Goa Institute of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Ez a központ elősegíti a gondolkodás és a kreatív megoldások eszméinek konvergenciáját. A diákokat ösztönzik a táncosok és kreatív, innovatív és tervezői értelemben, színházi, zenei, táncos, rövidfilm készítés és fotózás mellett.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

PGDM in Big Data (Equivalent to MBA)

Campus Nappali 2 év June 2019 India Panaji

[+]

[-]

PGDM in Healthcare Management (Equivalent to MBA)

Campus Nappali 2 év June 2019 India Panaji

[+]

A program célja az egészségügyi rendszer vezetőinek következő generációjának oktatása az egészségügyi ellátás minőségének és értékének javítása, valamint a fejlesztések elvégzéséhez szükséges tudás előmozdítása érdekében.

[-]

Posztgraduális Program Menedzsment (PGDM) - Egyenértékű Az MBA

Campus Nappali 2 év June 2019 India Panaji

A GIM PGDM programot Indiában a legjobbak közé ismerik intenzív, magával ragadó és innovatív megközelítésként. Két éven belül a GIM PGDM program résztvevője teljes mértékben átalakul egy olyan pedagógia révén, amely szellemileg stimulálja és nagyban hangsúlyozza az innovációt. [+]

A Goa Institute of Management

A kétéves teljes munkaidős PGDM az intézet zászlóshajója. A PGDM rendelkezik NBA-akkreditációval és egyenértékűséggel az indiai egyetemen végzett mesterképzési (MBA) diplomával.

Tanterv

A hat ciklusból álló tananyag a mag- és választható kurzusok ésszerű választékát alkotja. Az első évben a diákok részt vesznek az egyedülálló Give Goa projektben, amely segíti őket abban, hogy társadalmilag jobban tudatosítsák és felelősséget vállaljanak a társadalom szélesebb értelemben vett java felé. Az első év végén a diákok 8-10 héten át folytatják a Nyári Szakmai Projektet (SIP). A SIP célja, hogy áthidalja a tudás intézményi megvalósításának és a kortárs szervezeti gyakorlatok közötti szakadékot.... [-]


Videók

About GIM

Kapcsolat

Cím Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, India