Hivatalos Leírás

Az elmúlt 40 évben a Rotterdam School of Management-ben az Erasmus Egyetem Európa egyik vezető üzleti iskolájának hírnevét erősítette meg.

Hosszú ideig a „globális” lett az üzleti oktatás fontos leírója, az RSM diákjai, oktatói és munkatársai már tükrözik a globalizálódó világ sokszínűségét.

Csakúgy, mint a fogadó ország, a világ egyik legismertebb nemzetközi kereskedelmi országa, az RSM tovább bővítette és nemzetközivé tette, megerősítve Európa egyik nemzetközi és innovatív üzleti iskolájának státuszát.

Az RSM jellegzetes szellemi kultúrát kínál. Hisszük, hogy a vezetést egy szellemi és gyakorlati kihívás kombinációjával lehet tanítani. Hisszük, hogy a különböző csapatokban tapasztalt nehézségek a kreatív új megközelítéseket segítik az üzleti életben. A multinacionális vállalatokkal kölcsönös, támogató kapcsolatot élvezünk. És ösztönözzük a rugalmas, széles és néha ikonikus rugalmasságot az üzleti gyakorlat és a kutatás területén.

Ez a megkülönböztetett megközelítés segített az RSM-nek a legmagasabb rangú programok portfóliójának létrehozásában, valamint a világ egyik legnagyobb és legtermékenyebb vezetői karjában.

18626_IMG_0011.jpg

RSM megközelítés

Az RSM-ben a vezetés fejlesztése a szellemi és személyes potenciál megvalósításáról szól. Itt intellektuálisan megkérdőjelezik a legmagasabb szintű tudományos tartalmak és a legmélyebb üzleti gondolkodók irányítása alatt: olyan karok, akik évek tapasztalataira dolgoznak a szervezetek számára, valamint a saját kutatásukból származó betekintést. Ön kihívást jelent számunkra: tények megkérdőjelezése, ahogy azok bemutatásra kerülnek, és kritikusan értékelik a feltételezéseket. És kihívást jelent magára: szembe kell néznie a korlátaival, elmozdíthatod a múlt határait, felfedezheted, mi valóban a magad és mások viselkedése.

Szükség van fellépésre olyan készségek fejlesztése, amelyekkel a vezető ötletek kiemelkedő eredményeket hozhatnak az üzleti életben. Minden program lehetővé teszi a diákok számára, hogy valós vagy szimulált üzleti környezetben, a vállalati munkatársaktól és a szakmai tanácsadási projektektől, a nemzetközi utazásoktól, valamint a klubokban és a hallgató által vezetett konferenciákon való részvételre reagáljanak.

Az RSM-en a sokféleséget nemcsak értékelik, hanem ösztönzi és fejleszti. Egyedülállóan nyitott és együttműködő környezetben megtalálhatja az új gondolkodásmódot, az ötleteket kihívó inspirációt és végső soron azt a lehetőséget, hogy saját üzleti potenciálját fejlessze.

18627_IMG_0435.jpg

tények

Európa egyik legnagyobb nemzetközi üzleti iskolájaként az RSM programjainak, szolgáltatásainak és tudományos tevékenységeinek portfolióján keresztül a jövőbeni és a jelenlegi vezetők széles körű nemzetközi közönségébe jut.

A munkatársak és a karok az intézményi küldetésünknek megfelelően folyamatosan új innovációkat hoznak létre mind az üzleti oktatás, mind a tudás létrehozása terén:

RSM mission

Az RSM-en büszkék vagyunk arra, hogy:

 • Több mint 40 éves tapasztalat az üzleti és menedzsment oktatásban.
 • Európa egyik legfontosabb kutatási létesítménye.
 • Következetes rangsor a legjobb európai üzleti iskolák között.
 • A Triple Crown akkreditációval rendelkező világméretű iskolák 1% -a.
 • Az évente több mint 1200 vezető vezetője.
 • 7500 egyetemi és posztgraduális hallgató.
 • 29 ezer alumni aktív világszerte.
 • Az egyik legnagyobb és leggyakrabban említett üzleti iskolai kar: 250 vezető kutató és 100 Ph.D. hallgatók.
 • 30 kutatóközpont és kezdeményezés.
 • 100 partneriskola.

18628_rotterdambynight.jpg

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Holland

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Nemzetközi MBA-junk több mint egy új vonalat ad az önéletrajzának. Profi útlevelet biztosít a kívánt karrierhez, bárhol a világon. ... [+]

Miért a Rotterdam MBA?

Hagyja a holland gondolkodást a karriered felé.

Nemzetközi MBA- junk több mint egy új vonalat ad az önéletrajzának. Profi útlevelet biztosít a kívánt karrierhez, bárhol a világon.

A sikeres üzleti tevékenység többet vesz igénybe, mint tudni a tényeket. Globális perspektívát, innovatív megközelítést, kritikai elgondolást, valamint az együttműködésre és a fenntarthatóságra összpontosít. Az RSM-nél mindegyik osztályt ezekkel az értékekkel szem előtt tartva tervezzük.

Ez a holland üzleti tevékenység. Ez megtartotta karunkat és MBA diplomásainkat a tendenciák, a piacok eltolódása és az üzleti táj előtt évtizedekig. És továbbra is személyes és szakmai sikert hajt végre Európában és a világ minden táján.... [-]

Hollandia Rotterdam
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

A jövő építése többet vesz igénybe, mint buzzwords és business cards. Mint egy vezetõ a felemelkedésnél, pontosan tudja, mit értünk. ... [+]

A mozgó vezetők számára az RSM-nél tovább kell vezetni a karrierjét.

A jövő építése többet vesz igénybe, mint buzzwords és business cards. Mint egy vezetõ a felemelkedésnél, pontosan tudja, mit értünk. A siker nagy ötleteket és világos vezetést vesz. A kritikus szemmel szemléli a hosszú távon értéket teremtő fenntartható döntések meghozatalát. Olyan szakemberek hálózatát veszi igénybe, akik készek arra, hogy nagy lépéseket tegyenek - és szívesen segítenek Önnek. Ezek mind olyan időnként elismert holland értékek, amelyek évszázadok óta építették világszerte a karriert. És az RSM-nél közvetlenül profitálhat az ilyen értékes gondolkodástól - ez a részmunkaidőben működő Executive MBA minden aspektusába beletartozik, amelyet angolul, az üzleti világ nemzetközi nyelvén tanítanak. Tudja meg, hogyan alkalmazza a holland értékeket egy nemzetközi üzleti oktatáshoz Európában, bővíti befolyását, és tovább növeli karrierjét, mint azt valaha is gondolná. Ezt fogod felfedezni a Rotterdam School of Management-ben, az Erasmus Egyetemen.... [-]

Hollandia Rotterdam
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
22 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rotterdam School of Management | Erasmus University

A Global Executive OneMBA az egyetlen olyan Executive MBA program, melyet öt kiemelkedő üzleti iskolából hoznak létre, amelyek Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dé ... [+]

Miért az RSM Global OneMBA?

Öt iskola. Négy kontinens. OneMBA. A Global Executive OneMBA az egyetlen olyan Executive MBA program, melyet öt kiemelkedő üzleti iskolából hoznak létre, amelyek Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában találhatóak. A magas rangú vezetők és szakemberek számára tervezett 21 hónapos moduláris program lehetőséget kínál arra, hogy üzleti tapasztalatokat szerezzen a világ legfontosabb gazdasági régióinak lencse révén, így páratlanul fejlődik a tudás, a vezetői képességek, a globális hálózatok és a nemzetközi tapasztalatok terén. ahol történik, ahogy történik.

Angol nyelvű tanterv és öt legmagasabb rangú üzleti iskola egyenlő bánásmódban részesültGlobális csapatmunka 100 földrajzilag diszpergált vezetõ osztályterembenNégyhetes globális rezidencia négy különböző kontinensenA fejlett gazdaságok és a feltörekvő piacok összekapcsolásaRugalmas, részmunkaidős formátum, amelyet a vezetők magas igényű pozíciókban terveztekOlyan projektek, amelyek egyértelmű hozzáadott értéket jelentenek a szponzorált vállalatok számáraTizenegy helyi rezidencia Rotterdamban az európai OneMBA kohorszalProgram egy pillantással... [-]
Hollandia Rotterdam
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
21 hónap
Campus
Bővebben magyarul

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media