Hivatalos Leírás

Rólunk

A Manchester Egyetem egyike az Egyesült Királyság eredeti "redbrick" egyetemeinek, amelyek büszke történelmével, köztük 25 Nobel-díjas nyertesek között. Ez a hely a tudás ápolása és a legfényesebb elmék összekapcsolása, hogy innovatív megoldásokat találjon a világ legnagyobb kihívásaira. Az Egyesült Királyság legnagyobb campus-alapú egyeteme, Manchester kínál szakosodott és interdiszciplináris kurzusokat a legmagasabb tudományos szigorúsággal.

A University of Manchester China Center 2008-ban jött létre, eredetileg azzal a céllal, hogy kevert tanulási kurzusokat indítson az Alliance Manchester Business School-ból Kínába. Hivatalosan újra megnyitotta a The University Manchester China Center-t 2016. szeptember 25-én, az egyetem professzora Dame Nancy Rothwell elnöke és alelnöke. A tanfolyamok közé tartoznak a részmunkaidős MBA programok és együttműködési programok a Shanghai Tongji Egyetemmel és a Shanghai Jiaotong Egyetemmel. Az MBA program, amely megkapja a hármas nemzetközi akkreditációkat (AACSB, AMBA és EQUIS), biztosítja, hogy továbbra is a világ legjobb üzleti oktatási szolgáltatója maradjon Kínában.

Néhány minőségi hordozható programunk

- Manchester Global MBA

Büszkék vagyunk arra, hogy a világhírű Manchester-módszert Kínába tesszük. Úgy tekintik a legbefolyásosabb, legfontosabb pedagógiák a menedzsment tanulmányok területén. Egy gyakorlati alapú tanulási megközelítés, ellentétben bármelyik másikkal, reprodukálja a valódi üzleti kihívásokat minden olyan projektben, amelyet olyan készségek készítésére vállalt, amelyeket alkalmazhat a munkájában.

  • A részidős / keverési MBA programok teljesen rugalmasak és hordozhatóak;
  • Intenzív szemtől szembeni workshopok Sanghajban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emírségekben, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban és Hongkongban;
  • Azok a diákok, akiket ugyanazon a karon tanítottak a manchesteri otthoni campusból;
  • A kitüntetett diploma megegyezik a Manchester-i Egyetem nappali tagozatos hallgatóival;
  • Az MBA átlagosan 114% -os növekedést ér el a bérekben a diploma megszerzése után három évvel;
  • Építsd fel az ön kapcsolattartói portfolióját több mint 25 ezer alumíniumon, világszerte 130 országban;
  • Ha ambiciózus a siker, akkor tiszteletben tartjuk befektetéseit, miközben igazoljuk, hogy erőfeszítéseink, tudásaink és erőforrásaink világviszonylatban vezető üzleti oktatást nyújtanak Önnek.
http://www.uom.ac.cn/
http://www.uom.ac.cn/contact/us
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

The University of Manchester, China Centre

Ezt a részmunkaidős MBA-t az USA-ban működő Kelley School of Business szállítja, amely világelső az online MBA-k szállításában, és az Alliance Manchester Business School, ... [+]

A Kelley-Manchester Global MBA

Tanulmány két elit üzleti iskolával

Ezt a részmunkaidős MBA-t az USA-ban működő Kelley School of Business szállítja, amely világelső az online MBA-k szállításában, és az Alliance Manchester Business School, a világ 30 legjobb hat üzleti központja. Együtt, az iskolák kínálnak kombinált öröksége közel 150 éve az innováció az üzleti és menedzsment oktatás.

A Kelley-Manchester Global MBA ötvözi a világ legjobb online MBA tanfolyamát, immersive, face-to-face tanulást választotta 8 globális helyszínen.

Az online tanulás mellett ez a rugalmas MBA magában foglalja a 18 napos tanítást, amely három munkahelyi lakóhelyre terjed ki (plusz egy választható ötnapos műhely Washingtonban).... [-]

Kína Shanghai Kína Online
Kérj Információt
Angol,Kínai
Részidős oktatás
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
The University of Manchester, China Centre

Az első naptól kezdve megtanulhat olyan készségeket és ismereteket, amelyeket azonnal alkalmazni tud, hogy segítsen kiemelni. Megtanulja az alapvető üzleti és menedzsment ... [+]

Ön olyan ügyvezető, aki növeli a fizetését, megváltoztatja a szerepet, az iparágat vagy a helyszínt? Fordítsd át karrieredet ezzel a praktikus, rugalmas MBA-val.

Az első naptól kezdve megtanulhat olyan készségeket és ismereteket, amelyeket azonnal alkalmazni tud, hogy segítsen kiemelni. Megtanulja az alapvető üzleti és menedzsment kurzusokat, választhat szakembereket és két gyakorlati üzleti projektet vesz igénybe. Mindez akár annyi arckifejezést is tartalmaz, mint a legtöbb teljes munkaidős MBA és ugyanaz a képesítés - míg csak az egyetemen tanulnak legfeljebb háromszor évente.

Globális tapasztalat ... [-]
Kína Shanghai Kína Online
Kérj Információt
Angol,Kínai
Részidős oktatás
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

The University of Manchester, China Centre