Vishwakarma Institute of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

VIM első pillantásra

Vishwakarma Institute of Management (VIM) zászlóshajója B Iskola Bansilal Ramnath Agarwal Jótékonysági Alapítvány (bract). VIM-ben alakult, 2001-ben és tett gyors lépéseket az elmúlt évtizedben.

VIM jóváhagyta AICTE New Delhi, elismert Maharashtra kormányának és tartósan kapcsolt Egyetem Pune. Ez is két - év teljes munkaidős MBA program helye a University of Pune. Azt is kínál a PhD program. Ez ISO 9001 - 2008 Certified és az MBA program eddig a "MH-A" által Crisil óta AY 2011.

VISION:

Hogy dolgozzon VIM mint a premier intézmény gazdálkodási oktatás létrehozásával humántőke kiváló, rugalmas, gazdagító, az élethosszig tartó tanulási tapasztalatokat.

Küldetésünk:

Fejleszteni a társadalmilag tudatos, felelős, a vállalkozói, a vezető menedzserek a globalizált társadalomban. Hogy elősegítse a diplomások készek vállalni a szerepe, felelőssége és kihívások állnak rendelkezésre az üzleti, ipari, kormányzati, a közszolgálati és a társadalom. Hez programokat, amelyek tükrözik a jelenlegi és a kialakulóban lévő tudás és gyakorlat hasznos a tanulónak, és a régióban. Intézményesíteni ökoszisztéma kiválósági menedzsment oktatás, a képzés és a kutatás és folyamatosan kiterjeszti a tudás határain kezelése. Ahhoz, hogy egy emberközpontú, eredmény orientált, fenntartható, a felsőoktatási intézmény, amely elősegíti és védi a méltóság, az egyenlőség, a társadalmi igazságosság és az emberi jogok mindenki számára.

Értékek:

Arra kell törekednünk, hogy fejlesszék és fenntartsák a következő értékeket hátteret ad a minden programok és tevékenységek Pedagógia, amely a részvételi és tapasztalati, párbeszéd elősegítése, a kölcsönös tanulás és a kritikai gondolkodás Kedvező környezet, amely elősegíti a csapatmunka, az együttműködés és a kölcsönös támogatás. SZIGORÚSÁG, a kreativitás és az innováció Előmozdítása elismerését és tiszteletben tartását a szólásszabadság és a kulturális, ideológiai és szellemi sokféleség Kiválóság Kereszt-funkcionális és multidiszciplináris perspektívák vezető összefonódások az egész oktatás, gyakorlás, kutatási és szaktanácsadási Átláthatóság és elszámoltathatóság

Innovatív és a következő gyakorlat @ VIM

Az összetett kihívások társadalom és a vállalkozások lehet kezelni csak innovatív gondolkodás folyamatok és a dobozból megoldásokat. Abban VIM, mi táplálja az innováció minden szempontból működését. Valósítja meg a legjobb és a következő gyakorlat egy kultúra számunkra.

Vezetés és Irányítás Curriculum Dúsítás Tanítási tanulási folyamatok Akadémiai Értékelési Jutalmak és elismerések Etika és értékek Szolgáltatás közösségi Képzés és elhelyezések Karrier tanácsadás Ipari Csatlakozás Kutatás-FDP Consultancy Services Az érintettek Focus Alumni

Helyszínek

Pune

Address
S.No. 3/4, Laxmi Nagar, Kondhwa Budruk,
Pune - 411 048.

Pune, Maharashtra, India

Programok

Az intézmény további kínálata: