Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

Körülbelül RBS

A School of Business (RBS) egyik alkotórésze iskola Renmin University of China. Nőtt ki a minisztérium az üzem vezetésének, a Kereskedelmi Minisztérium Közgazdasági és a Program a Pénzügyi és Számviteli. Ez a három szervezeti egységek jöttek létre 1950-ben, és volt az első üzleti adminisztráció programok Kínában. A története több mint 60 éve, az RBS készített jelentős számú szakmai vezetők a vállalkozások és a kormányzati szervek, képzett oktatók a felsőoktatási intézmények, és fejleszteni a nagy számú új programok és a kutatás területén. Az úttörő menedzsment oktatás Kínában, az RBS szerzője tankönyvek széles körben használják a kínai egyetemek és azt tanácsolta kormány és az üzleti döntéshozatalban és a vállalati reform.

RBS hét megyék: Általános menedzsment, szervezetfejlesztés és humánerőforrás, marketing, menedzsment és mérnöki tudományok, Kereskedelmi Közgazdasági, számviteli, és a pénzügyminiszter. RBS 148 főállású oktatók szakirányok minden főbb tudományágak, beleértve a legmodernebb kutatók és hatékony oktatók.

Az Iskola Business Administration program által kijelölt Oktatási Minisztérium, mint az I. szintű Nemzeti Key fenn, és ezért jogosult a kormányzati támogatást. Csak négy más programok Kínában ugyanolyan elismerést. RBS "Business Administration program első helyezést ért el Kínában az elmúlt nemzeti értékelések 2012-ben. Enterprise Management, Ipargazdasági és Számviteli is rangsorolva, mint Level II Nemzeti jelentős témákban. RBS 2 doktori programok 7 tudományok, 5 professzionális mester programok és 2 egyetemi programok 6 tudományágak, minden területére kiterjed üzleti adminisztráció oktatás.

Az utóbbi években nemzetközivé vált sarokköve RBS "stratégiai fókusz. 2013-ban, az iskola volt akkreditált AACSB és a megújítási folyamatát annak EQUIS akkreditációt. RBS hozott létre, hosszú távú partneri több mint 55 neves egyetemek az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Dánia, Írország, Finnország, Franciaország, Japán, Korea, Ausztrália, Belgium, Hollandia, Hong Kong és Tajvan. Ezek a partneri bevonása kari látogatások, diákcsere programok és kutatási együttműködés. Tengerentúli kar és a nemzetközi hallgatók folyamatosan növekszik. A 2011-ben csatlakozott az RBS GNAM (Global Network for Advanced Management) által kezdeményezett School of Management a Yale Egyetemen. Ez most büszkélkedhet 23 tagja van. Mindezek a kezdeményezések egyre RBS globális profilt.

Ennek része a Renmin University of China, az iskola támogatja az egyetem elveivel "A Népi Egyetem, a szellem a humanizmus és a hangsúly a humán- és társadalomtudományok". Az egyetem mottója: "az igazság keresése a tények" tájékoztatja az iskola megközelítése oktatás és a kutatás. RBS "küldetése, hogy" hozzon létre menedzsment ismeretek, oktatás vezetői tehetségek, és formálják az üzleti gyakorlat helyi és globális szinten, a szociális előrehaladás. "Az iskola vezetési szakértelmet, amely támogatja a kínai fejlesztési és gyárt világelsők. Azzal tölti be hivatását, az RBS célja, hogy elképzeléseit: "Ahhoz, hogy az egyik legelismertebb üzleti iskolák a világon".

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Renmin University of China, School of Business

A IMBA programot kínál Inspiration pálya, ahol a diákok vegyenek részt a tapasztalati tanulás révén Company látogatók (legalább 5 / félév) és csatlakozó az ipar. ... [+]

Nemzetközi MBA Áttekintés

Angol

2 év teljes munkaidős

Inspiráció pálya

A IMBA programot kínál Inspiration pálya, ahol a diákok vegyenek részt a tapasztalati tanulás révén Company látogatók (legalább 5 / félév) és csatlakozó az ipar. Vendég előadók és a cégvezetők felkérik, hogy az osztályteremben, hogy közvetlenül kölcsönhatásba MBA hallgatók. IMBA osztályok és vállalati látogatások gyakran összevont együtt létre az optimális tanulási környezet diákjainknak.

Finanszírozás Az MBA

A School of Business kínál a diákoknak sok érdemi alapú ösztöndíjak, GMAT jutalmak, pénzügyi támogatás és a csere támogatások. Több mint 85% -a nemzetközi diákoknak kínált valamilyen ösztöndíj / támogatás összegéből.... [-]

Kína Beijing
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul