Globis University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk, hogy olyan látnoki vezetőket alakítsunk ki, akik társadalmakat hoznak létre és innoválnak.

1992-ben a Globis - a „globális” és az „üzleti” szavak kombinációja - megszületett egyetlen marketing tanfolyam formájában, amelyet Tokió belvárosában bérelt tanteremben tanítottak. Ezekből a szerény kezdetekből az intézmény Japán legnagyobb üzleti iskolájává nőtte ki magát, magas rangú MBA programokkal japán és angol nyelven, teljes és részmunkaidőben, egyetemen és online.

Fiatal, ambiciózus és rendkívül sikeres start- Globis arra törekszik, hogy inspirálja és ápolja a holnap üzleti vezetőit, hogy Ázsia 1. üzleti iskolája legyen.

Globis története

A start-up vállalkozás, amely világszínvonalú oktatási intézmény lett.

Üzleti iskola születése

1992-ben, 30 éves korában Yoshito Hori vállalkozó a " Globis " Globis (a "global" és a "business" kombinációját) létrehozta, amely nagyrészt a Harvard Business School MBA programjának inspirálta, amelyről egy évvel korábban végzett. Az iskola életet talált Hori elnök Tokió központjában, Hori elnök pedig egyedüli alkalmazottaként. Miután elküldte a leveleket Japánban a HBS öregdiáknak - és felkérte őket, hogy tanítsanak az újonnan alakult Globis Menedzsment Iskolában, Hori elnöknek sikerült összegyűjteni egy csapatot a személyes hálózatából, és elkezdte tanítani az első úttörő 20 diákosztályt a híres esettanulmány. Ma a Globis bővülő oktatási intézmény, és több ezer nemzetközi üzleti szakembert tanított.

A menedzsment oktatás legmagasabb szintjei

Az első Globis hallgatók tudás-éhesek voltak, akik saját pénzükkel finanszírozták tanulmányaikat, és ezért a legjobbakat igényelték: a kiváló minőségű oktatást a világszínvonalú oktatóktól. Globis minden kar tagjától a legmagasabb szintű követelményeket követeli, oktatóktól MBA vagy más mesterfokozattal, valós üzleti tapasztalatokkal és képességgel az eset módszerével történő tanításra, nem pedig a hagyományos előadási stílusra. Az üzleti oktatásnak ez az egyedülálló megközelítése az alkalmazások növekedését Globis ki, és arra késztette Globis , hogy további két egyetemet építsen Oszaka és Nagoya városaiban.

A legnagyobb üzleti iskola Japánban

Globis sikerét és gyors növekedését Hori elnök intenzív energiája és szóbeli szándéka vezette forradalmi oktatási megközelítését követve. Az exponenciális növekedés, amelyet a Globis tapasztalt, Japán legnagyobb menedzsment iskolájaként Globis helyét, egy lépéssel közelebb hozva annak végső célkitűzéséhez, hogy Ázsia vezető üzleti iskolájá váljon.

A 2012-es 20 éves évfordulóját követően a Globis tovább bővítette és további kihívásokat keresett, új campusokat indított Sendai-ban és Fukuoka-ban, valamint leányvállalatokat Sanghajban és Szingapúrban.

Öt országos egyetemen és két külföldi irodával rendelkezik, és a Globis Ázsia egyik leggyorsabban növekvő üzleti iskolájává válik.

Amit ajánlunk

Globis több, mint egy üzleti iskola. Az itt találkozni kívánó emberek hálózata, a felbecsülhetetlen értékű készségek és a személyes küldetés, amellyel formálódni fog, segít abban, hogy „jövőképes vezetővé váljon, aki a társadalmat létrehozza és innoválja”.

Kokorozashi

A „Kokorozashi” japán kifejezést a Globis úgy értelmezi, hogy személyes küldetéssel rendelkezik, ami a vezető erejének magja.

Személyes küldetés

Globis létezik arra, hogy olyan ambiciózus embereket oktasson, akik nem öngondoskodnak, hanem pozitív változásokat hoznak létre a társadalomban. Ezért a Globis különös hangsúlyt fektet a diákok Kokorozashi fejlődésére. A Globis végzett tanulmányai során rengeteg lehetőséget kapsz arra, hogy mélyen gondolkodj a saját személyes küldetésedről, és felfedezd, hogy valóban szenvedélyes. A belső meghajtó fejlesztésével személyi hálózatot hozhat létre, és kihasználhatja a tanulmányaik során szerzett sok készséget.

Személyes hálózat

A Globis létesített kapcsolatok és barátságok megváltoztathatják az életét. A diákok sokszínű keveréke, a valóban globális oktatók és a legjobb üzleti vezetõkkel fenntartott társulások segítenek elindítani Önt a siker útján. Globis társaik, öregdiákok és előadók válhatnak jövőbeli üzleti partnereivé, befektetőjévé vagy mentorává - mindez az, hogy mennyi erőfeszítést teszel a személyes hálózatának bővítésére. Próbálkozzon a lehető legtöbb emberrel találkozni a Globis on folytatott tanulmányai során, mivel a kapcsolattartó hálózata nélkülözhetetlen eszköz lesz küldetésének és az élet sikerének támogatásához.

Üzleti és fogalmi készségek

Globis hallgatói nemcsak olyan nehéz üzleti készségeket tanulnak, mint például a könyvelés, a pénzügy és a marketing, hanem a globalizált világban az innovációhoz és az értékteremtéshez szükséges puha készségeket is tanulják. A kommunikáció, a tárgyalások, a kritikus gondolkodás és a vezetési filozófia csak néhány a sok Globis , amelyeket a Globis on folytatott tanulmányaid során fedez fel, ezek mindegyike hozzájárul a személyes növekedéshez.

A naprakész tanfolyamokkal kapcsolatos információkért látogasson el weboldalunkra:
href = "https://www.globis.ac.jp/

Helyszínek

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku

102-0084 Tokyo, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok