Tel Aviv University, Coller School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A kezdetektől majdnem 50 évvel ezelőtt, a School of Management már egy hub világszínvonalú kutatás és az oktatás. Képzés vezetői nemzedékek, akik segítettek meghatározni kulcsfontosságú területeken a izraeli magán- és az állami szektor, beleértve az üzleti, kormányzati és tudományos élet, a ISKOLA Széles körben elismert, mint a legelső szolgáltatója az igazgatási oktatásban Izrael. A ISKOLA„S kiváló hírnevét és globális az eredménye annak rendíthetetlen elkötelezettségét halad kompromisszummentes kiválóság. Az évek során folyamatosan dolgozott, hogy álljon a tudományos normák magasabb, míg ugyanabban az időben új programokat és diverzifikálása tanítási módszereket annak érdekében, hogy a diákok egy gazdag, multidiszciplináris tanulási tapasztalat. Ápolása a diákok és az úttörő kutatás már a mi méltó kar, egy rendkívüli csoport tudósok, tanárok és szakemberek, akik büszkélkedhetnek egy erőteljes kombinációja top egyetemi képzés párosul gyakorlati üzleti tapasztalatokat.

Sikereink nem csábítanak minket pihenni erőfeszítéseinket. Annak érdekében, hogy továbbra is hozzájáruljon a diákok a fajta oktatás, amely lehetővé teszi számukra, hogy navigálni az utat a siker jellemzett világban állandó változás, a ISKOLA látott drámai növekedése az elmúlt években. Többek között már felvett több tucat csillag izraeli kutatók külföldi egyetemeken létrehozott új kutatóintézetei és központjai, és elindította az új programok olyan területeken, mint a technológia, vállalkozási és innovációs nagy adatok és az üzleti analitika, ingatlankezelés, globális üzleti, pénzügyi menedzsment. Azt is megállapították, a Career Management Center és jelentősen bővítettük diákcsere lehetőségek vezető külföldi iskolákban.

Ma rangsorolja a világ egyik vezető üzleti iskolák különböző szempontok alapján, beleértve a minőség és köre Karunk, a szint a tudományos kutatás és a kaliber a diákjaink. Nem csoda, hogy a mi MBA program a közelmúltban a 11. helyen áll a világon a termelő VC hátú vállalkozók. Mi is az egyetlen üzleti iskola Izraelben akkreditált AACSB International (A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business), a neves globális hálózat az üzleti iskolák fenntartása a legmagasabb szintű teljesítmény.

Küldetésünk

Hogy ösztönözze az innovatív gondolkodásmód merészkednek ki egy gyorsan változó világban a szinergia menedzsment elmélet és a gyakorlat.

Jövőképünk

Ahhoz, hogy egy globális hub kiválóság multidiszciplináris kutatás, menedzsment és vállalkozás.

Nemzetközi ranglisták

Hosszú és következetesen elismerte a vezető szolgáltató a menedzsment oktatás Izraelben, a Coller School of Management folyamatosan felkapaszkodott globális rangsorban is.

Megalakulása óta 2008-ban, a hitelminősítő intézet Eduniversal többször elnyerte a School a legmagasabb minősítést - a hőn áhított „5 Palmes of Excellence” - elismeréseként „erős globális befolyását.” Az 5-Palme értékelés alapján ítélik oda csak 100 iskola világszerte, köztük a Harvard Business School, London Business School és az INSEAD.

Azt is kapott legkiemelkedőbb származó Pitchbook, a Seattle-i székhelyű intézet a globális magántőke és kockázati tőke piacán, ami helyezett mi MBA program 12. A világ termelő VC támogatott vállalkozók. Egy ilyen minősítés helyen a Coller School of Management, megelőzve olyan vezető iskolák London Business School, Duke University, University of Texas, és még sokan mások. Iskolánk is kötődik a 8. helyen a világon száma egyszarvúak létrehozott diplomások.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Sofaer nemzetközi MBA

Campus Nappali 1 év October 2019 Izrael Tel Aviv-Yafo

Akár akarod, hogy megtalálta a saját vállalkozás, belevetik Tel Aviv induló kultúra, illetve nem vezet innovatív eljárások egy multinacionális vállalat, a Sofaer nemzetközi MBA biztosítja azokat az eszközöket, a gyakorlati tapasztalatok, a hálózat és szakmai vezetni a vállalat úgynevezett " te." [+]

Akár akarod, hogy megtalálta a saját vállalkozás, belevetik Tel Aviv induló kultúra, illetve nem vezet innovatív eljárások egy multinacionális vállalat, a Sofaer nemzetközi MBA biztosítja azokat az eszközöket, a gyakorlati tapasztalatok, a hálózat és szakmai vezetni a vállalat úgynevezett " te." A IMBA az 1 éves tananyag ötvözi egy alapítványi alapvető üzleti menedzsment, széles különböző továbbképző tanfolyamok összpontosít a vállalkozás, az innováció és a technológia. Természetesen kínálatban Delta Indítási Studio, Izrael első pre-gyorsító hallgató által vezérelt vállalkozások. Emellett a diákok hozzáférhetnek a közvetlen karrier támogatása, beleértve a program széles körű szakmai program cégek kezdve McCann, a Google és a NICE Systems az induló belül 8200 EISP, a gázpedál programot Izrael elit hírszerző egység 8200.... [-]


Videók

Entreprenuership & Innovation at Tel Aviv University's School of Management