Zagreb School of Economics and Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Zagreb School of Economics and Management Horvátország jövőbeli gazdasági és üzleti szakértőit ​​oktatta, és a horvátországi gazdasági és üzleti kérdésekkel kapcsolatos gondolkodás és megbeszélés központjává vált. Több mint 1200 egyetemi hallgatóval, több mint 150 végzős hallgatóval és több mint 2800 alumniummal a ZSEM közössége folyamatosan növekszik. 2013-ban a ZSEM lett az első horvát AACSB akkreditált üzleti iskola, így csatlakozott az elit csoporthoz a világ üzleti iskolái 5% -ának, amely ezt a tekintélyes akkreditációt tartja. A Zagreb School of Economics and Management közelmúltban a kelet-európai TOP 3 legjobb üzleti iskola közé sorolták a 2018-as Eduniversal Világkonferencián.

ZSEM oktatói közé tartoznak a világ minden tájáról ismert professzorok, kutatók és szakértők. A professzoraink gyakran a horvát nemzeti médiában szerepelnek, és számos előadó vezető pozíciót tölt be Horvátország legjobb vállalataival és állami intézményeivel (Horvát Nemzeti Bank, Horvát Telekom, Ericsson Nikola Tesla stb.).

Több mint 130 partneregyetem szerte a világon, sok ZSEM hallgató, köztük a végzős hallgatók, féléves külföldön költenek anélkül, hogy további tandíjat fizetnének. A ZSEM minden évben egyre több nemzetközi csereprogramot fogad, és évente egy nemzetközi nyári iskolát szervez.

Helyszínek

Zagreb

Zagreb school of economics and management

Address
Zagreb School of Economics and Management
Jordanovac 110

10000 Zagreb, Horvátország
Telefonszám
+385 1 2354 010

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited