Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Leonard de Vinci Group

A Léonard de Vinci csoport magas hírű magán felsőoktatási intézmény Párizsban. A De Vinci három iskolából áll, amelyek kiváló minőségű, akkreditált fokozatot adnak: EMLV (Business School), ESILV (Engineering School of Engineering) és IIM (Web Design and Multimedia School ). Az egyetemen tanított egyedülálló tantárgyak ösztönző interdiszciplináris és interkulturális légkört teremtenek.

A Campus

Az Európa legnagyobb üzleti negyedének szívében a Léonard de Vinci iskolái a professzionalizációra összpontosítanak, fő céljuk a diákok sikeres szakmai integrációja.

A modern campus a Grande Arche közelében található, Európa legnagyobb üzleti negyedének, a La Défense szívében. A nyüzsgő belvárosban található a de Vinci Campus egyedülálló, mivel szoros kapcsolatot biztosít a vállalati világgal. Az egyetemet számos látnivaló veszi körül, köztük modern szobrok, bevásárlóközpontok, mozik, kávézók és éttermek. Az épületek biztonságosak és rendkívül biztonságosak. A campus mindenekelőtt optimális hely a tanuláshoz a modern technológiai erőforrások (online tanfolyamok, adatbázisok, wifi), valamint a hagyományos előadótermek és osztálytermek kombinációja mellett, a hozzáférés mellett a tanulási központhoz, a FabLab-hoz, a sportcsarnokokhoz, az éttermekhez és számos szabadidős tevékenységhez. területeken.

A társadalmi nyitottság és a profil sokszínűsége

A társadalmi nyitottság, a sport és a kultúra mindenki számára a Pôle egyik alapítója. Ezeket az értékeket a programokban, valamint a felvételi eljárás során is betartják. A Pôle programjainkban üdvözli és segíti a fogyatékossággal élő hallgatókat.

Tanulói szolgáltatások

A Pôle Léonard de Vinci rendkívüli pedagógiai létesítményekkel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a diákok törekvéséhez. A hallgatók a pedagógiai és a tanórán kívüli tevékenységek során személyes környezetben is segítséget kapnak.

Egyetlen keresztirányú megközelítés

A Pôle Universitaire Léonard de Vinci iskolái olyan transzverzális pedagógiai megközelítést alakítottak ki, amely ötvözi a különböző szakterületeket, lehetővé téve a diákok számára, hogy multidiszciplináris csoportokban (vezetők, mérnökök, tervezők) dolgozzanak, miközben tanulmányaikban és a digitális tudás megszerzésében haladnak. Ez a szervezet, amelyet egy több iskolai inkubátor támogat, vezet a kettős fokozat lehetőségéhez a vállalkozói, pénzügyi és digitális marketing területén.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Leonard de Vinci Group

Az MBA a Digital Marketing stratégia célja, hogy a hallgatók a szükséges készségeket elérni a sikeres karrier a digitális szektorban. Az MBA fő tanfolyama a digitális mar ... [+]

Az MBA a Digital Marketing stratégia célja, hogy a hallgatók a szükséges készségeket elérni a sikeres karrier a digitális szektorban. Az MBA fő tanfolyama a digitális marketing és kommunikáció középpontjában áll: a digitális és a szociális média marketing stratégiája, a webes marketing, a keresztcsatornás marketing, a digitális kommunikáció, a tárgyak internetes e-üzletága.

További információ az iskola honlapján:

Általános cél

A mai MBA diplomások prioritásként kezelik a feladatok sokféleségét, az intellektuális kihívást és a munkahelyi és magánélet egyensúlyát karrierjükben.

Az MBA a digitális marketing stratégia célja, hogy a hallgatók a szükséges készségeket, hogy elérje a sikeres karrier a digitális szektorban... [-]

Franciaország Párizs
Október 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Honlap
Telefonszám
+33 1 41 16 70 86