Nyenrode Business University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Nyenrode-ról


A Nyenrode Business Universiteit fenntartható jövőben dolgozik, ösztönözve diákjainkat és résztvevőinket, hogy felelős vezetőkké váljanak. Ezt az egyetemi elmélet, a gyakorlati relevancia és a személyes fejlődés kombinációjának biztosításával tesszük . A Nyenrode-nál megtanulod megvitatni, meggyőzni és lefordítani az elméletet a gyakorlatba.

Nyenrode az egyetlen magán egyetem Hollandiában, amelyet 1946-ban alapítottak üzleti és üzleti élet. Mindig nemzetközi szinten orientáltunk. Nyenrode két ikonikus helyen található: Amszterdam és Breukelen.

A Nyenrode Business Universiteit Amsterdam épülete a történelmi belvárosban, a De Vijf Keizers (az öt császár) blokkjában található. Ez a kiváltságos elhelyezkedés új kapcsolatot teremt az üzleti élet és az egyetemek között; hozzájárulva ambiciózus nemzeti és nemzetközi céljainkhoz. Nyenrode célja, hogy egy 20 legjobb európai üzleti iskola legyen. Az egyetem Amszterdamban való bővítése mélyen kapcsolódik ehhez a törekvéshez.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen egy tizenharmadik századi várat tartalmazó történelmi épületben található. Fő egyetemünk hangsúlyozza a közösség és a hálózatépítés fontosságát a felelős vezetők fejlődésében.

Nyenrode intenzív egyetemi oktatást, valamint rövid távú és hosszabb távú programokat kínál az üzleti, irányítási, számviteli, ellenőrzési és adójog területén. Tudományos kutatást is végezünk ezeken a területeken.

Küldetés

A Nyenrode a felelős vezetők alakításával szolgálja a társadalmat

A velünk töltött idő alatt fejleszti a készségeket arra, hogy felkészítse Önt a világ polgára és a társadalom vezetője jövőjére. Lesz valaki, aki felelősséget vállal saját cselekedeteiért és tisztában van a környezettel. Ez fenntartható hozzáadott értéket teremt az Ön, a szervezet és a társadalom egésze számára.

A Nyenrode oktatása többet nyújt, mint puszta tudáscsere, új készségeket ad, és segíti személyes fejlődését. A Nyenrode oktatása az életért járó jutalom.

Látomás

Nyenrode, a legjobb diákok és szervezetek előnyben részesített partnere, egy 20 legnagyobb európai oktatási és kutatói közösség, amely globális kapcsolatokkal rendelkezik.

Helyszínek

Breukelen

Address
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Utrecht, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció