Hivatalos Leírás

Az MIBM vitathatatlanul megkülönböztetett vezető szerepet tölt be az online menedzsment tanfolyamokon egész Indiában több éve, minőségi oktatáshoz és a nemzetközi szabványoknak való megfeleléshez.

Mi az MIBM-ben egy listát kínálnak a minőségi programokat kínáló MBA és Fast Track programok, amelyek a legmegfelelőbbek a diákok és a szakemberek, hogy alakítsa karrierjét a jelenlegi globális trendek. Hiszünk abban, hogy az oktatás kiválósága átadásra kerül, hogy hallgatóink a verseny előtt álljanak. Küldetésünk, hogy fokozzuk az Egyén jelenlegi helyzetét, hogy tökéletesen elérhessék céljaikat.

Az MIBM különböző online MBA programokat kínál, amelyek megszokták az állandóan változó piaci környezetet. A programok a diákok és munkatársak számára leginkább alkalmasak arra, hogy megértsék időbeli korlátaikat. A tanfolyamokat világszerte vezető oktatási szakértők tervezték és fejlesztették. Tanulmányi szakembereink az oktatás legjobb módszertanát és képzési mintáit tervezték az iparág vezető szakemberei számára. Oktatási karaink a legjobb iparágnak számít az online oktatás nyújtásában.

Program oktatási nyelve:
Angol