Hivatalos Leírás

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Nyenrode-ról


A Nyenrode Business Universiteit fenntartható jövőben dolgozik, ösztönözve diákjainkat és résztvevőinket, hogy felelős vezetőkké váljanak. Ezt az egyetemi elmélet, a gyakorlati relevancia és a személyes fejlődés kombinációjának biztosításával tesszük . A Nyenrode-nál megtanulod megvitatni, meggyőzni és lefordítani az elméletet a gyakorlatba.

Nyenrode az egyetlen magán egyetem Hollandiában, amelyet 1946-ban alapítottak üzleti és üzleti élet. Mindig nemzetközi szinten orientáltunk. Nyenrode két ikonikus helyen található: Amszterdam és Breukelen.

A Nyenrode Business Universiteit Amsterdam épülete a történelmi belvárosban, a De Vijf Keizers (az öt császár) blokkjában található. Ez a kiváltságos elhelyezkedés új kapcsolatot teremt az üzleti élet és az egyetemek között; hozzájárulva ambiciózus nemzeti és nemzetközi céljainkhoz. Nyenrode célja, hogy egy 20 legjobb európai üzleti iskola legyen. Az egyetem Amszterdamban való bővítése mélyen kapcsolódik ehhez a törekvéshez.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen egy tizenharmadik századi várat tartalmazó történelmi épületben található. Fő egyetemünk hangsúlyozza a közösség és a hálózatépítés fontosságát a felelős vezetők fejlődésében.

Nyenrode intenzív egyetemi oktatást, valamint rövid távú és hosszabb távú programokat kínál az üzleti, irányítási, számviteli, ellenőrzési és adójog területén. Tudományos kutatást is végezünk ezeken a területeken.

Küldetés

A Nyenrode a felelős vezetők alakításával szolgálja a társadalmat

A velünk töltött idő alatt fejleszti a készségeket arra, hogy felkészítse Önt a világ polgára és a társadalom vezetője jövőjére. Lesz valaki, aki felelősséget vállal saját cselekedeteiért és tisztában van a környezettel. Ez fenntartható hozzáadott értéket teremt az Ön, a szervezet és a társadalom egésze számára.

A Nyenrode oktatása többet nyújt, mint puszta tudáscsere, új készségeket ad, és segíti személyes fejlődését. A Nyenrode oktatása az életért járó jutalom.

Látomás

Nyenrode, a legjobb diákok és szervezetek előnyben részesített partnere, egy 20 legnagyobb európai oktatási és kutatói közösség, amely globális kapcsolatokkal rendelkezik.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Nyenrode Business University

Nyenrode Executive MBA egy kétéves program. Mint menedzser, vezető vagy vállalkozó, aki úgy dönt, hogy részt vesz, mert szeretné magát a legjobb vezetőnek fejleszteni. Az ... [+]

Bevezetés

Nyenrode Executive MBA egy kétéves program. Mint menedzser, vezető vagy vállalkozó, aki úgy dönt, hogy részt vesz, mert szeretné magát a legjobb vezetőnek fejleszteni. Az Executive MBA program segít növelni vezetői hatását az Ön személyes vezetői fejlesztési útja során, a program fő témája.

A program intenzív egyhetes modulokból áll, amelyekből hét Nyenrode campusában és három külföldön kerül megrendezésre. A hasonló gondolkodású szakemberek csoportjával tanulmányozod és dolgozol, hogy bővítsd az üzleti, menedzsment és vezetői nézeteidet, és új dolgokat fedez fel magadról; a saját tulajdonságairól, szenvedélyeiről, stílusáról és személyiségéről.... [-]

Hollandia Breukelen
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Nyenrode Business University

A Modular Executive MBA-vel saját MBA-t hozhat létre. Tanuljunk, miközben munkát végezzünk, és dolgozunk az ambícióinkkal. Válasszon MBA-címet egy teljes MBA-vel, vagy kö ... [+]

Bevezetés

A Modular Executive MBA-vel saját MBA-t hozhat létre. Tanuljunk, miközben munkát végezzünk, és dolgozunk az ambícióinkkal. Válasszon MBA-címet egy teljes MBA-vel, vagy kövesse egy vagy több modult a tudás gyors frissítéséhez.

Bármelyik pályát választja, a Nyenrode-i Moduláris Executive MBA-nél fog dolgozni a személyes és szakmai fejlődésében, és maradhat az irányításban.

Készítse el saját MBA-jét

Egy vagy több modult követhet, amely rugalmasan választhatja ki a három dedikált specializációt. Az Ön érdeklődésétől, időbefektetéseitől és ambícióitól függően választhat:

Teljes MBA (legalább 2 specializációs modulból, 6 magmodulból, nemzetközi tanulmányútból és MBA tézisből áll)a vágy egy vagy több külön moduljaSzemélyes és rugalmas MBAÁllítsa be saját MBA-jét, amely 10 modult tartalmazKülönös figyelmet kell fordítani a személyes és szakmai fejlődésreSzámok... [-]
Hollandia Breukelen
Nyílt Beiratkozás
Angol,Holland
Részidős oktatás
3 - 7 év
Campus
Bővebben magyarul
Nyenrode Business University

Napi tevékenységet folytat hektikus környezetben, szűk határidőkkel, különböző szervezeti érdekekkel és korlátozott költségvetéssel? Nem te vagy az egyetlen. Az IT-szerve ... [+]

Miért az MBA az üzleti életbenDigitális vezetés

Napi tevékenységet folytat hektikus környezetben, szűk határidőkkel, különböző szervezeti érdekekkel és korlátozott költségvetéssel? Nem te vagy az egyetlen. Az IT-szervezetekre gyakorolt hatás nagy és növekszik. Sok befektetést gyűjt, de ezek nem mindig eredményezik a kívánt eredményeket, és a szervezeti fejlesztési folyamatok gyakran hosszúak és bonyolultak. Az IT azonban új szervezeti struktúrákat és üzleti modelleket is lehetővé tesz; hálózatok fejlesztése partnerekkel, szorosabb, interaktív kapcsolat az ügyfelekkel, és kevésbé hierarchikus rétegek a vállalkozásokon belül.

Az IT már nem önálló részleg, hanem egy szervezet stratégiájának része, ezért vezetést és vállalkozást követel meg a verseny előtt. Megszakítja az IT és az üzleti élet közötti szakadékot, garantálva a sikeres jövőt?... [-]

Hollandia Breukelen
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life