Hivatalos Leírás

Maastricht University School of Business és Gazdaságtudományi vezető európai intézet közgazdaságtan és a nemzetközi üzleti életben. Mi biztosítjuk a magas színvonalú oktatás és magatartási úttörő kutatásokat. Iskolánk küldetése gyarapszik oktatása és képzése, a szakemberek, hogy hatékonyan működjön, és felelősen a nemzetközi üzleti karrier és ötleteket, hogy előre a menedzsment ismeretek és gyakorlat. Ezzel misszió célunk, hogy hozzáadott értéket a társadalom, amelyhez tartozunk.

Fejlődő Talent Együtt

Iskolánkban meggyőződésünk, hogy a tanulás zajlik, létre kell hoznunk egy beállítás, ahol a résztvevők fejleszteni a képességét, hogy az tükrözze a tapasztalatok és lefordítani a gondolatok tettekre. Éppen ezért a mi programok zajlanak kis csoport beállításait. Ezért fordítson sok időt a személyes fejlődés. És ez az, amiért mi integrálni fellépés tanulási projektek minden része a programokat. Tehetségfejlesztés együtt, a maastrichti módon. A jegy egy izgalmas tanulási út, hogy kezdődik a gyönyörű város Maastricht és elvisz helyeken sem gondolta volna, mielőtt!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Maastricht University, The MaastrichtMBA

A MaastrichtMBA egy két év részidős Executive MBA program arra összpontosít, felelős vezető. Ebben az összefüggésben aktívan ösztönözni, hogy fejlesszék készségek vezető ... [+]

Létrehozása felelős vezetők

a MaastrichtMBA egy két év részidős Executive MBA program arra összpontosít, felelős vezető. Ebben az összefüggésben aktívan ösztönözni, hogy fejlesszék készségek vezető magát, a csapat és a szervezet. Egyre jobban felismerjük a személyes motivációk, értékek, adottságok, gyengeségeit, vezetői nézetek és kihívások, mélyebb és jobb betekintést a saját készségek és képességek, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy hiteles és felelős vezetési stílus során a programban .

Vezető a tanulásban

Részévé válnak a MaastrichtMBA család biztosítja az Ön számára szilárd biztosítékot a minőség. A MaastrichtMBA által akkreditált vezető nemzetközi minőségbiztosítási szervezetek: AACSB, EQUIS és AMBA. Ez az úgynevezett Triple Crown akkreditációt megerősíti a magas színvonalú kutatás és az oktatás, valamint biztosítja az optimális érték a diploma. Csak 1% az összes üzleti iskolák világszerte igényt Triple Crown állapot!... [-]

Hollandia Maastricht
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul