Hivatalos Leírás

A kreatív és üzleti világban. A Fashion Business világ megváltozott az elmúlt 20 évben. Más városokban is sikertelenül próbálta kirabolni Párizsa a fennhatóságát, mint a főváros divat, de sok külföldi tervezők még jönni dolgozni Párizsban. Kezdettől fogva a divatszakmában ben készült számos kis- és szakosodott cégek, de ma a nagy nemzetközi divat csoportok erős pénzügyi háttérrel vették át. Ma a divat üzlet egy teljes értékű ipar saját szabályokkal, szabványokkal és a nyelvet. Megjegyzés az igazgató ... Ezért alapvetően fontos volt, hogy a szakmai programok igazítani a nemzetközi kilátások mind Divattervezés és menedzsment a jövő generációi számára. A professzionális hozzáállás szükséges, hogy a vonat a diákok a szenvedélyes pályára. Mod'Art Nemzetközi Párizsban, mint Sanghajban és Lima, készítsék el a hallgatók Kar a szakma. 2012-ben a luxus piacon el kell érnie a 215 milliárdnyi euró, és nőjön rendszeresen 250 milliárdnyi 2015. Ezek a számok kaptak, mint 750 milliárdnyi euró Bain & Company, aki szerepel az összes luxus Industries a Luxury Hotels, Autók, borok stb Következésképpen a luxus piacon növekszik a gazdasági válság ellenére számos régiójában a világ, és a kereslet a munkahelyek ebben az ágazatban is megmarad. Mod'Art International az erős hálózati Luxus Ipari és értelmezi a folyamatosan változó igényeit a kereskedelmi alkalmazkodik a programok hogy felkészítse a tanulókat a pályára az összes luxus cégek a jövőben a világ minden tájáról. Patrice de Place Elnöke a Művészeti és Oktatási Bizottságának Volt Asia-Pacific igazgatója Dior Couture Christian Korábbi vezérigazgatója Celine (Groupe LVMH)

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Mod'Art International Paris

Paris / Milan, az erejét a luxus fővárosa a világ! ... [+]

MBA Paris / Milan Luxus Brand Management

Egy angol tanított MBA együttműködve Accademia del Lusso

Paris / Milan, az erejét a luxus fővárosa a világ!

Párizs és Milano, a két vitathatatlan fővárosa luxus kreativitásukat, és a szükséges szakértői vezetők szakosodott Luxury szektorban mutatják jele az idők, amikor a Accedemia Del Lusso Milánó és Mod'Art International Párizsban egyesítik a know how-program kiválóság. Egy új nagyszabású projekt születik: a leendő vezetők a luxus szektor a magas elvárások és kódexek olyan szelektív és fejlődő ágazat. Egy program egyedülálló minőségében, hogy inspirálja egy új fajta szakértők. Innovatív és kreatív vezetők az összes digitális készségek ahhoz, hogy megjelölje a márka a nemzetközi piacon. ... [-]

Franciaország Paris Olaszország Milan
Kérj Információt
Angol,Francia
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MBA

Mod'Art International Paris

Kiválasztása Excellence MBA program "divatipar" az, hogy a lehetőséget, hogy integrálja a nemzetközi szinten, a vezető pozíciót a divat ... [+]

Válassza kiválóság MBA "divatipar" az, hogy a lehetőséget, hogy integrálja a vezetői felelősségi helyzetben a divatból. Eredménye közötti partnerség Mod'Art és a University of Perpignan és nagyon nagy vállalati üzemmód. Az MBA "divatipar" nő, és elmélyíti a tudást minden tanuló révén:

hármas:

- Épít egy átfogó képet a különböző funkciók érhetők el a divatipar, hogy hidat építeni fejlesztés, gyártás, marketing és adminisztrációs / menedzsment.

- A vonat participeants menedzsment technikák és módszerek egy komplex ágazat.

- Ki kell dolgozni a vállalkozói szellem. Az MBA lehetővé enclosion a vállalkozó szellem. ... [-]

Franciaország Paris Olaszország Milan
Szeptember 2019
Angol,Francia
Nappali
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Mod'Art International's 2012 Fashion Show

Journée Portes Ouvertes Mod'Art International

Earn a Fashion MBA at Mod'Art in Paris

Mod´art International Paris 2013

Mod'Art Open Days 2013

New-York & Mod'art