Rotterdam School of Management | Erasmus University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az elmúlt 40 évben a Rotterdam School of Management-ben az Erasmus Egyetem Európa egyik vezető üzleti iskolájának hírnevét erősítette meg.

Hosszú ideig a „globális” lett az üzleti oktatás fontos leírója, az RSM diákjai, oktatói és munkatársai már tükrözik a globalizálódó világ sokszínűségét.

Csakúgy, mint a fogadó ország, a világ egyik legismertebb nemzetközi kereskedelmi országa, az RSM tovább bővítette és nemzetközivé tette, megerősítve Európa egyik nemzetközi és innovatív üzleti iskolájának státuszát.

Az RSM jellegzetes szellemi kultúrát kínál. Hisszük, hogy a vezetést egy szellemi és gyakorlati kihívás kombinációjával lehet tanítani. Hisszük, hogy a különböző csapatokban tapasztalt nehézségek a kreatív új megközelítéseket segítik az üzleti életben. A multinacionális vállalatokkal kölcsönös, támogató kapcsolatot élvezünk. És ösztönözzük a rugalmas, széles és néha ikonikus rugalmasságot az üzleti gyakorlat és a kutatás területén.

Ez a megkülönböztetett megközelítés segített az RSM-nek a legmagasabb rangú programok portfóliójának létrehozásában, valamint a világ egyik legnagyobb és legtermékenyebb vezetői karjában.


129261_FinalresizedStudentsMBA20187.jpg

RSM megközelítés

Az RSM-ben a vezetés fejlesztése a szellemi és személyes potenciál megvalósításáról szól. Itt intellektuálisan megkérdőjelezik a legmagasabb szintű tudományos tartalmak és a legmélyebb üzleti gondolkodók irányítása alatt: olyan karok, akik évek tapasztalataira dolgoznak a szervezetek számára, valamint a saját kutatásukból származó betekintést. Ön kihívást jelent számunkra: tények megkérdőjelezése, ahogy azok bemutatásra kerülnek, és kritikusan értékelik a feltételezéseket. És kihívást jelent magára: szembe kell néznie a korlátaival, elmozdíthatod a múlt határait, felfedezheted, mi valóban a magad és mások viselkedése.

Szükség van fellépésre olyan készségek fejlesztése, amelyekkel a vezető ötletek kiemelkedő eredményeket hozhatnak az üzleti életben. Minden program lehetővé teszi a diákok számára, hogy valós vagy szimulált üzleti környezetben, a vállalati munkatársaktól és a szakmai tanácsadási projektektől, a nemzetközi utazásoktól, valamint a klubokban és a hallgató által vezetett konferenciákon való részvételre reagáljanak.

Az RSM-en a sokféleséget nemcsak értékelik, hanem ösztönzi és fejleszti. Egyedülállóan nyitott és együttműködő környezetben megtalálhatja az új gondolkodásmódot, az ötleteket kihívó inspirációt és végső soron azt a lehetőséget, hogy saját üzleti potenciálját fejlessze.

129263_Resized_PhotoshootstudentsMBA20206.jpg

Tények és adatok

Európa egyik legnagyobb nemzetközi üzleti iskolájaként az RSM programjainak, szolgáltatásainak és tudományos tevékenységeinek portfolióján keresztül a jövőbeni és a jelenlegi vezetők széles körű nemzetközi közönségébe jut.

A munkatársak és a karok az intézményi küldetésünknek megfelelően folyamatosan új innovációkat hoznak létre mind az üzleti oktatás, mind a tudás létrehozása terén:

129273_Mission-statmentbanner.png

Az RSM-en büszkék vagyunk arra, hogy:

  • Több mint 40 éves tapasztalat az üzleti és menedzsment oktatásban.
  • Európa egyik legfontosabb kutatási létesítménye.
  • Következetes rangsor a legjobb európai üzleti iskolák között.
  • Hely az egész világon az iskolák 1% -ában, négyszeres korona akkreditációval.
  • Az évente több mint 1200 vezető vezetője.
  • 7500 egyetemi és posztgraduális hallgató.
  • 40 000 öregdiák aktív világszerte.
  • A világ egyik legnagyobb és leginkább idézett üzleti iskolai karja: 250 vezető kutató és 100 doktori hallgató.
  • 30 kutatóközpont és kezdeményezés.
  • 100 partneriskola.

18628_rotterdambynight.jpg

Helyszínek

Rotterdam

Address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Dél-Holland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció