehajtása érdekében. Professzionálisak vagyunk és regisztráltak az RNCP-n. ”

Helyszínek

Párizs

Address
77 rue Dunois
75013 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Párizs

Address
4 rue Véronèse
75013 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket