Ilia State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért az Ilia State University ?

Ilia State University évente mintegy 5000 fúziót fogad, a felsőoktatás minden szintjén. Az ISU arra törekszik, hogy megfeleljen az egyes diákok szükségleteinek, és segítsen nekik elérni potenciáljukat. Ilia State University mindentudó tapasztalattal szerzi fel a hallgatókat, hogy a szükséges ismeretekkel, készségekkel és bizalommal rendelkezzenek a jövőbeni karrier-célok elérése érdekében. Az ISU fejlett és elkötelezett egyetemi közösséget kínál, ahol a diákok tanulhatnak szakemberektől és megszerezhessék a keresett képesítést.

Ajánlunk:

Diákközpontú tanítás - A professzorok és a hallgatók közötti élénk kapcsolatok hozzájárulnak az élénk tudományos együttműködéshez és vitákhoz. A diákokat ösztönzik és támogatják a karok, hogy megtalálják az egyéni kutatási érdekeit tanulmányaik során.

Gyakorlat alapú tanterv - Az ISU együttműködik a kormányzati szervekkel és nemzetközi szervezetekkel, valamint köz- és magánszervezetekkel, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a diákok integrálják az elméleti tudást a világba vagy a munka világába.

Csereprogramok és kettős fokozatú programok lehetőségek - 2012 óta az ISU csereprogramokat kínál diákjainak és munkatársainak számos nemzetközi felsőoktatási intézményben. Az ISU diákjainak kizárólagos lehetőséget biztosít a két osztrák és az amerikai egyetemre kiterjedő kettős diploma megszerzésére.

Versenyképes tandíj - Az ISU kiváló színvonalú oktatást kínál versenyképes tandíjjal és rugalmas fizetési lehetőséggel az országban és a régióban is.

Felejthetetlen diákéletbarát, barátságos közösség, ahol a diákok különböző akadémiai, társadalmi és kulturális tevékenységekben vehetnek részt.

Csatlakozzon az Ilia State University és indítsa el velünk a csodálatos életet!

Ilia State University IN BORÁBAN

  • Alapítva: 2006
  • Helyszín: Tbiliszi, Grúzia
  • Alkalmazottak: 301 professzor és több mint 1000 tanár, kutató és egyéb alkalmazott.
  • 4 iskola: Művészeti és Tudományi Iskola, Természettudományi és Műszaki Főiskola, Üzletiskola, Jogtudományi Kar
  • Diákok: 15 763
  • Tanulmányi programok: Legfeljebb 80 akkreditált program Bachelor's, Master's és Ph.D. szintek
  • Kutatási és tanulási lehetőségek Grúzia számos régiójában
  • School of Business: A grúz freskók tanulmányi célpontja 2015-től 2015-ig

ILIAUNI.edu.ge/uploads/photo/original/36/36946.png?w=836&f=png?w=753&" alt="" />

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master of Business Administration

Campus Nappali 4 félév Nyílt Beiratkozás Grúzia Tbilisi

A cél a Mester Program in Business Administration, hogy előkészítse szakemberek, akik működhet a gyorsan változó nemzetközi üzleti környezet; versenyképes a helyi, valamint a globális piacon. Részletes információk eljárások alkalmazásával elérhető itt: http://iliauni.edu.ge/en/international/HOWTOAPPLY díj szerkezetét és ösztöndíj lehetőségek itt érhető: http://iliauni.edu.ge/en/international/tuition- díjak-és ösztöndíjak [+]

Miért válassza a Master of Business Administration a Ilia State University?

Ilia State University School of Business 1. tanulmány rendeltetési grúz gólya óta 2015 Szakmai lehetőségek különböző állami szervek és magánvállalkozások A diákok vált szakértők a stratégiai menedzsment a vállalat Ilia State University modern létesítmények, kiváló könyvtár és élénk diákélet A tanulók lehetőséget, hogy kiad csere félévben több mint 30 európai egyetem keretében Erasmus + programot.

Leírás: A cél a Mester Program in Business Administration, hogy előkészítse szakemberek, akik működhet a gyorsan változó nemzetközi üzleti környezet; versenyképes a helyi, valamint a globális piacon. Miután megszerezte a mély és átfogó elméleti, empirikus és gyakorlati ismeretek kezelése, a diplomás lesz képes fellépni a megbízható, független szakértő a folyamat stratégia kialakításakor a vállalat / szervezet, annak értékelése és fejlesztése; azonosítani a problémákat, a döntéshozatali mechanizmusokkal és azok megoldására hatékonyan; lesz hatékony csapat tagja egy szervezet / társaság; hogy hatékonyan részt / együttműködnek multidiszciplináris környezetben a stratégia alapján a társaság / szervezet; részt vesznek a szakmai és tudományos viták és szószólója egy stratégia / döntéseket a társaság.... [-]


Videók

Welcome to Ilia State University

Kapcsolat

Ilia State University

Cím Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Grúzia
Honlap http://iliauni.edu.ge/en/iliauni/AcademicDepartments/biznesis-skola-268
Telefon +995 322 20 00 09