emlyon business school MBA programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

EMLYON egy globális, digitális és vállalkozói vezető Business School háromszoros akkreditációval (AMBA, EQUIS, AACSB).

EMLYON egy tanulási élményt, mint senki más. A több mint 140 éve mi készíteni hallgatók a vállalkozói készségek, értékek és attitűdök, amelyekre szükségük van a vezetők a mai kihívásokkal teli globális környezetben.

Küldetésünk hogy növelje az üzleti vezetők és a vezetők világszerte teljesítmény, köszönhetően a képzési megoldások és innovatív és hatékony kompetencia megoldásokat.

EML tapasztalat követni a képzési program kompetenciák fejlesztése a pedagógiai tapasztalat, valamint a lehetőséget, hogy belépjen egy információs központ, ahol konferenciák, workshopok, találkozók vezetőivel, viták tanárok folyamatosan kínálnak ... ami olyan alkalmak, hogy bővítse a tudás és a gazdagítják karrier látás.

Tervezésére és kivitelezésére, kreatív pedagógiai tapasztalatokat menedzserek és vezetők

Küldetésünk, hogy dolgozzon agilis és megbízható vezetők a változó világban a pozitív hatást gyakorol a vállalati teljesítmény és az ökoszisztéma nemzetközi szinten:

alapuló EMLYON tudományos szigor, közvetlen kapcsolatba üzleti valóságot, és a hagyomány pedagógiai innováció és a vállalkozói megközelítés. mögött egy ambiciózus fejlesztési stratégia az úgynevezett "Nouveaux TERRITOIRES 2020» ( "Új 2020 területek"), összhangban a jelenlegi / jövőbeli igényeit a résztvevők és a vállalatok.

Globális és innovatív megoldásokat

EMLYON kiemelkedik kínál egyedülálló MBA program a nemzetközi irányvonalakat. A MBA szállítjuk 2 zenét Executive MBA és a teljes munkaidőben MBA. A programok részesülnek a progresszív általánosítása blended learning és az integráció az új pedagógiai módszerek alapján Action Learning and Design Thinking.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive MBA

Campus Nappali Részidős 10 - 20 hónapok September 2018 Franciaország Écully Paris Marokkó Casablanca Kína Shanghai Lyon + 7 további

Előnyök az Ön számára

 • Készüljön fel a vezető állású (VP, SVP, C-suite).
 • Szerezni egy stratégiai jövőkép a vállalati kérdések, hogy megerősítsék a döntéshozatali hatékonyan
 • felgyorsítja a karrierjét
 • [+]

  Fokozzák, mint a vállalkozói vezetője a szervezet

  Az Executive MBA a sikerhez, mint vezetők a mai kihívásokkal teli globális környezetben.

  Előnyök az Ön számára

  Készüljön fel a vezető állású (VP, SVP, C-suite). Szerez egy stratégiai jövőkép a vállalati kérdések, hogy erősítse a döntéshozó hatékonyan felgyorsítja a karrierjét Fejleszteni kell a kompetenciák összhangban a személyes és vállalati elvárások Kap egy MBA vezető üzleti iskola Európában Szembe, és ossza meg ötleteit és gyakorlatok másokéval.

  A Értékajánlat:

  Kivégzés-orientált program arra összpontosít, hogy ötleteink megvalósításának. Élvonalbeli kutatás jobb helyezés. EMLYON szellem, a lelkiállapot alapuló alapvető értékek: gondokat, a nyitottság, a közelség. A világméretű hálózata több mint 26.000 öregdiák. A dinamikus campus, Párizs és Lyon, a keresztútnál Európában. Az üzleti iskola az úgynevezett európai vezető vállalati vállalkozás. [-]

MBA

Nemzetközi MBA

Campus Nappali 12 hónapok September 2018 Franciaország Lyon Écully Paris Kína Shanghai Marokkó Casablanca + 6 további

A 12 hónapos, teljes munkaidős MBA program tanítani angol nyelven. Azáltal, hogy a követelményeknek, elvárásait és igényeit az üzleti szféra, EMLYON egyedülálló nemzetközi MBA aktívan fejleszti a vállalkozói vezetői képességek és a menedzsment. [+]

nemzetközi MBA

Ön egy vállalkozó a szíve? Itt van a megfelelő MBA az Ön számára!

Szerint a résztvevőket, ez a kombinációja az erős összpontosítás a vállalkozói szellem, az egy évig tartó tanácsadási projekt és a sokféle hallgatói szervezet és a kari, ami a mi 12 hónapos nemzetközi MBA program úgy egyedülállóan alkalmas az igényeik kielégítésére.

Fogd a karrierje a következő szintre, és részesülnek:

Projekt alapú tanulás a vállalkozói vezetői Project Feltárása alternatív üzleti modellek segítségével Learning Trips A specializáció az ipar (Luxury Business vagy Innovation in Life Sciences) vagy vállalkozás típusa (MNE vagy New Ventures) Tanulságok a vállalati és társadalmi intrapreneurs, valamint a vállalkozók, akik elindították saját cégek Kis Kohorszméret / nagy csoportjában sokféleség Egyértelmű karrier hangsúly folyamatos Karrier Services A sokféle választható kurzusok az Ön igényeire szabva A nemzetközi csere lehetőségek ... [-]