Hivatalos Leírás

Laurentian University fészkelt egy érintetlen 765 hektáros félszigeten Sudbury - kevesebb, mint négy óra északra Toronto.

Mi vagyunk az egyik leggyorsabban növekvő egyetemek Kanadában az elmúlt évtizedben, most szolgálja közel 9500 diák. A főépületben van a Sudbury, és most kínálnak egyre több program Barrie a 1000 diák tanul az egyetemen, hogy. Megvan a legmagasabb posztgraduális foglalkoztatási ráta, Ontario 6 hónap után 93% és 95% két év után. Kapunk nagy elismerése az irigylésre osztálylétszámok, amelynek az egyik legalacsonyabb az átlagos osztálylétszámok Kanadában.

A két hazai városok hasonló sok fontos szempontból: mindketten élénk, biztonságos, megfizethető és közepes méretű városok minden városi szolgáltatásoknak, melyek mindegyike egy valódi értelemben vett közösség, és mindkét található a híres természeti környezetben az Muskoka régió . Túl a mozgalmas életet az egyetemen, találsz sok a teendő, és élvezze a mindkettőnk Lőrinc fogadó városok. Mindkét közösségek hatékony és gazdaságos tömegközlekedési és viszonylag könnyű navigálni autóval vagy gyalog.

KAR MANAGEMENT

A KAR MANAGEMENT felöleli programok a diákokat felkészítsék dinamikus pályára az üzleti adminisztráció és a sport adminisztráció. A diplomások foglalkoztatják az összes gazdasági ágazatban. Diákok fejlesztése mélyreható ismerete minden szempontból az üzleti, beleértve a számviteli, pénzügyi, marketing, emberi erőforrás menedzsment és stratégiai tervezés. Számtalan szakmai és co-op elhelyezési lehetőségek várják a diákok szeretnének karriert az üzleti világban.

Mi a diákok azt mondják: "Az MBA diplomát biztosított számomra a szükséges ismeretek és készségek kezdeni a karrierem. Több állásajánlatokat, tudtam, hogy válasszon egy volt a jobb illeszkedés nekem. "Anthony Ward, MBA diplomás, Ősz 2014.

Lőrinc MA

Ma, a University többet számít, mint 52.000 öregdiák számos nemzetközi alumni fejezetek beleértve a legutóbb alapított Kínában. Erős a kétnyelvű és tricultural hagyományok és a globális perspektíva, Laurentian University tovább bővíti a program kínálatát, kutatási tevékenységek és partnerségek Kanadában és külföldön.

Tények és számok

Alapítás éve: 1960 JELENTKEZÉSI: 9500 PROGRAMOK

Egyetemi: 94 Bizonyítványok és oklevelek: 22 Masters: 18 Doktori: 6 Szakmai képzés (Medicine): 1

SZAKMAI elhelyezkedési aránya: 92,6% KAR: 355 teljes munkaidős campusok: Sudbury & Barrie

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

A Master of Business Administration (MBA) program Laurentian University irányul a gyors tempójú, rendkívül erős a verseny. Tegye minket a teszt. ... [+]

A Master Of Business Administration (MBA) program Laurentian University irányul a gyors tempójú, rendkívül erős a verseny. Tegye minket a teszt.

Indít egy újonnan átdolgozott tananyag őszén 2015, az MBA program áll rendelkezésre a rugalmas formátum, amely lehetővé teszi a teljes vagy részmunkaidős tanulmányok elkészültek online, on-campus vagy kombinációja révén mindkét formátumot. Tanulás, amikor és ahol valóban rajtad áll!

Az épület az alapvető üzleti alapjait, az MBA program biztosítja a tanulók számára a tudást és készségeket, hogy az ügyfelek a kereslet, hogy a vállalkozások számára a következő szintre. Tanfolyamok összpontosítani etikai vezetés, a fejlett pénzügyi és marketing koncepciók, ügyvezető információs rendszerek, üzleti stratégia és feltárja a bonyolult kezelése egy globális kontextusban. A kidolgozásában elért tanácsadási projekt közvetlen összeköttetést biztosít az ipar és alkalmazására megszerzett tudás az egész programot. Friss diplomás lesz szükség, hogy töltsenek ki egy munkát integrált tanulási program, amely megadja nekik a szükséges tapasztalattal mozgatni a karrierjét előre. ... [-]

Kanada Sudbury
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Kanada
Honlap
Telefonszám
+1 705-675-1151