Indian School of Management & Entrepreneurship

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A holnapi vállalkozók támogatása

Az ISME egy forradalmi akadémiai ökoszisztéma, amelynek középpontjában a kreatív gondolkodás és a tervezés által vezérelt innováció áll. Fektessünk be a diákokba, hogy segítsen nekik többet tenni és kihívást jelenteni vállalkozói elméjükre.

A legmodernebb létesítményekkel, az iparhoz való közelséggel és az erős nemzetközi szövetségekkel a lehető legjobb esélyt biztosítjuk a hallgatóknak.

Az ISME elősegítette az erőforrások, oktatási programok, inkubátorok és szakértők ökoszisztémáját az innováció és az ultra-modern vállalat fellendítésére. Minden évben a diákokat arra ösztönzik, hogy életképessé tegyék látomásos ötleteiket a tapasztalt oktatók és mentorhálózatok csoportja által.

inspirál

Akadémiai tanterveinken, műhelyeinken és boot-kampereinken keresztül biztosítjuk, hogy a diákok felkészültek a vállalkozói készségekre és az innovációs ismeretekre, hogy elindítsák indulásukat.

Inkubáljuk

Az ISME-nél olyan nagyszerű erőforrásokhoz juthat hozzá, mint például a 3 niche startup gyorsító, a partnerek, mint a Google és a Microsoft, a befektetők hálózata és más források, hogy sikeres üzletet indítsanak.

Meggyullad

Tapasztalt oktatók és mentorok nagy hálózata segít a diákoknak innovatív ötleteik és üzleti vállalkozásuk fejlesztésében és tesztelésében.

Akadémiai filozófiánk

Egyedülálló akadémiai programunk összekapcsolja az üzleti alapokat tapasztalati tanulással és a mai gazdasághoz kapcsolódó "vezetői" gondolkodással.

A Business and Entrepreneurial Led Learning (BELL) megközelítésen alapuló egyetemi és posztgraduális programokat kínálunk, innovatív tanterveket kínálva

A Business Hub Energiája

A Lower Parel Innovation Districtben, Mumbai szívében található az ISME az induló vállalkozások és a vállalati tevékenység központjában.

Az ipar és az inkubátorok hozzáférésének köszönhetően az ISME lehetővé teszi a vállalkozói motort.

Iconic Campus egy stratégiai városi helyszínen

Egy ultramodern egyetem a Központi Üzleti negyedben és az Alsó Parel, Mumbai innovációs hotspotjával, gondosan ápolt stílusos terekkel, amelyek megtanulják, részt vesznek, együttműködnek és átalakítanak.

Helyszínek

Parel

Address
400013 Parel, Maharashtra, India