Goa Institute of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az intézet

Goa Institute of Management a nyugati gettákba fektetve a kortárs menedzsment tudás egyik alapjává vált, és a hegyekben visszavonul. Ez egy tökéletes keveréke, hogy lépést tartson az időkkel, és mégis tükrözze azokat az értékeket, amelyeket az életben követnie kell a fenntartható növekedés és az etikus üzleti gyakorlatok tekintetében.

A Goa Institute of Management (GIM) küldetése az , hogy megalapozza a fenntartható üzleti tevékenységet és a inkluzív társadalmat India és a világ számára, miközben fenntartja a Goa iránti erős és folyamatos elkötelezettségét. Az intézet arra törekszik, hogy felkészítse a vezetőket arra, hogy kompetensen és magabiztosan reagáljanak a gyorsan fejlődő technológia, a változó gazdasági bázis és a globális piachoz kapcsolódó gazdasági, társadalmi és szervezeti kihívásokra.

Az ország

India az innováció és a vállalkozói szellem, amely számtalan lehetőséget kínál az egészségügyi ellátásban. Félelmetes újítások, mint a legkisebb kézi EKG készlet és a Arvind Eye Care az AI által vezérelt élvonalbeli kutatásokhoz; a világ legnagyobb egészségbiztosítási rendszerétől a különböző alternatív gyógyászati ​​rendszerek gyakorlásához, India egyedülálló helyet jelent az egészségügyi menedzsment oktatásához.

A program jó hírnevet szerzett magának, hogy rövid idő alatt a tartományi tudás legyek. Olyan tevékenységekkel, mint a Know Your Health Provider (KYHP), ahol a résztvevők kórházakban, egészségügyi központokban, gyógyszerészeti üzemekben, kiskereskedelmi gyógyszertárakban és NGO-knál látogatnak el Goa-ban, a program az elmélet és a gyakorlat tökéletes összeolvadása. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a közegészségügyi rendszerekben figyelemmel kísérjék a problémákat a földön, és megoldásokat kínáljanak a menedzsment tanulásukból. A HCM hallgatók sokszor megoldottak egy valós problémát, és jelezték az állami egészségügyi rendszereket. Mellesleg a GIM az egyik olyan 13 intézet közül, amely Indiában választotta, hogy ambiciózus inkubációs központot állítson fel az egyetemen.

Helyszínek

Panaji

Address
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, India

Akkreditáció

AACSB Accredited