Institut Francais de la Mode

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IFM Paris egy non-profit államilag elismert iskola alakult 1986-ban Pierre Bergé és szakemberek a divatipar, és támogatja a francia Ipari Minisztérium. 2016-ban ez volt rangsorolva száma 3 divatiskolába világszerte az üzleti divat (Masters kategória).

2016-ban, az IFM bejelentette, hogy stratégiai szövetséget Ecole de la chambre syndicale de la Couture párizsiasan, az intézmény 1927-ben alapított, és dicsérte a kiválóságát, oktatás, amely egyesíti a kreativitást és technikai savoir-faire.

IFM kínál posztgraduális tudományos programok és végrehajtó oktatási sem divat menedzsment vagy divattervező. Ez a különleges keverék a kreativitás és az üzleti érzéket középpontjában állnak az összes IFM programok: Divattervezés Posztgraduális Program Posztgraduális Program Management Fashion, Okleveles Nemzetközi Luxury Management, Global Fashion Management Executive MBA, IFM Vállalkozók és nyári iskola programok.

Paris, telephelye és a kultúra, teljesen része IFM diákok tapasztalataira. A program során a ők egy kőhajításnyira az összes olyan vállalat, amely számít a divat és a luxus iparág.

Igen szelektív és elismert, mint az egyik legjobb francia Grandes Ecoles által toborzók, IFM mélyen gyökerező kapcsolata van a divat és a luxus iparág, hogy a diákok ölelés a sikeres és kiteljesedett karrier.

A kör a szponzorokat tartalmaz világszerte elismert márkák, mint a Chanel, Hermès, Saint Laurent, Christian Dior Couture, Kenzo, Louis Vuitton vagy a L'Oréal. Ez a támogatás lehetővé teszi, hogy az IFM-hez páratlan ösztöndíjprogram a diákok.

IFM 2.000 öregdiák közé tervezők, mint Nadège Vanhee-Cybulski (Hermès), Guillaume Henry (Nina Ricci), Pablo Coppola (Bally), Tuomas Merikoski (Aalto) ... Egyéb öregdiák tartsa szerepeket olyan területeken, mint például a termékfejlesztés, beszerzés, termelés, kiskereskedelem , tanácsadás, a nagy- és a vásárlás kezelése, digitális, márka image és identitás, a vizuális merchandising stb

IFM keresi tehetség a világ minden tájáról, amelyek célja, hogy oktassák a kreatív elmék és az üzleti vezetői holnap.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

globális divat menedzsment MBA

Campus Részidős September 2019 Franciaország Paris

A Global Fashion Management egy részidős és az egyetlen Executive MBA a divat és a design menedzsment, amely lehetővé teszi a résztvevők, hogy folytassák a karrier. [+]

Egy nemzetközi részmunkaidős program

A Global Fashion Management egy részidős és az egyetlen Executive MBA a divat és a design menedzsment, amely lehetővé teszi a résztvevők, hogy folytassák a karrier.

A kurzus közötti partnerség Institut Français de la Mode, Fashion Institute of Technology New York és Hong Kong Polytechnic University Hong Kong. Egy igazi nemzetközi perspektíva, készít nagy lehetőségekkel rendelkező vezetők a felső szintű vezetői feladatokat a divat és a kreatív iparágak széles.

Ez a fiatal szakemberek az ágazat kulcsfontosságú készségek lehetővé teszi számukra, hogy megtervezéséhez és stratégiák meglévő márkák, vagy hozzanak létre saját üzleti, miközben erősíti a tudás a kódok a divat, luxus és a teremtés nemzetközi kontextusban.... [-]


Kapcsolat

Institut Français de la Mode - IFM

Cím 36, Quai d'Austerlitz
75013 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap http://www.ifm-paris.com/
Telefon +33 1 70 38 89 89