Globis University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk, hogy olyan látnoki vezetőket alakítsunk ki, akik társadalmakat hoznak létre és innoválnak.

1992-ben a Globis - a „global” és „business” szavak kombinációja - egyetlen marketing tanfolyam formájában született, amelyet egy Tokió belvárosában bérelt osztályteremben tanítottak. Ezekből a szerény kezdetekből az intézmény Japán legnagyobb üzleti iskolájává nőtte ki magát, magas rangú MBA programokkal japán és angol nyelven, teljes munkaidőben és részmunkaidőben, egyetemen és online.

Fiatal, ambiciózus és rendkívül sikeres start- Globis arra törekszik, hogy inspirálja és ápolja a holnap üzleti vezetőit, hogy Ázsia 1. üzleti iskolája legyen.

Globis története

A start-up vállalkozás, amely világszínvonalú oktatási intézmény lett.

Üzleti iskola születése

1992-ben, 30 éves korában Yoshito Hori vállalkozó a " Globis " Globis (a "global" és a "business" kombinációját) létrehozta, amely nagyrészt a Harvard Business School MBA programjának inspirálta, amelyről egy évvel korábban végzett. Az iskola életet talált Hori elnök Tokió központjában, Hori elnök pedig egyedüli alkalmazottaként. Miután elküldte a leveleket Japánban a HBS öregdiáknak - és felkérte őket, hogy tanítsanak az újonnan alakult Globis Menedzsment Iskolában, Hori elnöknek sikerült összegyűjteni egy csapatot a személyes hálózatából, és elkezdte tanítani az első úttörő 20 diákosztályt a híres esettanulmány. Ma a Globis bővülő oktatási intézmény, és több ezer nemzetközi üzleti szakembert tanított.

A menedzsment oktatás legmagasabb szintjei

Az első Globis diákok tudás-éhes egyének voltak, akik saját pénzükkel finanszírozzák tanulmányaikat, és ezért a legjobbakat követelték: a világszínvonalú oktatók felsőfokú oktatását. Globis a legmagasabb színvonalat követeli meg minden kar tagjától, így az oktatóknak MBA vagy más mesterfokozatokat, valós üzleti tapasztalatokat és az esettanulmányi módszerrel való tanítási képességet kell követniük, nem pedig a hagyományos előadást. Ez az egyedülálló megközelítés az üzleti oktatásban felgyorsította az alkalmazásokat, és arra késztette a Globis , hogy két további egyetemet építsen Osaka és Nagoya városaiba.

A legnagyobb üzleti iskola Japánban

Globis sikerét és gyors növekedését Hori elnök intenzív energiája és a forradalmi oktatáshoz való hozzáállása követette. Az exponenciális növekedés, amelyet a Globis tapasztalt, biztosította a helyét Japán legnagyobb menedzsmentiskolájaként, ami egy lépéssel közelebb került a végső céljához, hogy Ázsia legjobb üzleti iskolájává váljon.

A 2012-es 20 éves évfordulóját követően a Globis tovább bővítette és további kihívásokat keresett, új campusokat indított Sendai-ban és Fukuoka-ban, valamint leányvállalatokat Sanghajban és Szingapúrban.

Öt egyetemen és két irodával külföldön, a Globis gyorsan elismert Ázsia egyik leggyorsabban növekvő üzleti iskolájának.

Amit ajánlunk

Globis több, mint egy üzleti iskola. Az itt találkozni kívánó emberek hálózata, a felbecsülhetetlen értékű készségek és a személyes küldetés, amellyel formálódni fog, segít abban, hogy „jövőképes vezetővé váljon, aki a társadalmat létrehozza és innoválja”.

Kokorozashi

A „Kokorozashi” japán kifejezést a Globis úgy értelmezi, hogy személyes küldetéssel rendelkezik, ami a vezető erejének magja.

Személyes küldetés

Globis létezik arra, hogy olyan ambiciózus embereket oktasson, akik nem öngondoskodnak, hanem pozitív változásokat hoznak létre a társadalomban. Ezért a Globis különös hangsúlyt fektet a diákok Kokorozashi fejlődésére. A Globis végzett tanulmányai során rengeteg lehetőséget kapsz arra, hogy mélyen gondolkodj a saját személyes küldetésedről, és felfedezd, hogy valóban szenvedélyes. A belső meghajtó fejlesztésével személyi hálózatot hozhat létre, és kihasználhatja a tanulmányaik során szerzett sok készséget.

Személyes hálózat

A Globis kapcsolatok és barátságok megváltoztathatják az életedet. A tanulók változatos keveréke, egy igazán globális kar és a legjobb üzleti vezetőkkel való társulás segít Önnek a siker útján. Globis társaik, az öregdiák és az oktatók a jövőbeni üzleti partnerek, befektetők vagy mentorok lehetnek - mindez csak arra törekszik, hogy mennyi erőfeszítést tegyen a személyes hálózat bővítésére. Próbáld meg a lehető legtöbb embert találkozni a tanulás során a Globis , mivel a kapcsolattartó hálózatod fontos eszköze lesz a küldetésed és az élet sikerének támogatásában.

Üzleti

Globis diákok nemcsak kemény üzleti ismereteket tanulnak, mint például a számvitel, a pénzügyek és a marketing - a globalizálódott világban az innovációhoz és értékteremtéshez szükséges lágy készségeket is tanulmányozzák. A kommunikáció, a tárgyalások, a kritikus gondolkodás és a menedzsment-filozófia csak néhány a sok témáról, amelyeket a Globis végzett tanulmányai során fognak megismerni, és amelyek mindegyike hozzájárul a személyes fejlődéshez.

Helyszínek

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku, 102-0084

Tokyo, Japán

Programok

Az intézmény további kínálata: