Hivatalos Leírás

A CATUC-ról

A Catholic University Of Cameroon CATUC, Bamenda a katolikus egyház nevében a Bamenda Egyházi Provincián püspöke, mint nemzeti tanulási intézmény. Ennek az egyetemnek az eredete és az egyházi karainak történelmi szerepe miatt a Kamerun-i Egyház felelőssége: A legmagasabb fokú szellemi központ, ahol a kinyilatkoztatott igazság és az emberi igazság kapcsolatát alaposan meg lehet vizsgálni és a Kamerun-élmény hátterében álló hatalommal.
A Catholic University Of Cameroon , Bamenda 2011 októberében teljesen működőképessé vált, és ma már a tudósok közössége, mind a tanárok, mind a diákok, akik minden formájukban felfedezik, megőrzik és átadják az Igazságot, különös tekintettel a gyermekek szükségleteire és lehetőségeire. Kamerun nemzet.


Catuc természete

Akadémiai szempontból alapvetően szabad és autonóm tanulásközpont, misszionáriusi vállalkozás az evangelizációhoz és az emberi társadalom közös javainak biztosítása. Így folyamatosan törekszik arra, hogy ápolja és átadja a keresztény hit megértését az emberi tudás és értékek minden formájának összefüggésében.

Kamerun-akadémiai közösség tagjaként elfogadja a kameruni intézmények normáit és eljárásait, és meg akarja különböztetni az akadémiai világot. A keresztény üzenethez hűséges, ahogyan a Tanítóhivatalban van, és saját nemzeti hagyományaihoz híven, a Catholic University Of Cameroon Bamenda kiváltságos szerepet tölt be a katolikus közösség keresztény tanításának és oktatásának szolgálatában, valamint a nemzet szolgálatában és a világ.

Az egyetem elismeri, hogy megkülönböztető képessége végső soron a tagok szellemi és erkölcsi minőségétől függ. Az egyetem mint hit közösség olyan környezet megteremtésére törekszik, amely intellektuálisan stimulálja és jellemzi a kollegiális élethez és a személyes fejlődéshez szükséges nagylelkűséget és kölcsönös támogatást. Az egyetem olyan férfiakat és nőket keres, akik nem csak szakmailag kompetensek, hanem akik szintén hozzájárulhatnak Katolikus, erkölcsi és kulturális miliő.


Catuc elkötelezettségei

Az egyetem elkötelezett nem csak a diplomás, hanem a graduális és szakmai intézmények a művelés a művészetek és a tudományok. A tudás fejlődését törekszik a liberális tanulmányok kontextusában, olyan kontextusban, amely tükrözi mind az egész személy iránti aggodalmát, mind a megkülönböztető bölcsességet és tudást, amely katolikus intézményként örökös.
Az Egyetem célja a felsőoktatás elérése és fenntartása a katonai és más magántulajdonú, kutatóorientált, hasonló méretű, célra és hagyományú intézmények között a Kamerun-kontextusban. Elsőbbséget biztosít az ösztöndíjhoz és a tudományos kutatáshoz, valamint a jövőbeli tudósok képzéséhez a posztgraduális programokon keresztül, nemcsak a tudományos munka előmozdítása érdekében, hanem azért is, mert elismeri, hogy a magas színvonalú egyetemi és szakmai nevelés igényli az egyetemi oktatók jelenlétét is ötvözi a tanítást és a szakmai tevékenységet egy alapvető ösztöndíjjal.
Szakmai programjain keresztül az egyetem arra törekszik, hogy olyan férfiakat és nőket oktasson, akik megkülönböztetéssel és becsületükkel reprezentálják szakmáikat, és akiket a tanulás és az akadémiai és katolikus hagyományokban rejlő értékek alkotnak. A felsőfokú tanulmányi és kutatási területen támogatni kívánt tudományágak vagy szakterületek kiválasztásakor az egyetem kiemelt fontosságot tulajdonít azon programoknak, amelyek elősegítik a humanista tanulás katolikus hagyományát, és amelyek a társadalom és az egyház modern és jövőbeni igényeit szolgálják.
Az egyetem törekszik a kollegiális kormányzás hagyományának megőrzésére, egy olyan légkör előmozdítására, amelyen belül az egyetemi közösség minden tagja elegendő lehetőséget biztosít a tanácskozásra és a választásra. Bár egy kutató és oktató intézmény, az egyetem elismeri, hogy egy nagyobb közösség része, amelynek bizonyos kötelezettségei összhangban állnak jellegével.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Catholic University Of Cameroon

Ez a program célja a hallgatók dinamikus keveréke a kortárs kérdések érintő bank, adóigazgatás és a pénzügyek. Ez a megközelítés minden bizonnyal ideális olyan ország szá ... [+]

Küldetés

Ez a program célja a hallgatók dinamikus keveréke a kortárs kérdések érintő bank, adóigazgatás és a pénzügyek. Ez a megközelítés minden bizonnyal ideális olyan ország számára, amely a feltörekvő gazdaságok körében törekszik.

célok

Ennek a kurzusnak az a fő célja, hogy a hallgatók rendelkezzen olyan meglévő ismeretekkel, amelyek összekapcsolják az elméletet a gyakorlatban. Célja továbbá a diákok képzése, akik kompetensek a monetáris és egyéb pénzügyi pozíciók kezelésében mind a közép-, mind a felsővezetői pozícióban a gazdaságban.

Felvételi követelmények

Minden olyan jelöltnek, aki kétéves MBA-programba való felvételt keres, legalább legalább egy Bachelor-fokozatot (bármely területen) és legalább két osztályos kitüntetéssel (50% -os jelzéssel) vagy az Egyetemi Tanács által elismert megfelelő képesítéssel kell rendelkeznie.... [-]

Kamerun Bamenda
Február 2020
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Catholic University Of Cameroon

A program fő feladata az, hogy felkészítse és felkészítse a humánerőforrás-menedzsereket olyan ismeretekkel és készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy aktív ... [+]

Küldetés

A program fő feladata az, hogy felkészítse és felkészítse a humánerőforrás-menedzsereket olyan ismeretekkel és készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy aktív és stratégiai szerepet töltenek be az általános üzleti folyamatban olyan HR rendszerek és eljárások kidolgozásával, amelyek összhangban vannak a vállalat prioritásaival és üzleti tevékenységével célkitűzéseit.

célok

A program célja:

Olyan tapasztalatokat és ismereteket nyújtson a diákoknak, akik a közép- és felsőszintű pályára állnak az emberi erőforrás menedzsmentben és fejlesztésben.Adja meg a hallgatóknak azokat a tudásaikat és készségeiket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékonyan dolgozhassanak az emberi erőforrásokkal, hogy fokozzák az alkalmazottak hozzájárulását a szervezeti hatékonysághozFelvételi követelmények... [-]
Kamerun Bamenda
Február 2020
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Catholic University Of Cameroon

Ez a program célja a fúrás a hallgatók a hatékony és eredményes menedzsment a műveletek és a tervezési és végrehajtási projektek mind a magán-és állami szektorban. ... [+]

Küldetés

Ez a program célja a fúrás a hallgatók a hatékony és eredményes menedzsment a műveletek és a tervezési és végrehajtási projektek mind a magán-és állami szektorban.

célok

A program célja, hogy felkészítse a tanulókat:

Magas analitikai kapacitások és képességek.

A fejlesztési projektek megfogalmazásához, tervezéséhez, végrehajtásához, kezeléséhez és értékeléséhez szükséges ismeretek és készségek.

Továbbfejlesztett készségek és ismeretek a speciális funkcionális területeken, mint például az infrastruktúra és a társadalmi-gazdasági fejlődés.... [-]

Kamerun Bamenda
Február 2020
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul