Faculty of Management - Laurentian University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Laurentian University fészkelt egy érintetlen 765 hektáros félszigeten Sudbury - kevesebb, mint négy óra északra Toronto.

Mi vagyunk az egyik leggyorsabban növekvő egyetemek Kanadában az elmúlt évtizedben, most szolgálja közel 9500 diák. A főépületben van a Sudbury, és most kínálnak egyre több program Barrie a 1000 diák tanul az egyetemen, hogy. Megvan a legmagasabb posztgraduális foglalkoztatási ráta, Ontario 6 hónap után 93% és 95% két év után. Kapunk nagy elismerése az irigylésre osztálylétszámok, amelynek az egyik legalacsonyabb az átlagos osztálylétszámok Kanadában.

A két hazai városok hasonló sok fontos szempontból: mindketten élénk, biztonságos, megfizethető és közepes méretű városok minden városi szolgáltatásoknak, melyek mindegyike egy valódi értelemben vett közösség, és mindkét található a híres természeti környezetben az Muskoka régió . Túl a mozgalmas életet az egyetemen, találsz sok a teendő, és élvezze a mindkettőnk Lőrinc fogadó városok. Mindkét közösségek hatékony és gazdaságos tömegközlekedési és viszonylag könnyű navigálni autóval vagy gyalog.

KAR MANAGEMENT

A KAR MANAGEMENT felöleli programok a diákokat felkészítsék dinamikus pályára az üzleti adminisztráció és a sport adminisztráció. A diplomások foglalkoztatják az összes gazdasági ágazatban. Diákok fejlesztése mélyreható ismerete minden szempontból az üzleti, beleértve a számviteli, pénzügyi, marketing, emberi erőforrás menedzsment és stratégiai tervezés. Számtalan szakmai és co-op elhelyezési lehetőségek várják a diákok szeretnének karriert az üzleti világban.

Mi a diákok azt mondják: "Az MBA diplomát biztosított számomra a szükséges ismeretek és készségek kezdeni a karrierem. Több állásajánlatokat, tudtam, hogy válasszon egy volt a jobb illeszkedés nekem. "Anthony Ward, MBA diplomás, Ősz 2014.

Lőrinc MA

Ma, a University többet számít, mint 52.000 öregdiák számos nemzetközi alumni fejezetek beleértve a legutóbb alapított Kínában. Erős a kétnyelvű és tricultural hagyományok és a globális perspektíva, Laurentian University tovább bővíti a program kínálatát, kutatási tevékenységek és partnerségek Kanadában és külföldön.

Tények és számok

Alapítás éve: 1960 JELENTKEZÉSI: 9500 PROGRAMOK

Egyetemi: 94 Bizonyítványok és oklevelek: 22 Masters: 18 Doktori: 6 Szakmai képzés (Medicine): 1

SZAKMAI elhelyezkedési aránya: 92,6% KAR: 355 teljes munkaidős campusok: Sudbury & Barrie

Helyszínek

Sudbury

Laurentian University Bookstore

Address
Sudbury Campus
935 Ramsey Lake Road

P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Kanada
Telefonszám
+1 705-675-1151

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket