Globsyn Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az elmúlt két évtizedben a Globsyn Business School (GBS) egyedülállóan India egyedüli „vállalati B-iskolájának” minősítette magát, kétéves nappali tagozatos menedzsment posztgraduális diplomával (PGDM) az All India Council for Technical jóváhagyta Oktatás.

Az innovációra, kutatásra és technológiára épített építményével a GBS jó úton halad egy globálisan hálózatba kötött, vállalati hozzáértésű, kutatás-vezérelt menedzsment oktatási rendszer létrehozása felé, amely létrehozza az „Ipari releváns vezetőket” - egy agilis szakembercsoport, amely képes felkészülni a működésre. a mai technológia által vezérelt üzleti környezet. Ennek eredményeként az évek során több mint 360 szervezet fogadta be a több mint 3000 öregdiákunkat, akik gazdag elismerést érdemeltek el eredményeikért, és sztárfellépők szervezeteiken belül. A Globsyn Business School időről időre sok babérot kapott az oktatási testvériségtől, és a Business India Legjobb B-iskolák 2019-es felmérése alapján a kelet-indiai 5 legjobb B-iskola közé sorolták, és elnyerte a "Legtöbb" címet. Az év preferált B-iskolája - Kelet ”a megbecsült 12. EduShine Excellence Awards 2019-en, amelyet az indiai társult kereskedelmi és ipari kamarák szerveznek - India legnagyobb ipari szövetsége. A Globsyn Business School „Care for Society” kezdeményezését, amelyet a B-iskola hallgatói végeztek a Kalyani Youth Leadership Forum Beyond Education vertikális csoportja alatt, az All India Műszaki Oktatási Tanács elismerten „bevált gyakorlatoknak” ismeri el országosan az elismert intézmények. Indiában, és az All India Technical Education Council Legjobb gyakorlatok közleményében megemlítik .

A Globsyn Business School- on tanulás életet változó élmény. Az intellektuális felfedezésre és a kritikus gondolkodásra helyezve a hangsúlyt, hallgatóink környezetet biztosítanak mind az intellektuális beszélgetéshez, mind a vállalati élet megtapasztalásához. Karunk felfedezők és tanár-tudósok, akik nem elégednek meg az egyszerű kérdések feltevésével, de folyamatosan bevonják a tanulói közösséget az akadémiai és karriercélok elérésére a megérdemelt szigorral .

Helyszínek

Bowbazar

Address
743503 Bowbazar, Nyugat-Bengál, India

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: