Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az ABC Access Business College

Olyan intézmény, amely elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy szakértelmét, tehetségét és professzionalizmusát ápolja. Jobb?

Szívesen megerősítjük, hogy mi vagyunk a legjobbak. Kötelezettségünk, hogy szakmailag előrehaladjon az Ön számára, hogy elérje karriercéljait. Üdvözöljük Önt egy olyan intézményben, amely a legkedvezőbb környezetet kínálja tanulmányaihoz. Több mint megtiszteltetés számunkra, hogy tanulási csapatunk részévé válik. Kötelességünk, hogy a lehető legmagasabb tudást nyújtsuk Önnek a jövő javára, és ezért érezzük magunkat eladósodásnak, hogy nagyobb magasságokba vigyük.

ABC Access Business College az Oktatási Minisztérium, a Főiskolák és az egyetemek által bejegyzett, 2005-ös Privát Karrier-törvény szerint nyilvántartásba vett, és megkapta az O242732890457 számú kijelölt tanulási intézményt, amely jelzi, hogy a Kanadai Állampolgársági és Bevándorlási (CIC) osztály engedélyezi oktatást nyújt a nemzetközi diákoknak.

111837_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Miért mi

 • 2003 óta szolgálja a közösséget, és sok diáknak segített sikeresnek lenni.
 • Sok magas igényű diplomaprogram és kurzus a főiskolán.
 • A minisztérium szabályozott főiskolája hiteles neve a kanadai oktatási ágazatban.
 • Innovatív tanítási technikák, amelyek lehetővé teszik a tudás gyakorlati alkalmazását a kiválasztott iparágban.
 • A multikulturális környezet a nemzetközi hallgatók számára. Nagy lehetőség arra, hogy különböző nemzetiségekkel találkozzanak, hogy megtanulják és élvezhessék kultúrájukat.
 • Biztonság, parkolás és könnyen megközelíthető tömegközlekedés, mivel a híres Yonge utca metrómegállójában található.
  A helyes programok kiválasztásának számos lehetősége A minőségjavító módszerek folyamatos figyelemmel kísérése és végrehajtása a tanulási eredmények javítása érdekében.
 • A vállalati ügyfelek számára nyújtott képzések és workshopok segítenek a főiskolai tanfolyamok fejlesztésében.
 • Segítettünk sok diplomának, hogy életüket hosszú távú foglalkoztatható készségekké alakítsák át. Kormány által finanszírozott képzés áll rendelkezésre. A támogatás legfeljebb 28 000 $ lehet. Adott esetben gyermekfelügyelet gyermekenként 1000 dollárig. Legfeljebb 2000 $ havonta.
 • Akár érdeklődik diplomával, akár a jelenlegi készségek fejlesztésével és a Tanúsítvány megszerzésével, az ABC Access Business College karrierképzést biztosít Önnek, hogy segítse a karriercéljainak elérését.

111839_pexels-photo-1153213.jpegrawpixel.com / Pexels

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata: