Hivatalos Leírás

Ilci

Az Institut de Langues et Commerce International (ILCI) egy magán felsőoktatási intézmény.

A 2004-ben alapított Institut de Langues et de Commerce International egy Nemzetközi Üzleti Iskola és Nyelvi Intézet, amely 3 vagy 5 év alatt széles körű speciális programokat kínál az általános menedzsment, a nemzetközi üzleti, a marketing, a kommunikáció és a nyelvek területén.

Az ILCI egy üzleti iskola, amely változatos profilokat fogad el egy olyan nemzetközi környezetben, amely az üzleti életre, az innovációra és a kommunikációra összpontosít. Arra is törekszünk, hogy hallgatóink javítsák nyelvtudásukat francia, angol vagy kínai nyelven annak érdekében, hogy üzleti vezetőkké váljanak, akik kezdeményezéseket tehetnek és multikulturális csoportokon dolgozhatnak.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Az ILCI-n végzett tanulás lehetőséget nyújt Önnek személyes céljainak és karrier-céljainak elérésére.

  • Az oktatási csoport célja, hogy a meglévő készségekre építse a jelenlegi teljesítmény javítását és a jövőbeli személyes és karrierfejlesztési készségek fejlesztését. Fő célunk, hogy segítsük a hallgatókat karrier-céljaik elérésében, javítsuk vállalatirányítási képességeinket, és megszerezzük a jelentős digitális innovációkkal kapcsolatos készségeket és ismereteket.
  • Az ILCI Párizsban található (13. kerület), a város egyik legnagyobb könyvtárának közelében. A tantermeinket interaktív táblákkal látják el, amelyek a legmodernebb technológiát biztosítják a tanfolyamokon a hatékonyabb tanuláshoz, épületünk pedig Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezik, így a hallgatók szabadon hozzáférhetnek az internethez, önállóan tanulhatnak és további gyakorlatokat végezhetnek.
  • Az ILCI nemzetközi környezete elősegíti a pozitív tanulási környezetet, amely elősegíti az egyes hallgatók bevonását, erősíti és jutalmazza a magatartást, amely akadémiai sikerhez és karakterépítéshez vezet. Tanáraink gondoskodnak a tápláló, pozitív multikulturális környezetről, ahol hallgatói testületünk motiváltan tanul és növekszik.

Üzenet a rendezőnktől

Fő célunk, hogy hallgatóink számára a legjobb tanulási környezetet biztosítsuk annak érdekében, hogy „érezzék magukat” tanulásuk során.

Az ILCI küldetése annak biztosítása, hogy minden hallgató elérje az optimális tudományos és személyes lehetőségeket.

Az állandóan változó munkakörnyezetben elengedhetetlen a technológiával történő naprakészség az akadémiai célok és a szakmai karrier sikeréhez.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Az egész Franciaországban elismert tanúsítványok

Az ILCI az RNCP által regisztrált I. és II. Szintű programokat kínál. Az RNCP - a Répertoire National des Certification Professionnelles tanúsítása garantálja a képzés minőségét és az intézet által odaítélt diplomákat.

Az MBA Affaires Internationales cím, a „Manager du développement d'affaires internationales” cím, az RNCP által regisztrált I. szint, ezzel egyenértékű BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, „Responsable du Marketing Touristique” cím, az RNCP II. Szintű regisztrációja, ezzel egyenértékű BAC 3, partnerünkkel: az EFHT-vel.

La CNCP: A Bizottság nemzeti hitelesítési szakneve

A 2002. január 17-én kelt, a 2002–73. Számú, a társadalmi modernizációról szóló francia törvény alapján felállított nemzeti szakbizottsági bizottságot a francia szakképzésért felelős miniszter irányítja.

Feladata:

  • Sorolja fel a szakképesítések ajánlatát (a szakképesítések nemzeti nyilvántartása),
  • Tájékoztatja az embereket és a vállalatokat a nemzeti nyilvántartásban felsorolt tanúsításokról és az Európai Unió tagállamai által elismert tanúsítványokról,
  • Ellenőrizze a diplomák és képesítési okmányok koherenciáját, komplementaritását és megújítását, valamint azok alkalmazkodását a képesítések és a munkaszervezés alakulásához.

Miért válassza az ILCI-t?

„Határozottan nemzetközi iskolánk tanfolyamokon, szakmai gyakorlatokon, üzleti látogatásokon keresztül támogatja a projektet Franciaországban és külföldön. Felhívjuk a képzett érdekelt feleket, hogy szorosan képezzék Önt szakmai projektjében.

Az ILCI intenzív támogatást és tanácsokat kínál a tanulmányainak és a szakmai gyakorlatok zökkenőmentes és sikeres végrehajtása érdekében. Professzionálisak vagyunk és regisztráltak az RNCP-n. ”

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

ILCI Business School

Az MBA Nemzetközi Beszerzési Menedzsment két évre szakosodott, hogy felkészítse a hallgatókat a nemzetközi beszerzési fejlesztés különböző eszközeire és technikáira. Az M ... [+]

szervezet

Az MBA Nemzetközi Beszerzési Menedzsment két évre szakosodott, hogy felkészítse a hallgatókat a nemzetközi beszerzési fejlesztés különböző eszközeire és technikáira. Az MBA MACI célja olyan szakmai készségek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik a beszállítók kiválasztását, a beszerzési eljárások végrehajtását, a specifikációk kidolgozását és az ajánlati felhívásokra való válaszadást. A képzés végén képessé válik a nemzetközi beszállítói piacok tanulmányozása, tárgyalások lefolytatása, a szállítókockázatok értékelése és kezelése, a szerződések nyomon követése és a viták rendezése. menedzselje a beszerzési műveleteket pénzügyi, vámügyi és jogi szinten, megértse az "ellátási lánc menedzsmentjét", és vevőcsoportot is irányítson.... [-]

Franciaország Párizs
Szeptember 2020
Francia,Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ILCI Business School

A Nemzetközi Üzleti Fejlesztési MBA 2 éven belül segít megérteni a nemzetközi szervezetek vezetési, funkcionális és működési igényeit, hogy elősegítse a nemzetközi vállal ... [+]

Szervezet

A kereskedelem és a beruházások liberalizációjának és a technológia fejlődésének köszönhetően a nemzetközi vállalkozások előfordulása jelentősen megnőtt a huszadik század utolsó felében. Manapság a globális verseny szinte minden vállalatot érinti - méretétől függetlenül. Számos külföldi forrásból származó beszállító és még inkább versenyeznek a külföldről származó termékekkel vagy szolgáltatásokkal. A nemzetközi üzleti vállalkozás továbbra is széles körű koncepció, amely magában foglalja a legkisebb vállalatokat, amelyek exportálhatnak vagy importálhatnak különféle országokban, valamint a legnagyobb globális cégeket, amelyek integrált mûveletekkel és stratégiai szövetségekkel rendelkeznek szerte a világon.... [-]

Franciaország Párizs
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ILCI Business School

Az ILCI Business School az MBA Nemzetközi Üzleti Fejlesztés, a Luxus és Vendéglátás Menedzsment oktatási tartalma folyamatos erőfeszítéseket tesz a nemzetközi menedzsment ... [+]

Szervezet

A luxusmárka piac növekvő profilja egyedülálló lehetőséget kínál. Tudod tovább fejleszteni marketing és menedzsment tapasztalataikat, és belépni erre a különleges és dinamikus piaci szektorra Párizsban.

Az ILCI Business School az MBA Nemzetközi Üzleti Fejlesztés, a Luxus és Vendéglátás Menedzsment oktatási tartalma folyamatos erőfeszítéseket tesz a nemzetközi menedzsment készségek fejlesztésére és az olyan személyes tulajdonságok optimális fejlesztésére, mint kezdeményezés, csapatmunka vagy kritikus gondolkodás.

Ezeknek a tanfolyamoknak a végére megszerezzük azokat az ismereteket, technikákat és know-how-kat, amelyek hatékonyan dönthetnek a nemzetközi menedzsment és a nemzetközi marketing területén a luxus és vendéglátás területén.... [-]

Franciaország Párizs
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ILCI Business School

Két év alatt az MBA program a Nemzetközi Üzleti Szakterület Marketingben ... [+]

szervezet

Szervezni-e egy társaság jelenlétét a kiállításon, azonosítani a megfelelő kommunikációs csatornákat, adaptálni a terméket a helyi piacra, megérteni a fogyasztók vásárlási magatartását vagy kiemelni a termékeit, a kapcsolódó funkciókat A nemzetközi marketing elengedhetetlen ahhoz, hogy egy márka sikeres legyen nemzetközi fejlődésében. E készségek iránti igény kielégítése érdekében az ILCI Business School úgy döntött, hogy specializációt nyit a marketing és a digitális szak területén.

Két év alatt az MBA program a Nemzetközi Üzleti Szakterület Marketingben

A Nemzetközi Üzleti MBA alapján lehetővé teszi a hallgatók számára a nemzetközi üzleti vállalkozás fejlesztéséhez szükséges készségek elsajátítását, miközben a tanúsítás 5 készségének egyikére szakosodik, amely lehetővé teszi a marketing elemek kialakítását. a társaság számára a termékek és szolgáltatások nemzetközi reklámozására.... [-]

Franciaország Párizs
Január 2020
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul