L'Ecole de Guerre Economique

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulás másképp gondolkodni

A vállalatok válságos világgal mozognak, ahol a fejlesztési kérdés teljesen kapcsolódik a konfrontáció fogalmához. Ez a dualitás arra kötelezi a vállalatokat, hogy új típusú készségeket kutassanak. Ez az oka annak, hogy az Ecole de Guerre Economique 1997-es létrehozása óta.

Az Ecole de Guerre Economique (EGE) tanítása négy fő értéket mutat:

Optimalizálja az információkutatást, azonosítja a legjobb szakértői forrásokat, elemzi a komplex helyzetet, és hasznos tudást nyújt a döntéshozók számára.

Az Ecole of Guerre Economique az üzleti intelligencia egyetlen olyan formája, amely nagyon sokoldalú, a kliens stratégiájába integrált terepi gyakorlatokat kínál. A sikátorban a hallgatóknak a konkrét esetekkel kell szembenézniük a növekvő nehézségek logikájában.

A MercurIE professzionális program , amely központi szerepet játszik az iskolánk tanításában, a leghosszabb iskolai gyakorlat, és hét hónap alatt terjed. Ez az operatív kezdeményezés szükséges kiindulópontja a diákoknak, hogy hatékonyan helyezkedjenek el a munkaerőpiacon. A MercurIE ügyfelei az egyik legjobb promóterük a toborzóknak.

Az EGE egy olyan iskola is, melynek innovációja ismert az információs hadviselés terén. A kereskedelmi kérdések növekvő kognitív dimenziója magában foglalja az információs és befolyásos műveletek bevezetését. Ennek szem előtt tartásával az Ecole de Guerre Economique felkészíti hallgatóit az információs technológiák hatékony felhasználására, a szociális hálózatok megismerésére és az internet változásaira.

Helyszínek

Párizs

Address
Rue de Grenelle,196
75007 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket