Hivatalos Leírás

A projektünk

Ideális helyen, a La Défense üzleti negyed szívében, a Pôle Universitaire Léonard De Vinci több mint 5500 diákot egyesíti a négy iskolában, amelyek a munkáltatók által elismert fokozatokat szállítanak: a Graduate School of Engineering (ESILV), a Management School (EMLV) , Az Internet Intézet

Egyetlen keresztirányú megközelítés

A Pôle Universitaire Léonard de Vinci iskolái olyan transzverzális pedagógiai megközelítést alakítottak ki, amely ötvözi a különböző szakterületeket, lehetővé téve a diákok számára, hogy multidiszciplináris csoportokban (vezetők, mérnökök, tervezők) dolgozzanak, miközben tanulmányaikban és a digitális tudás megszerzésében haladnak. Ez a szervezet, amelyet egy több iskolai inkubátor támogat, vezet a kettős fokozat lehetőségéhez a vállalkozói, pénzügyi és digitális marketing területén.

Az Európa legnagyobb üzleti negyedének szívében a Léonard de Vinci iskolái a professzionalizációra összpontosítanak, fő céljuk a diákok sikeres szakmai integrációja.

A társadalmi nyitottság és a profil sokszínűsége

A társadalmi nyitottság, a sport és a kultúra mindenki számára a Pôle egyik alapítója. Ezeket az értékeket a programokban, valamint a felvételi eljárás során is betartják. A Pôle programjainkban üdvözli és segíti a fogyatékossággal élő hallgatókat.

Tanulói szolgáltatások

A Pôle Léonard de Vinci rendkívüli pedagógiai létesítményekkel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a diákok törekvéséhez. A hallgatók a pedagógiai és a tanórán kívüli tevékenységek során személyes környezetben is segítséget kapnak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Leonard de Vinci Group

Az MBA a Digital Marketing stratégia célja, hogy a hallgatók a szükséges készségeket elérni a sikeres karrier a digitális szektorban. Az MBA fő tanfolyama a digitális mar ... [+]

Az MBA a Digital Marketing stratégia célja, hogy a hallgatók a szükséges készségeket elérni a sikeres karrier a digitális szektorban. Az MBA fő tanfolyama a digitális marketing és kommunikáció középpontjában áll: a digitális és a szociális média marketing stratégiája, a webes marketing, a keresztcsatornás marketing, a digitális kommunikáció, a tárgyak internetes e-üzletága.

További információ az iskola honlapján:

Általános cél

A mai MBA diplomások prioritásként kezelik a feladatok sokféleségét, az intellektuális kihívást és a munkahelyi és magánélet egyensúlyát karrierjükben.

Az MBA a digitális marketing stratégia célja, hogy a hallgatók a szükséges készségeket, hogy elérje a sikeres karrier a digitális szektorban... [-]

Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap
Telefonszám
+33 1 41 16 70 86