Rotterdam School of Management | Erasmus University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Az elmúlt 40 év, Rotterdam School of Management, Erasmus Egyetem megszilárdította hírnevét, mint Európa egyik vezető üzleti iskolákban.

Jóval azelőtt, hogy a "globális" lett fontos leíró üzleti oktatás, az RSM a diákok, oktatók és dolgozók már sokféleségét tükröző, a globalizálódó világban.

Csakúgy, mint a befogadó ország, a világ egyik legismertebb nemzetközi kereskedelmi nemzet, az RSM tovább bővíteni és nemzetközivé, megerősíthetjük a státuszát, mint Európa egyik legnemzetközibb és innovatív üzleti iskolákban.

RSM kínál egy sajátos szellemi kultúra. Hisszük, hogy a vezetés is tanítják kombinációja révén a szellemi és gyakorlati kihívás. Hisszük, hogy a felmerült nehézségek dolgozó különböző csapatok elősegíti a kreatív új megközelítések az üzleti életben. Élvezzük a kölcsönös támogató kapcsolatot a multinacionális cégekkel. És mi ösztönzi a rugalmas, széles és néha bálványromboló gondolkodásmódot ügyekben az üzleti gyakorlat és a kutatás.

Ez a különböző megközelítés segített RSM létrehozni egy portfólió legjobban szereplő programok, valamint a világ egyik legnagyobb és legtermékenyebb kezelési karon.

RSM Megközelítés

RSM, vezetés fejlesztés a megvalósítása a szellemi és személyes potenciál. Itt, akkor intellektuálisan kihívást a legmagasabb szintű tudományos tartalom és irányítása alatt a legélesebb üzleti gondolkodók: oktatók, akik felhívni éves tapasztalattal dolgozó szervezetek, valamint betekintést a saját kutatás. Lesz kihívás számunkra: kihallgatás tények bemutatásakor és kritikusan értékeli feltételezéseket. És akkor kihívást magad: Szembenézés a korlátok, rámenős már határokat, felfedezni, amit igazán vezet a viselkedése és mások.

Készségeinek fejlesztése, hogy képes fordulni vezető elképzeléseit kiemelkedő eredményeket üzleti intézkedésekre van szükség. Minden program a hallgatók körét, hogy cselekedjen a gondolatok valódi vagy szimulált üzleti környezetben, a vállalati associateships és szakmai tényleges tanácsadási projekteket, nemzetközi utazás és részvétel a klubok és a tanulók által kezelt konferenciákon.

RSM, a sokszínűség nem csak értékes, azt ösztönözni és fejleszteni. Egyedülállóan nyitott és együttműködő környezetet, meg fogja találni a helyet, hogy új gondolkodásmód, az ihlet, hogy kihívást ötletek, és végül, a hatály, hogy fejlessze saját potenciál, mint a jövő vezető az üzleti életben.

Tények és adatok

Mint Európa egyik legnagyobb nemzetközi üzleti iskolák, RSM eléri expanzív nemzetközi közönség a jövő és a jelenlegi vezetők portfóliója révén a programok, szolgáltatások és tudományos tevékenységek.

A személyzet és a tanárok, hogy új, folyamatosan innovációk üzleti oktatás és a tudás létrehozásának összhangban van az intézmény küldetése:

RSM, büszkék vagyunk arra, hogy azt állítják:

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti és menedzsment oktatás Európa egyik legjobb 3 kutatási létesítmények A következetes rangsor teremt az európai élvonalban üzleti iskolák Egy hely között 1% iskolák világszerte Triple Crown akkreditáció Az oktatás több mint 1200 vezetői évente 7500 graduális és posztgraduális hallgatók 29,000+ alumni aktív világszerte Az egyik a világ legnagyobb és legtöbbet idézett üzleti iskola kar: 250 szenior kutatók és 100 PhD hallgatók

  1. kutatóközpontok és kezdeményezések 100+ partner iskolák
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Holland

Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Nemzetközi Teljes Munkaidőben MBA

Campus Nappali 1 év September 2018 Hollandia Rotterdam

A nemzetközi MBA ad többet, mint egy új sort az önéletrajz. Ez adja a szakmai útlevelet, hogy a karrierjét szeretné, bárhol a világon. [+]

Miért rotterdami MBA?

Hadd holland gondolkodás hajt a karrierjét előre.

A nemzetközi MBA így több, mint egy új sort az önéletrajz. Ez adja a szakmai útlevelet, hogy a karrierjét szeretné, bárhol a világon.

Siker az üzleti életben tart, mint a tények ismerete. Beletelik egy globális perspektíva, innovatív megközelítést, a kritikai gondolkodás, és a hangsúly az együttműködésen és a fenntarthatóság. RSM, tervezünk minden osztályban ezeket az értékeket szem előtt tartva.

Ez a holland módja üzletet. Ez mentett kar és a mi MBA diplomások előtt trendek, piaci mozgások, és az üzleti tájat évtizedek óta. És továbbra is a személyes és a szakmai siker Európában és szerte a világon.... [-]


EMBA

Executive MBA (részmunkaidős)

Campus Részidős 22 hónapok September 2018 Hollandia Rotterdam

Építi jövőjét, amelyik több mint hívószavak és névjegykártyák. Mint egy végrehajtó a nő, hogy pontosan tudja, mit is értünk. [+]

A vezetők útközben, hajt a karrierjét tovább RSM.

Építi jövőjét, amelyik több mint hívószavak és névjegykártyák. Mint egy végrehajtó a nő, hogy pontosan tudja, mit is értünk. Siker veszi nagy ötletek és világos vezetés. Beletelik egy kritikus szemmel, amelynek középpontjában a fenntartható így döntéseket, amelyek értéket teremtenek hosszú távon. Beletelik egy erős hálózatot a szakemberek, akik készen állnak, hogy nagy mozog -, és alig várja, hogy segítsen, hogy a tiéd. Ezek mind nagy múltú holland értékeket, amelyeket az épület fényes karrier szerte a világon évszázadok óta. És RSM, akkor nyereség közvetlenül az ilyen értékes gondolkodás - ez juttathatók be minden szempontból a mi részmunkaidős Executive MBA, amely angol nyelven oktatott, a nemzetközi üzleti nyelv. Tudja meg, hogyan alkalmazza a holland értékeket egy nemzetközi üzleti oktatás Európában bővül a befolyását, és hajt a karrierjét tovább, mint valaha is gondoltam. Ez az, amit érdemes benézni Rotterdam School of Management, Erasmus Egyetemen.... [-]


Globális Végrehajtó Szervezet (moduláris)

Campus Részidős 21 hónapok September 2018 Hollandia Rotterdam

A Global Executive OneMBA az egyetlen Executive MBA program célja azonos bemeneti öt premier üzleti iskola található, Ázsia, Európa, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában. [+]

Miért az RSM Global OneMBA?

Öt iskola. Négy kontinens.

[-]

Videók

RSM MBA alumni stories:

RSM MBA Spirit at MBAT in Paris

Part-time Executive MBA study trip South Africa

Global Executive OneMBA – European residency

Kapcsolat
Cím
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, NL
Közösségi Média
Cím
Rotterdam School of Management
Erasmus University
Taipei Office
2/F-A, No. 170
Dunghua North Road

Taipei, 10548 TW