Tel Aviv University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TAU - Izrael Globális Egyetem

Tel Aviv University (TAU) - Izrael legnagyobb és legátfogóbb felsőoktatási intézménye - több mint 30 000 diáknak ad otthont, akik kilenc karon és több mint 125 iskolában és osztályon tanulnak a tudományok, a humán tudományok és a művészetek körében.

Található Izrael kulturális, pénzügyi és technológiai fővárosában, a TAU osztja Tel Aviv feltartóztathatatlan szellemiségét a nyitottság és az innováció terén - és büszkélkedhet egy campus életében olyan dinamikus és pluralista, mint maga a metropolisz. Tel Aviv a város és Tel Aviv az egyetem egy és ugyanaz - a virágzó mediterrán központja a sokféleség és a felfedezés.

A világ legmagasabb 20 helyezettje a tudományos citációk és a világ 100 legjobb egyetemei között, a Tel Aviv University pedig Izrael első választása a diákok számára, és a diplomások az izraeli vállalatok legkeresettebbek. Globális a kilátások és a hatás, TAU előmozdítja a tanítás és a kutatás, amely lebontja a falak között a tudományágak, arra törekszik, hogy foglalkozzon a huszonegyedik század legsürgetőbb kihívásokkal merész, interdiszciplináris megoldások.

Oktatás

A legfényesebb elmék vonzása az ország minden tájáról és a világ bármely pontjáról az egyetemre a kiválóságra és az úttörő, multidiszciplináris megközelítésre helyezett hangsúly.

Kutatás

A TAU Izrael egyik legjelentősebb kutatóközpontja, amely több mint 5000 innovatív projektet foglal magában a klasszikus tudományokban és a legfejlettebb területeken a bioinformatikától a nanotechnológiáig. Ezért a világ vezető akadémiai és vállalati intézményeinek több mint 150 tagja rendszeresen közös programokat folytat az egyetemen.

Közösség

A TAU segít Izrael társadalmi jövőjének alakításában is, megnyitva a tudás és a lehetőséget mindenkinek. És az egyetemi kar és a diákok a Tel Aviv napi életmódjának részét képezik, és számtalan módon jutnak be a közösségbe - a szociális programoktól a jogi klinikákig, a fogorvosi ellátástól a közösségi színházig, a felnőttképzéstől a városi megújulásig.

A tudomány, az üzleti élet, az orvostudomány, a humán tudományok, a kormány, a művészet és az ösztöndíj művészete területén a Tel Aviv University vezető szerepet tölt be - közös jövőnk bővítése és gazdagítása.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Global MBAs » Megjelenítés Health Pre-Meds » Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Sofaer Global MBA

Campus 1 év October 2018 Izrael Tel Aviv-Yafo

[+]

Ők már bizonyították, hogy a legjobb üzleti oktatás világszerte. Tapasztalati tanulás

Választható kurzusok

.

.

Tapasztalati tanulás

[-]