Lingnan University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Sun Yat-sen Egyetem egy átfogó egyetem, melyet Dr. Sun Yat-sen alapít 1924-ben. Az Egyetem Kína egyik legjobb egyeteme, a 2011-2012-es Times High Education Ranking Kínai egyetemek és Dél-Kínában az első számú.


A Lingnan Egyetemen, a 20. század elején ismert híres magánegyetemen alapították a Lingnan (egyetem) Főiskola 1988-ban, a Sun Yat-sen Egyetemen, és jelenleg Kína egyik vezető gazdasági és menedzsment iskolája. A Főiskola a Lingnan Egyetem "Oktatási Szolgálat" mottójával magas színvonalú közgazdasági és vezetői oktatást nyújt, amely a bölcsészettudományok erejét vonzza, és fáradhatatlanul törekszik a közgazdaságtan és a menedzsment ismereteinek oktatása és kutatása terén.


A Lingnan 3 egyetemi tanszéken rendelkezik a közgazdaságtan, a pénzügyek és a vezetés területén. A kollégium diverzifikált programokat kínál a közgazdaságtan és a menedzsment a bachelor, mester és doktori fokozatok. Olyan szakmai programokat is kínál, mint az MBA, az Executive MBA és a szakirányú mesterképzés. Mindezek a programok Kína legversenyképesebb programjai közé tartoznak, és Dél-Kínában a legjobbak. 2014-ben az MBA programot a Forbes Kína 10-es rangsorolta a legértékesebb teljes munkaidős MBA program, a 11. szám pedig a legértékesebb részmunkaidős MBA program Kínában.


A Főiskola jelenleg 92 nappali tagozattal rendelkezik, és folyamatosan törekszik a tudományos kiválóságra. A kar tagjai szigorú és eredeti kutatást végeznek, különös tekintettel a kínai gazdasági és vezetői fejlődésre, az elsőszintű nemzetközi és nemzeti kutatási folyóiratokban.


A globalizáció Lingnan védjegye, és a világ egyik vezető úttörője. A Lingnan közös nemzetközi MBA programot hozott létre 1998-ban a MIT Sloan School of Management-ben, egy kínai Executive MBA programot a Minnesota Egyetem Carlson School of Management-jével 1999-ben. Kína-Franciaország MBA program a Jean-Moulin Lyon3 és az EM Lyon egyetemen 1998-ban. A Lingnan kiterjedt partnerségi hálózatot hozott létre, amely világszerte több mint 40 vezető egyetemmel rendelkezik. A nemzetközi együttműködés a diákcserére, a karcsúcserére, a kettős szakra, a közös kutatásra stb. Összpontosít. Ez a globális partnerségi hálózat a diákokat és a karokat egyaránt a nemzetközi csereprogramok platformjával egyesítette, amely fokozza a tanítást, a tanulást és a kutatási együttműködést.


Jelenleg a Lingnan az AACSB, az EQUIS és az AMBA akkreditációk által akkreditált, amely megerősítette, hogy Lingnan egyike azon kevés kínai iskoláknak, amelyek nemzetközi hírnevet és állást igényelhetnek. A jövőre nézve a Lingnan (Egyetem) Főiskola előmozdítja a folyamatos fejlesztést és a tanítás és kutatás kiválóságát annak érdekében, hogy élhessen azzal a céllal, hogy Kína és a világ egyik vezető gazdasági és menedzsment iskolájává váljon.


Látomás

Arra törekszünk, hogy Kína egyik vezető üzleti iskola legyen.


Küldetés

Tanítunk vezetőket és ismereteket fejlesztünk Kínának és a globális társadalom jövőjének szolgálatában.


Alapértékei

Kiválóság, globális, integritás és szolgáltatás.

Helyszínek

Guangzhou

Address
No.135, Xingang Xi Road
510275 Guangzhou, Guangdong, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció