Leonard de Vinci Group

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Leonard de Vinci Group

A Léonard de Vinci csoport magas hírű magán felsőoktatási intézmény Párizsban. A De Vinci három iskolából áll, amelyek kiváló minőségű, akkreditált fokozatot adnak: EMLV (Business School), ESILV (Engineering School of Engineering) és IIM (Web Design and Multimedia School ). Az egyetemen tanított egyedülálló tantárgyak ösztönző interdiszciplináris és interkulturális légkört teremtenek.

A Campus

Az Európa legnagyobb üzleti negyedének szívében a Léonard de Vinci iskolái a professzionalizációra összpontosítanak, fő céljuk a diákok sikeres szakmai integrációja.

A modern campus a Grande Arche közelében található, Európa legnagyobb üzleti negyedének, a La Défense szívében. A nyüzsgő belvárosban található a de Vinci Campus egyedülálló, mivel szoros kapcsolatot biztosít a vállalati világgal. Az egyetemet számos látnivaló veszi körül, köztük modern szobrok, bevásárlóközpontok, mozik, kávézók és éttermek. Az épületek biztonságosak és rendkívül biztonságosak. A campus mindenekelőtt optimális hely a tanuláshoz a modern technológiai erőforrások (online tanfolyamok, adatbázisok, wifi), valamint a hagyományos előadótermek és osztálytermek kombinációja mellett, a hozzáférés mellett a tanulási központhoz, a FabLab-hoz, a sportcsarnokokhoz, az éttermekhez és számos szabadidős tevékenységhez. területeken.

A társadalmi nyitottság és a profil sokszínűsége

A társadalmi nyitottság, a sport és a kultúra mindenki számára a Pôle egyik alapítója. Ezeket az értékeket a programokban, valamint a felvételi eljárás során is betartják. A Pôle programjainkban üdvözli és segíti a fogyatékossággal élő hallgatókat.

Tanulói szolgáltatások

A Pôle Léonard de Vinci rendkívüli pedagógiai létesítményekkel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a diákok törekvéséhez. A hallgatók a pedagógiai és a tanórán kívüli tevékenységek során személyes környezetben is segítséget kapnak.

Egyetlen keresztirányú megközelítés

A Pôle Universitaire Léonard de Vinci iskolái olyan transzverzális pedagógiai megközelítést alakítottak ki, amely ötvözi a különböző szakterületeket, lehetővé téve a diákok számára, hogy multidiszciplináris csoportokban (vezetők, mérnökök, tervezők) dolgozzanak, miközben tanulmányaikban és a digitális tudás megszerzésében haladnak. Ez a szervezet, amelyet egy több iskolai inkubátor támogat, vezet a kettős fokozat lehetőségéhez a vállalkozói, pénzügyi és digitális marketing területén.

Helyszínek

Párizs

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 41 16 70 86

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket