ISMS Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ISMS Bangalore

Ajánlott tanfolyamok

Globális MBA

Teljes időtartam - 2 év

Master of Business Administration

Teljes időtartam - 2 év

Díjak INR 6,80 Lakhs két évig

Gyűjtsd össze globális vezetői képességeidet

Az ISMS Bangalore MBA az ország egyik legjobb programja. A globális MBA kurzus kétéves on-campus program, amely mélyreható tanulmányt a globális politikai gazdaság, vezetés, stratégia, tárgyalások és a kultúrák közötti kommunikációs készségek szükségesek a sikeres nemzetközi csapatok, funkciók és szervezetek.

Tartalmaz egy MBA PGPM 3 Global Certifications csomagot

 • Globális üzleti vezetés Hollandiából
 • Élő projektek Németországból

Globális MBA program

 • Global Business Leadership Program
 • Élő projektek Németországból
 • ERP a Microsoft USA-ból
 • MBA - a Mysore Egyetemhez kapcsolódik
 • PGPM - posztgraduális program menedzsment: ipar összehangolt
 • MBA PGPM: Kettős diploma 3 nemzetközi minősítéssel

Az ISMS-ben az összes hallgató egyidejűleg teljesíti az MBA és a PGPM programokat (kettős tanúsításhoz vezet), valamint a nemzetközi minősítő tanfolyamok

Az intézetről:

Az ISMS Bangalore a legjobb nemzetközi iskolák között van, nemzetközi akkreditációval. Az ISMS Bangalore-India Legnagyobb B-es Iskolája és a Legjobb Nemzetközi Iskolai Iskola az Emberi Empowerment és a Jótékonysági bizalom égisze alatt indult el egy évtized alatt (2010). A cél az volt, hogy magas színvonalú menedzsment oktatást biztosítson nemzetközi szinten. Az ISMS egy üzleti iskola, amely konzorciumként működik az egyetemek és a vállalkozói élet világa között. Az elmúlt évtizedben kemény munkánk elismert rangsorokat adott nekünk a különböző paraméterek tekintetében:

 • Nemzetközileg akkreditált az Egyesült Államok, Ausztrália globális programjaira
 • Első B Iskola Indiában vállalati élő projektekért Németországból (Silicon Valley, USA)
 • A 14. helyezett a nemzetközi expozícióra
 • A 4 csillagos B Iskola a globális programhoz
 • A legnépszerűbb iskolában rendezett 2015 márciusában Szilícium-völgyben, az USA-ban
 • A 24. legjobb B-iskola program
 • Legjobb 25. legjobb B Iskola az Ipari Tanácsadó Programhoz

MBA program az ISMS B iskolában:

Tanítjuk a korszerű elméletet, belevetjük a hallgatókat a nemzetközi tapasztalatokba, és összekapcsoljuk őket a legjobb üzleti gyakorlattal. A programjainkba érkező hallgatók sokkal többet tanulnak, mint a menedzsmentelmélet és a gyakorlat; olyan új gondolkodási módokat szereznek, amelyek mélyen megváltoztathatják életüket és szervezetük sikerét. Csak az ISMS felkészíti a hallgatókat arra, hogy az illékony globális piacon vezethessenek. A globális MBA program, amely messze túlmutat a tipikus üzleti-iskolai tanterveken, az ISMS-nek szenvedélyes és tapasztalt oktatója a legfrissebb, valós világképzést nyújtja a mai összekapcsolt világgazdaságban folytatott üzleti tevékenység bonyolultságában. Az ISMS-ben szerzett akadémiai tapasztalatok minden eleme - a csapat alapú projektmunkától és a tapasztalati és a globális tanulási lehetőségektől az esettanulmányokon alapuló tanfolyamokig és a független tanulmányokig - az a célja, hogy a hallgatókat tovább növelje, mint amennyire lehetségesnek tartják, vezetők.

Az ISMS kétéves programja egy MBA PGPM 3 Global Certifications csomagot tartalmaz Európából és az USA-ból

 • Globális üzleti vezetés Hollandiából
 • Élő projektek Németországból
 • ERP a Microsoft USA-ból

Három nemzetközi minősítési program

Globális üzleti vezetés: Olaszország, Hollandia, Svájc

Az MBA mellett GBL-t is csinálsz. Ez olyan szakemberek számára készült, akik globális kilátásaikat és világméretű hálózatukat szélesítik. Minden modul itt globális szemszögből tanít, amely felkészíti Önt, hogy vezesse és irányítsa az embereket a határokon és a szervezet minden szintjén. Ez a program meghaladja a hagyományos üzleti diplomát, és átfogó oktatást nyújt a globális vezetési tudományok, valamint a kultúrák közötti kommunikáció, tárgyalások és a nemzetközi üzleti vezetés számára

A GBL egy 80 órás óraszámú on-campus program, amely mélyreható tanulmányt nyújt a globális politikai gazdaságról, vezetésről, stratégiáról, tárgyalásokról és a kultúrák közötti kommunikációs készségekről, amelyek a nemzetközi csapatok, funkciók és szervezetek sikeres vezetéséhez szükségesek.

Vállalati élő projektek Németországból

Élő projektek Németországból: Ez a valós üzleti projekt egy gyakorlati tanulási tapasztalat egy koncentrált üzleti területen és egy adott németországi régióban, amely online képzésből, üzleti folyamatokból, átiratokból, helyszíni látogatásokból, magas szintű találkozókból és prezentációkból áll a helyi vállalkozásokkal , a kulturális vezetők, hogy megtanulják, mi teszi egyedülálló üzleti tevékenységet a régióban.

Németország Projektek felveszik Önt az üzleti folyamatmérnöki és szoftveres ismeretekkel

ERP képzés: Domain alapú kezek a Microsoft Certified Consultants képzésében

Kulcsfontosságú ERP modulok: A legkülönfélébb ERP modulok képzését biztosítjuk a diákoknak, például a terméktervezéshez, az anyagbeszerzéshez, a készletfelügyelethez, a terjesztéshez, a számvitelhez, a marketinghez, a pénzügyekhez és a HR-hez. Az üzleti vállalkozások általában különböző modulok kombinációját használják a back-office tevékenységek és feladatok kezelésére, beleértve a következőket:

Elosztási folyamat menedzsment, ellátási lánc menedzsment, konfigurálás, árak, pontosság javítása, jobb projekttervezés, az alkalmazottak életciklusának automatizálása, a kritikus üzleti folyamatok szabványosítása, redundáns feladatok csökkentése, üzleti igények felmérése, számvitel, alacsonyabb beszerzési költségek, Az .ERP modulok segítséget nyújtanak egy szervezet adminisztrátorainak az egymással összekapcsolt vezetői műszerfalakon keresztül ellenőrzik és kezelik az ellátási láncot, a beszerzést, a készleteket, a finanszírozást, a termék életciklusát, a projekteket, az emberi erőforrásokat, az ügyfélkapcsolatot, az üzleti intelligenciát és az üzleti élet egyéb kritikus elemeit.

Az ISMS a minőségi oktatást jelenti

01: NAGYON TÖRTÉNT. GLOBÁLISAN ELISMERETT

Az ISMS MBA a top 24 (2012-2014) rangsorolása a The Pioneer, a Sun Magazin, a Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School az első dél-indiai országban, és közülük kevesen kapják meg a két legelterjedtebb MBA program akkreditációt az USA, Ausztrália és Új-Zélandon keresztül.

02: NEMZETKÖZI BIZONYÍTVÁNYOK

2 év szigorú és intenzív programja révén az ISMS MBA egy gyors MBA fokozat, amely lehetővé teszi, hogy MBA diplomát kapjon a Global Business Leadership Programtól és a The Phillips, Hollandia Innovation Management programjától.

03: GLOBÁLIS MBA ERP CSOMAGBAN

A diákok választhatnak Globális MBA programcsomag öt hozzáadott értékű programokat együtt teljes személyiségfejlesztési modul.

04: KÜLÖNLEGES FAKULTÁS

Az ISMS Business School résztvevői 20 tapasztalt oktatókat kapnak az egész Indiából, mint mag, látogató és kiegészítő. Ezek a kari tagok a legjobb egyetemisták, üzleti tanácsadók és kutatók a saját területükön, PhD-k vezető egyetemeken.

05: TANULÁS A SOKFÉLESÉGBŐL

Ön több mint 25 államból álló és a különböző pedagógiai háttérrel rendelkező magas kaliberű egyének kiválasztott csoportjába tartozik majd. Szélesítsük meg a látókörünket és nyerjünk új perspektívákat, hogy hatékony vezető szerepet töltsünk be a globális üzleti környezetben.

06: NEMZETKÖZI ÉLŐ PROJEKTEK

Minden MBA résztvevő egy "élő" tanácsadói projekten dolgozik egy szponzor társasággal, amely különböző iparágakból származhat. A kar felügyelõinek útmutatása alapján osztálytermi leckéket alkalmazhat a való világ projektjeire, a piaci lehetõségelemzéstõl kezdve az iparág legjobb gyakorlati teljesítményértékeléséhez és ügyfél-intelligenciájához.

07: FOKUS A GLOBÁLIS ÜZLETI VEZETŐSÉGRE

Legyen része a Leading People Globally programnak, amely két szemeszteren keresztül integrálódik. Olyan vezetőket táplálunk, akik képesek felfogni a bizonytalanságot, elfogadni a kétértelműséget és elismerni a szervezetek és piacok különböző természetét.

08: NEMZETKÖZI EXPOZÍCIÓ

Az opcionális nemzetközi terepjáratokon keresztül, amelyek BSM-ként is ismertek, és cserébe és nyáron számos B-iskolával foglalkoznak.

09: NAGY ÉS KÜLÖNLEGES ALUMNI HÁLÓZAT

Legyen részese az ISMS Alumni családnak, amely a Globális MNC-ben helyezkedik el az egész Indiában. Ön részt vehet az alumni tevékenységekben és élvezheti a kiváltságokat, amelyek hasznosak és hasznosak lesznek a karrierfejlesztéshez és azon túl.

10: A LEGJOBB VÁLLALATI HÁLÓZAT EGYÉB.

Pedagógia Bangalore ISMS-ben:

Az esettanulmányok az ISMS fő tanítási módszerei - és összhangban vannak az együttműködésünk filozófiájával - csapatprojektek.

Az aktív interakciót arra ösztönzik, hogy a hagyományos előadások nyitott vitákká válhassanak. A megbeszélések a tanárok és a társaik közötti szemtől szembe kerülő visszajelzésekhez vezethetnek.

A szerepjáték és a szimulációk megosztják a reflektorfényeket a problémamegoldó munkamenetekkel. Vagy felkérhetik a hallgatókat, hogy tükrözzék az élettapasztalatukat, és megvitassák vezetői stílusuk forrását.

A szigorú önelemzés az ISMS megközelítésének alapja a vezetés fejlődésének. A munkatársainktól és diákjainktól kapott visszajelzések ötvözésével az oktatással és a társak coachingjával a diákok olyan ismeretekkel rendelkeznek, amelyeket a hagyományos esettanulmányi módszer nem képes biztosítani.

Független tanulás A kar egyik tagjának irányítása alatt a diákok saját érdeklődésüket fedezik fel, és új tudást hoznak létre saját karrierjük szempontjából. Bármelyik formája, tanítása és az ISMS-ben szerzett egyéb akadémiai munkák középpontjában a gondolkodó vezetők képességei állnak. Mindenki tanít az MBA programban, ami azt jelenti, hogy közvetlenül a legjobbakból tanul. Kisebb osztályméreteink azt jelentik, hogy személyesen ismerik meg Önt.

Az európai diákcsereprogram olyan program, amelyben az IBS Bangalore-i hallgatók az intézményük valamelyik külföldi partnerintézményének külföldre menekülnek projektek elvégzésére, egy félévre külföldre, ipari látogatásokra vagy az interkulturális tevékenységekben való részvételre.

A diákcsereprogram nemzetközi utazással járhat, de nem feltétlenül követeli meg a hallgatótól, hogy tanulmányozza saját országát.

Európai csereprogramjaink lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy tanulmányozzanak egy másik országban és környezetben, amely egy másik ország történelmét és kultúráját érinti.

Az Bangalore-i ISMS-ben a "csere" kifejezés azt jelenti, hogy egy partnerintézmény elfogad egy hallgatót, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hallgatóknak meg kell találniuk egy másik intézményt, akivel cserélni tudnak. Az Exchange diákok egy házigazda családdal vagy egy kijelölt helyen élnek, mint például hostel, apartman vagy diákszálló.

Az ISMS Student Exchange program segít növelni a résztvevők megértését és toleranciáját más kultúrák, valamint javítása a nyelvi készségek és bővítése a társadalmi horizont. A diákcsere is tovább nőtt, miután a Globális gazdaság bővült. A csereprogramban dolgozó diák általában 4 hétig tartózkodik a fogadó országban, és a külföldi hallgatók, illetve a külföldi tanulmányokat folytató programok több hónapig is tartózkodhatnak a fogadó országban.

Diákjaink: Szingapúr, Franciaország, Németország, Ausztria, Olaszország és Hollandia.

Mentés @ ISMS B Iskola

Mi az ISMS-nél úgy véljük, hogy "a mentorálás olyan együttműködő tanulási kapcsolat a hallgatóink között, akik kölcsönös felelősséget és elszámoltathatóságot biztosítanak a mentális munkának a tiszta és kölcsönösen meghatározott tanulási célok elérése felé. A mentorálás az egyéneknek a fejlődés vagy az átmenet bizonyos szakaszaiban való segítségnyújtására szolgál, és tartós, de meghatározott időtartamra tart. A mentori kapcsolat fejlődési lehetőséget biztosít mindkét fél számára, és így kölcsönösen előnyös lehet.)

A mentorálás olyan fejlesztési partnerség, amelyen keresztül egy személy megosztja a tudást, a készségeket, az információkat és a perspektívát, hogy elősegítse valaki más személyi és szakmai fejlődését. Mindannyiunknak szüksége van betekintésre, ami normális életünk és oktatási tapasztalatainkon kívül van. A mentorálás ereje az, hogy egyfajta egyfajta lehetőséget kínál az együttműködésre, a cél elérésére és a problémamegoldásra. A mentorálás személyre szabott jellege azt jelenti, hogy eldöntheti, hogy megtudja a leginkább releváns témákat és kérdéseket.

Hogyan támogatja a mentorálás az egyéni fejlődést? ISMS Bangalore

A mentorálás célja, hogy támogassa az egyéni fejlődést a karrier és a személyes funkciók révén a következő módokon:

Karrierfunkciók

A Bangalore-i ISMS-ben való elhelyezések: Az ISMS-elhelyezés a programok fő erőssége, Az ISMS Placement Cell kifejezetten az ipar-intézmény kapcsolódásának erősítésére és rendkívül egyedi működésére irányul. Segítséget nyújt az elhelyezéshez és támogatja a szolgáltatásokat a diákoknak. Ez magában foglalja a diákok számára az akadémikusok, pályafutás, munkahelyek, további tanulmányok, extra és társ-tantermi tevékenységek, sportok, játékok, fesztiválok, ipar-interaktív tevékenységek stb. Tanácsadását a diákok legjobb tehetségének feltárása érdekében. Az elhelyezés rekordja az elmúlt öt évben nagyon erős növekedést mutatott.

Az előkészítő képzési programokat a házon belüli oktatók, valamint az ipar szakemberei végzik. Kiválasztjuk edzőinket a különböző szakmai testületekből és sok másból, akik képesek a diákok személyiségének alakítására és az ipar szükségleteinek kielégítésére. Az iparág vezetői megszervezik a pályaválasztási tanácsadási programot és az előkészítő képzési programot, és az elhelyező cella frissíti a hallgatókat az üresedésekről. A diákokat is tájékoztatják a siker legfontosabb pontjairól. Például az Infosys és a Deloitte ragaszkodnak ahhoz, hogy a diákok kitűnnek az angol nyelvű teszteken; Mahindra Satyam ragaszkodik ahhoz, hogy a diákok kitűnjenek az alkalmassági és érvelési előkészítő képzésben részt vevő csapatokban. Látogasson el a campusra és oktassa a diákokat a kiválasztási folyamatról, és képeket készítsen az interjúk hatékony kezelésére. Ebben a szemeszterben előkészítő műhelyek és az interjúkészségek elsajátítása is biztosított. Az egész elhelyezés folyamán az ISMS kezelése biztosítja, hogy minden apró részlet a személyiségfejlesztés, az egyetemi haladás és a gyakorlati tanulás tekintetében gondoskodik. Mire a hallgatók eljutnak a negyedik félévre, teljesen készen álltak a campus interjúra és elhelyezésre.

Ezért a kezdetektől fogva minden diák jó üzleti cégekbe kerül, jó fizetési csomagokkal. A 2016-os 17 évben 100% -os kihelyezések történtek a 4. félév befejezése előtt, átlagosan évi 4,50 l / év.

Szálló lehetőségek:

Tágas szoba, ágy, dolgozóasztal, szék, almirahák, konyha, társalgó, közös kávézó reggeli, ebéd és vacsora részére.

Wi-Fi, 24 órás biztonsági szolgálat és takarítási lehetőség

Helyszínek

Bengaluru

Address
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Bengaluru, Karnataka, India