Hivatalos Leírás

Található Wuhan, a tőke a Hubei tartomány és egy fő csomópont közlekedési Kínában, Közép-Kínában Normal University egyik legfontosabb átfogó egyetemi közvetlenül irányítása alatt a kínai Oktatási Minisztérium. A festői campus több mint 2000 Mu (330 hektáros) fészkelt Guizi Hill, határos Dél-tó. Mint az egyik egyetem a listán 211 Nemzeti Oktatási kiemelt projekt, Közép-Kína Normal University rendkívül elismert fontos alapot ápolása ragyogó tehetségek az ország, valamint a kiváló képzési központ kiváló tanárok felsőoktatási intézmények és a magas iskolákban.

Egyetemünk az elsők között nagyobb intézmények Kínában jogosult felajánlani doktori és posztgraduális fok, hogy értékelje és adományozza a címet a tanár, docens és a doktori témavezető és már létrehozott egy teljes és optimalizált korszerű oktatási rendszert graduális egyetemi programok , honnan doktori posztdoktori programokat, és a teljes munkaidős felnőtt-oktatási programok.

Kutatásunk erőssége tanúi állandó növekedése évről évre. A nemzeti társadalomtudományi kutatómunka CCNU rangsorolja top 10 három egymást követő évben, és társadalomtudományi kutatómunka által az Oktatási Minisztérium helyet top 6 négy egymást követő évben. Rangsor No.8 a negyedik Társadalomtudományi kiemelkedő eredménynek díját, egy sor kutatási eredményeink nyertek díjakat, beleértve a két öklét díjakat a Természettudományi díját a kínai Oktatási Minisztérium és a hat első díjat Hubei tartományi Természettudományi díját.

Hoztunk létre, szoros kapcsolatok számos kulcsfontosságú egyetem és kutatóintézet és végeztek az iskola-iskola cserék és széles körű tudományos együttműködés több mint 100 egyetem több mint 70 országban, mint például az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Japán, Oroszország, Franciaország, Új Zéland, Ausztrália, Dél-Korea és Vietnam. Külföldi szakértők és a tanárok rendszeresen meghívják tanítani az egyetemen. Az elmúlt években, a tanárok, az egyetem már folyamatosan külföldre küldött további vizsgálatot, akiknek nagy többsége már hazatért lesz a gerincét a saját oktatási és kutatási területen; jó néhány közülük aktív nemzetközi tudományos emelvényre és tettek csodálatra méltó hozzájárulás a tudomány, a technológia, a kultúra és az oktatás közötti cseréket Kína és más nemzet a világon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Kínai

Az intézmény további kínálata:

MBA

Central China Normal University

A főiskola hivatalos beiratkozási ideje 2012-ben. Jelenleg 13 főállású tanár van, akik közül 11-nek doktori fokozata van, oktatási és kutatói kollégiumot alakítottak ki r ... [+]

Graduális képzési program

Szakmai: üzleti adminisztráció

Iskolai rendszer: 2 év

I. Főiskola Bevezetés

Főiskola Bevezetés A Főiskola jelenleg 6 osztályon vesz részt, köztük 7 egyetemi diploma (Közgazdaságtan, Nemzetközi Gazdálkodás és Kereskedelem, Üzletigazgatás, Humánerőforrás Menedzsment, Ingatlan Menedzsment, Pénzügyi Számviteli Oktatás és Pénzügyi Mérnöki) és Matematika-Közgazdaságtan Keresztkultúra Tanfolyam és törvény- Középiskolai közgazdasági osztályok és öt kutatóközpont. A kollégium doktori fokozata a gazdasági statisztikában, mesterképzés az elméleti közgazdaságtanban és alkalmazott gazdaságtanban, mesterképzés, 19 másodfokú mesterképzési program, valamint MBA, MAE és MF szakmai mesterfokozat. Alkalmazott közgazdaságtan tartományi kulcsfontosságú fegyelem, Hubei Ingatlanfejlesztési Kutatóközpont egy tartományi szintű kulcsfontosságú humán és társadalomtudományi kutatási bázis, és az ingatlan-gazdálkodás egy tartományi márka specialitás. Jelenleg a kollégium 83 alkalmazott tanári és 71 főállású tanárral rendelkezik, míg a doktori fokozatot szerzett orvosok a kórház összes tanárainak több mint 80% -át teszik ki. A főiskola 18 tanárral, 30 egyetemi tanárral, 23 előadóval, 47 mesterkurzus-oktatóval, 7 doktori tutorral, 2 állami támogatással és 3 új tehetségsegítő programmal támogatja az Oktatási Minisztériumot. 1 fő professzor. Az elmúlt években tanáraink közel 50 országos szintű tudományos kutatási projektet vezetett, köztük 2 nagy nemzeti társadalomtudományi projektet, és több mint 10 cikket publikáltunk hiteles tudományos folyóiratokban, mint például a Kínai Társadalomtudományi, Gazdaságkutató és Menedzsment Világ. , CSSCI papírok közel 500, megnyerte a tartományi és miniszteri szinten kiemelkedő társadalomtudományi teljesítmény díjat több mint 10, köztük 3 tartományi és miniszteri szintű első díjat. A kollégium az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada, Ausztrália, Oroszország, Japán, Dél-Korea, Tajvan, Hongkong és más országok (régiók) egyetemeihez kapcsolódó hosszú távú iskolák közötti kapcsolattartást tart fenn a kollégium nemzetközivé válásának és a... [-]

Kína Wuhan
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, Kína
Honlap