INSEAD

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Összehozzuk az embereket, a kultúrákat és az ötleteket az üzlet és a társadalom átalakításáért felelős felelős vezetők kialakítására.

INSEAD hat évtized óta az üzleti oktatás és kutatás globális vezetője. A világ első egyéves MBA-jét indítottuk 1959-ben, a frankói Fontainebleau-ban. 2000-ben megnyitottuk az ázsiai campus-t Szingapúrban, és az első üzleti iskola lett a két kontinensen működő campusokkal. Közel-keleti campusunk Abu-Dzabiban 2010-ben nyílt meg, figyelemmel az innovációra. Az észak-amerikai San Francisco csomópont a legújabb vállalkozásunk, a hely, ahol összeköttetéseket létesíthetünk és 60 éves kiválóságra építhetünk.

  • 167 neves oktató 42 országból
  • Évente 1300 hallgató az MBA, az EMBA szakirányú mesterképzésben és Ph.D. programok
  • Évente 11.000 vezetõ vesz részt az INSEAD Executive Education programjain
  • 60 000 öregdiák egy 175 országot átfogó globális hálózatban

Küldetésünk

INSEAD összehozza az embereket, a kultúrákat és az ötleteket az üzleti és a társadalmi átalakító felelős vezetők kialakítása érdekében.

Az üzleti iskola a világ számára

A világ egyik vezető és legnagyobb diplomás üzleti iskolájaként az INSEAD valóban globális oktatási tapasztalatokat kínál a résztvevők számára. Az Európában (Franciaország), Ázsiában (Szingapúrban), a Közel-Keleten (Abu-Dzabi) és Észak-Amerikában (San Francisco), valamint a legfontosabb intézményekkel való szövetségekkel, az INSEAD üzleti oktatásával és a kutatással a világ minden tájáról elérhető. A 41 neves 165 oktatott tagunk több mint 1300 hallgatót ösztönöz a diplománkra és a Ph.D.-re. programokat. Ezen felül évente több mint 11 000 vezetõ vesz részt az INSEAD vezetõképzési programjain.

Alapító értékeink

A sokféleség mint a tanulás és gazdagítás forrása

Mentesek vagyunk minden uralkodó kultúrától vagy elterjedt dogmától; nyitottak vagyunk más nézetekre és tiszteletben tartjuk őket; ötletek és tapasztalatok cseréjén keresztül tanulunk.

A függetlenség mint irányítási elv

Hiszünk a szellemi szabadságban és önállóak vagyunk pénzügyi, intézményi és tudományos tervezési és döntéshozatali folyamatunkban.

Szigor és relevancia az oktatásban és a kutatásban

Ösztönözzük a kutatási és oktatási módszerek sokszínűségét, és egyetlen uralkodó iskola vagy módszertan sem dominál; számít a szigor és a menedzsmentre gyakorolt hatás, mint egyetemi tudományág, az üzleti gyakorlat és az osztályteremben.

Közelség a nemzetközi üzleti közösség előtt

A nemzetközi üzleti közösséggel együttműködünk a menedzsment ismeretek feltárása és terjesztése terén; Hisszük az üzleti, mint az emberek életét javító erő szerepét.

Vállalkozói szellem

Hajlandóak vagyunk kísérletezni és innoválni; készek vagyunk kockáztatni és cselekedeteink eredményét kezelni.

Alapértékek

Sokféleség

A sokféleség kihasználása az innováció és a kreativitás felgyorsítására

Az üzleti közelség

A vezetők globális felhatalmazása a jobb jövő érdekében

Vállalkozói szellem

Merész, innovatív és hajlandó vállalni a kockázatokat

Szigor és relevancia

Hatékony tanítás és szigorú kutatás, amely a világ legnagyobb kihívásaival foglalkozik

Függetlenség

Agilis, merész és reagál a globális változásokra128266_AsiaCampus.png

Szövetség

Az INSEAD -Wharton Szövetség

A 2001-ben létrehozott Szövetség a Wharton Iskola és az INSEAD ötvözi a világ vezetői erőforrásait és szakértelmét a menedzsment oktatás területén, hogy kihasználhassa MBA, EMBA és Ph.D. hallgatók és az Executive Education résztvevői.

A Szövetség támogatja a karok cseréjét, a kutatást és fejlesztést, valamint az öregdiák tevékenységeit. Az INSEAD Wharton Globális Kutatási és Oktatási Központon keresztül a két iskola oktatói szoros együttműködést építenek a kutatás és a globális programok és tantervek fejlesztése érdekében.

Partnerség a Tsinghua Egyetemmel

Széles körben tekintve a legjobb kínai üzleti iskoláknak, a rangos Tsinghua Egyetem Közgazdasági és Menedzsment Iskolája (SEM) együttműködik az INSEAD lel, hogy létrehozza a Tsinghua INSEAD Executive MBA-t.

Tsinghua egyedülálló szakértelme, kulturális öröksége és helye a kínai társadalomban kiegészíti az INSEAD széles körű tapasztalatait a nemzetközi menedzsment területén. A partnerség magában foglalja az oktatók cseréjét, a kutatási együttműködést és az ügyvezető oktatás közös programjait.

INSEAD -Sorbonne Université Partnerség

INSEAD büszke arra, hogy a Sorbonne Université alapító tagja, egy kutatási és felsőoktatási szervezet, amely egy felső szintű egyetem létrehozására törekszik.

Az INSEAD Business Foundations Certificate Programját azoknak a hallgatóknak szánják, akik speciális üzleti menedzsment képzést keresnek az LLM szint vagy mesterképzés kiegészítése céljából.

Campuses

INSEAD Európa Campus

INSEAD Europe Campus a Fontainebleau-erdő szélén található, csupán egy kőhajításnyira a városközponttól. A Párizst és a világ többi részét összekötő fő repülőterek és vasúti rendszerek könnyen elérhetők.

INSEAD Asia Campus

INSEAD Asia Campus az Ayer Rajah sugárút és a North Buona Vista Road sarkában található, Szingapúr Tudásközpontjában. Az iskola kényelmes elhelyezkedése 15 percre található a pénzügyi negyedtől és 30 percre a Changi repülőtértől.

INSEAD közel-keleti campus

Az INSEAD az Európában és Ázsiában folytatott üzleti oktatás és kutatás élvonalában több mint 50 éves tapasztalat alapján 2007-ben megerősítette jelenlétét a Közel-Keleten egy Abu Dhabi-i egyetemen keresztül. INSEAD elkötelezett az üzleti oktatás fejlesztése és fejlett vezetői ötletek és világméretű üzleti gyakorlatok terjesztése iránt a régióban. A jelenlegi Abu Dhabi-egyetemet 2010. júniusában nyitották meg Őfelsége, Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Abu Dhabi koronaherceg és az Egyesült Arab Emírségek fegyveres erők főparancsnokának védnöksége alatt.

INSEAD San Francisco csomópont

A világ egyik vezető és legnagyobb üzleti posztgraduális üzleti iskolájaként az INSEAD összehozza az embereket, kultúrákat és ötleteket az üzlet és a társadalom átalakító felelősségteljes vezetői kialakításához. Kutatásunk, oktatásaink és partnerségeink tükrözik ezt a globális perspektívát és a kulturális sokféleséget.

Helyszínek

Fontainebleau

Address
INSEAD Boulevard de Constance
77305

77300 Fontainebleau, Île-de-France, Franciaország

Singapore

Address
INSEAD 1 Ayer Rajah Avenue
138676

Singapore, Szingapúr

Abu Dhabi

Address
INSEAD Al Khatem Tower, 29th and 30th floor
ADGM Square, Al Maryah Island

Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

San Francisco

Address
224 Townsend St
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok