Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Hitotsubashi ICS egy végzős üzleti iskola Tokióban, Japánban. 2018-ban a Hitotsubashi ICS Japánban (QS ranglisták) rangsorolták az # 1 üzleti iskolát. 2000-ben az üzleti oktatók egy csoportja megalapította a Hitotsubashi ICS-et Japán első globális, angol nyelvű MBA programjaként. Ma a nyilvános Hitotsubashi Egyetemi Üzleti Iskola (HUB) globális színtere, és mind a diplomát, mind a nem szakképzési programokat kínálja. A Hitotsubashi ICS jól ismert az akadémiai szigorú általános menedzsment tantervekről, amelyeket egyedülállóan erősítenek a japán üzleti és gazdasági mélyreható szakértelem, valamint páratlan hozzáférést biztosítanak az üzleti innovátorokhoz Japánban és világszerte.

Eredetének vállalkozó szellemében a Hitotsubashi ICS osztályterem az üzleti oktatás határait tolja el. Az egyéni aláírási kurzusok, az alaptanterv folyamatos megújítása és a személyre szabott karrierfejlesztési szolgáltatások révén az iskola elkötelezi magát az egyes tanulói tanulási tapasztalatokra. MBA programja 3: 1 tanár-diák arányt és EMBA-program 1: 1 arányt kínál. A Hitotsubashi ICS karának számos témája van az egyetemi, üzleti és szakpolitikai közönség számára. Az akadémiai környezet a globális gondolkodási vezetők oktatására irányul, akik megértik az üzleti életet a társadalomban.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

programok

Hitotsubashi ICS hallgatók a legmodernebb üzleti készségeket a gyakorlati tanulás, az alternatív üzleti modellek és keretek felkutatása, valamint az üzleti vezetés személyes filozófiáinak megfogalmazása révén fejlesztik. A diákok jelentős időt töltenek együtt a tanfolyamokon.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

A Hitotsubashi ICS egy- és kétéves teljes munkaidős MBA programokat kínál. Az iskola MBA pályaválasztási szolgáltatásai erősek: 2017-ben a diploma megszerzését követő 3 hónapon belül 96% volt (72% Japánban).

EMBA

A rendkívül testre szabott 12 hónapos részmunkaidős MBA program a japán és a nyugati menedzsment gyakorlatok jellemzőit és kihívásait vizsgálja. A rendkívül praktikus menedzsment-orientált tananyagot egy kevert tanulási tapasztalat végzi, ahol a tanfolyamok a Chiyoda Campus-ban Tokióban, virtuális órák és három globális merülési héttel kerülnek megrendezésre.

DBA

A Business Administration (DBA) program előkészíti jelöltjeit a globális üzleti gondolkodásmódra, a DBA értekezés írásában iránymutatással.

Helyszínek

Tokyo

Hitotsubashi ICS

Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japán

Programok