Read the Official Description

Az elmúlt 40 év, Rotterdam School of Management, Erasmus Egyetem megszilárdította hírnevét, mint Európa egyik vezető üzleti iskolákban.

Jóval azelőtt, hogy a "globális" lett fontos leíró üzleti oktatás, az RSM a diákok, oktatók és dolgozók már sokféleségét tükröző, a globalizálódó világban.

Csakúgy, mint a befogadó ország, a világ egyik legismertebb nemzetközi kereskedelmi nemzet, az RSM tovább bővíteni és nemzetközivé, megerősíthetjük a státuszát, mint Európa egyik legnemzetközibb és innovatív üzleti iskolákban.

RSM kínál egy sajátos szellemi kultúra. Hisszük, hogy a vezetés is tanítják kombinációja révén a szellemi és gyakorlati kihívás. Hisszük, hogy a felmerült nehézségek dolgozó különböző csapatok elősegíti a kreatív új megközelítések az üzleti életben. Élvezzük a kölcsönös támogató kapcsolatot a multinacionális cégekkel. És mi ösztönzi a rugalmas, széles és néha bálványromboló gondolkodásmódot ügyekben az üzleti gyakorlat és a kutatás.

Ez a különböző megközelítés segített RSM létrehozni egy portfólió legjobban szereplő programok, valamint a világ egyik legnagyobb és legtermékenyebb kezelési karon.

RSM Megközelítés

RSM, vezetés fejlesztés a megvalósítása a szellemi és személyes potenciál. Itt, akkor intellektuálisan kihívást a legmagasabb szintű tudományos tartalom és irányítása alatt a legélesebb üzleti gondolkodók: oktatók, akik felhívni éves tapasztalattal dolgozó szervezetek, valamint betekintést a saját kutatás. Lesz kihívás számunkra: kihallgatás tények bemutatásakor és kritikusan értékeli feltételezéseket. És akkor kihívást magad: Szembenézés a korlátok, rámenős már határokat, felfedezni, amit igazán vezet a viselkedése és mások.

Készségeinek fejlesztése, hogy képes fordulni vezető elképzeléseit kiemelkedő eredményeket üzleti intézkedésekre van szükség. Minden program a hallgatók körét, hogy cselekedjen a gondolatok valódi vagy szimulált üzleti környezetben, a vállalati associateships és szakmai tényleges tanácsadási projekteket, nemzetközi utazás és részvétel a klubok és a tanulók által kezelt konferenciákon.

RSM, a sokszínűség nem csak értékes, azt ösztönözni és fejleszteni. Egyedülállóan nyitott és együttműködő környezetet, meg fogja találni a helyet, hogy új gondolkodásmód, az ihlet, hogy kihívást ötletek, és végül, a hatály, hogy fejlessze saját potenciál, mint a jövő vezető az üzleti életben.

Tények és adatok

Mint Európa egyik legnagyobb nemzetközi üzleti iskolák, RSM eléri expanzív nemzetközi közönség a jövő és a jelenlegi vezetők portfóliója révén a programok, szolgáltatások és tudományos tevékenységek.

A személyzet és a tanárok, hogy új, folyamatosan innovációk üzleti oktatás és a tudás létrehozásának összhangban van az intézmény küldetése:

RSM, büszkék vagyunk arra, hogy azt állítják:

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti és menedzsment oktatás Európa egyik legjobb 3 kutatási létesítmények A következetes rangsor teremt az európai élvonalban üzleti iskolák Egy hely között 1% iskolák világszerte Triple Crown akkreditáció Az oktatás több mint 1200 vezetői évente 7500 graduális és posztgraduális hallgatók 29,000+ alumni aktív világszerte Az egyik a világ legnagyobb és legtöbbet idézett üzleti iskola kar: 250 szenior kutatók és 100 PhD hallgatók

  1. kutatóközpontok és kezdeményezések 100+ partner iskolák
Programs taught in:
Angol
Holland

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Nemzetközi MBA-junk több mint egy új vonalat ad az önéletrajzának. Profi útlevelet biztosít a kívánt karrierhez, bárhol a világon. ... [+]

Miért a Rotterdam MBA?

Hagyja a holland gondolkodást a karriered felé.

Nemzetközi MBA- junk több mint egy új vonalat ad az önéletrajzának. Profi útlevelet biztosít a kívánt karrierhez, bárhol a világon.

A sikeres üzleti tevékenység többet vesz igénybe, mint tudni a tényeket. Globális perspektívát, innovatív megközelítést, kritikai elgondolást, valamint az együttműködésre és a fenntarthatóságra összpontosít. Az RSM-nél mindegyik osztályt ezekkel az értékekkel szem előtt tartva tervezzük.

Ez a holland üzleti tevékenység. Ez megtartotta karunkat és MBA diplomásainkat a tendenciák, a piacok eltolódása és az üzleti táj előtt évtizedekig. És továbbra is személyes és szakmai sikert hajt végre Európában és a világ minden táján.... [-]

Hollandia Rotterdam
January 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

A jövő építése többet vesz igénybe, mint buzzwords és business cards. Mint egy vezetõ a felemelkedésnél, pontosan tudja, mit értünk. ... [+]

A mozgó vezetők számára az RSM-nél tovább kell vezetni a karrierjét.

A jövő építése többet vesz igénybe, mint buzzwords és business cards. Mint egy vezetõ a felemelkedésnél, pontosan tudja, mit értünk. A siker nagy ötleteket és világos vezetést vesz. A kritikus szemmel szemléli a hosszú távon értéket teremtő fenntartható döntések meghozatalát. Olyan szakemberek hálózatát veszi igénybe, akik készek arra, hogy nagy lépéseket tegyenek - és szívesen segítenek Önnek. Ezek mind olyan időnként elismert holland értékek, amelyek évszázadok óta építették világszerte a karriert. És az RSM-nél közvetlenül profitálhat az ilyen értékes gondolkodástól - ez a részmunkaidőben működő Executive MBA minden aspektusába beletartozik, amelyet angolul, az üzleti világ nemzetközi nyelvén tanítanak. Tudja meg, hogyan alkalmazza a holland értékeket egy nemzetközi üzleti oktatáshoz Európában, bővíti befolyását, és tovább növeli karrierjét, mint azt valaha is gondolná. Ezt fogod felfedezni a Rotterdam School of Management-ben, az Erasmus Egyetemen.... [-]

Hollandia Rotterdam
January 2020
Részidős oktatás
22 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Rotterdam School of Management | Erasmus University

A Global Executive OneMBA az egyetlen olyan Executive MBA program, melyet öt kiemelkedő üzleti iskolából hoznak létre, amelyek Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dé ... [+]

Miért az RSM Global OneMBA?

Öt iskola. Négy kontinens. OneMBA. A Global Executive OneMBA az egyetlen olyan Executive MBA program, melyet öt kiemelkedő üzleti iskolából hoznak létre, amelyek Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában találhatóak. A magas rangú vezetők és szakemberek számára tervezett 21 hónapos moduláris program lehetőséget kínál arra, hogy üzleti tapasztalatokat szerezzen a világ legfontosabb gazdasági régióinak lencse révén, így páratlanul fejlődik a tudás, a vezetői képességek, a globális hálózatok és a nemzetközi tapasztalatok terén. ahol történik, ahogy történik.

Angol nyelvű tanterv és öt legmagasabb rangú üzleti iskola egyenlő bánásmódban részesültGlobális csapatmunka 100 földrajzilag diszpergált vezetõ osztályterembenNégyhetes globális rezidencia négy különböző kontinensenA fejlett gazdaságok és a feltörekvő piacok összekapcsolásaRugalmas, részmunkaidős formátum, amelyet a vezetők magas igényű pozíciókban terveztekOlyan projektek, amelyek egyértelmű hozzáadott értéket jelentenek a szponzorált vállalatok számáraTizenegy helyi rezidencia Rotterdamban az európai OneMBA kohorszalProgram egy pillantással... [-]
Hollandia Rotterdam
September 2019
Részidős oktatás
21 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media