Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 100 éves hagyományokkal és történelemmel a Ritsumeikan Akadémia 2000 áprilisában nyitotta meg az APU-t, mint Japán első, valóban nemzetközi egyetemét. A végzős hallgatók a diákokat egy teljesen angol nyelvű tantervbe fogadják, egy egyedülálló multikulturális környezetben. Az APU-ban dolgozó posztgraduális iskolák az ázsiai-csendes-óceáni térség tanulmányaira összpontosítanak, tanulmányi lehetőségekkel, amelyek az ázsiai-csendes-óceáni térség társadalmainak és környezetének összetett problémáinak kezelésére irányulnak, valamint a japán üzleti stílus és a dinamikus világ középpontjában. nemzetközi üzlet. Az APU doktori iskoláit a japán oktatási, kulturális, sport-, tudomány- és technológiaügyi minisztérium (MEXT) teljes mértékben akkreditálja.

World Class Education

Az utóbbi években számos elismert ösztöndíjprogramot választottak ki az APU-tól, köztük a "Joint Japan / World Bank Graduate Scholarship Program" és az "Asian Development Bank-Japan Scholarship Program" program keretében. A diplomás hallgatókat támogató egyéb szervezetek közül az indonéz pénzügyminisztérium, japán vállalatok, önkormányzati szervek és Japán Nemzetközi Együttműködési Ügynökség (JICA) is részt vett.

Valóban nemzetközi környezet

A campus egy egyedülálló ajtó a világhoz, amely vonzza a diákokat és a karokat a világ minden tájáról. Japán kari tagjai is sokszínű nemzetközi karrierekkel és tudományos tapasztalattal jönnek hozzánk. A nyelv és a kultúra rendkívül gazdag keveréke az APU hírnevét szerzett Japán "globális falvaként".

A japán tapasztalat

Mivel a posztgraduális osztályok teljes egészében angolul, a japán nyelv előzetes ismerete nem szükséges. Azonban azok számára, akik nagy érdeklődést mutatnak a japán nyelvtanuláshoz, a kezdő szintű osztályokat kifejezetten a hallgatók számára tartják, semmilyen további költség nélkül. Japán kultúrájába merülve a diákok új nyelvi készségeket használhatnak napi rendszerességgel.

Nemzetközi akkreditáció

- A Ritsumeikan Ázsia-csendes-óceáni Egyetem akkreditált tagja az AACSB International-nek, amely az Advance Collegiate School of Business ( http://AACSB.edu/ ), a Ritsumeikan Ázsiai Csendes-óceáni Egyetem egyike azon három japán intézménynek, ez az akkreditáció. Ezek közül az intézmények közül mi vagyunk az egyetlen, aki angol és japán nyelvű egyetemi kurzusokat kínál, és az egyetlen AACSB által akkreditált angol nyelvű MBA program Japánban.

Helyszínek

Beppu

Ritsumeikan Asia Pacific University

Address
1-1 Jumonjibaru, Beppu, Oita
874-8577 Beppu, Ōita prefektúra, Japán
Telefonszám
+81-977-78-1119

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket