Hivatalos Leírás

Az Ön oktatása, útja ...

Legyen profi tanácsadó vagy terapeuta egy éven belül; VAGY speciális tanúsítványt követ 7 hónap alatt.

A KCPC lézerszerű megközelítést alkalmaz a képzésben ... nullázza az elméleteket és a speciális készségeket, hogy a diplomások készek legyenek a földre.


Íme egy áttekintés arról, amit kínálunk.


A KCPC-programok gyakorlati és megfizethető alternatívákat kínálnak egy tudományos, csak 4 fokozatú program számára.

 • A KCPC a brit Columbia Fejlesztési Minisztériuma által a legmagasabb szintű tanúsítványt szerezte a szakmai karrier főiskolák számára.
 • Készülj fel a foglalkoztatásra, mint egy közepes szintű tanácsadó vagy terapeuta egy közösségi ügynökségben, vagy nyisson meg egy privát gyakorlatot.
 • Ismerje meg azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a felnőttek, a párok, a fiatalok, akik a mentális egészségi problémák széles körével küzdenek.


Melyik program a legmegfelelőbb az Ön számára?

A KCPC számos lehetőséget kínál a karriercéljainak elérésére a mentális egészség területén a foglalkoztatási lehetőségek változatos tájképének kielégítésére.

Az Alkalmazott Pszichológia és Tanácsadás Diploma egy gyorsított online program, amely csak egy év alatt fejezhető be. Ez a személyre szabott diploma lehetővé teszi, hogy két szakterület közül válogasson a szakmai tanácsadáshoz, illetve a pszichoterápia gyakorlatához.


Mi a különbség a tanácsadás és a pszichoterápia között?

A tanácsadók enyhe vagy mérsékelt viselkedést és érzelmi problémákat kezelnek, amelyek befolyásolják az ügyfél személyes vagy társadalmi kiigazítását. (Felnőtt hallgatói státus szükséges a tanácsadásra szakosodott diplomaprogramba való felvételhez).

A pszichoterapeuták fejlett technikákat alkalmaznak az összetett mentális egészségügyi problémák kezelésére, amelyek súlyosan befolyásolják az egyén működését. (A pszichoterápiára szakosodott Diploma programba való belépéshez szükséges egyetemi diploma).

Alkalmazott tanácsadási bizonyítvány. A 7 hónapos Tanúsítvány program (9 tanfolyamból áll), a mentális egészségügyi szakemberek számára, akik egy olyan területen kívánnak szakosodni, mint:

 • A pszichoterápia gyakorlata
 • Szex és intimitás tanácsadás
 • Ifjúsági és családi tanácsadás
 • Élet készségek coaching
 • Támogatási tanácsadó
 • Közösségi alapú tanácsadás
 • Lelkipásztori tanácsadás
 • Vagy testreszabva a kívánt gyakorlati területre.

person holding white ceramic mugstaylor hernandez / Unsplash

Karrier előkészítése

A megfelelő iskola kiválasztása nagy gondot jelent Önnek és nekünk is. A KCPC felvételi csoportja arra ösztönzi a pályázókat, hogy végezzék el a kutatást, és gondosan mérlegeljék a lehetőségeket. Hasonlítsa össze a kínált oktatás minőségét a szükséges pénzügyi és időbeli elkötelezettséggel.

Számos KCPC-hallgató elmondja, hogy az új karrier képzése a legrövidebb idő alatt prioritás volt. Számukra egy akkreditált, kompetencia-alapú főiskolai program, amely az idő és a pénz felét igényelte egyetemi programként.


Mi van a munkalehetőségekkel?

Foglalkoztatási előkészítés

A program során gyakorlati munkahelyi készségeket hoz létre. A szakterületedtől függően készen állsz arra, hogy közintézményi tanácsadóként vagy terapeutákként dolgozzon egy közintézményben, vagy nyissa meg saját magángyakorlatát. Egyes diplomások alkalmazzák a különböző munkahelyi készségeiket más üzleti célokra.

Elkötelezettség a diploma diplomásoknak

- A KCPC elkötelezettségünket a szakmai tanácsadók karrierjének megkezdéséhez szükséges készségek oktatása iránti elkötelezettségünk mögött áll. Bár nem tudjuk garantálni a foglalkoztatási eredményeket, ingyenesen frissítõ tanfolyamokat fogunk nyújtani a diploma megszerzését követõ elsõ évre, hogy segítsük megtartani a KCPC-fokozatoktól elvárható munkáltatói szintet.

A munkáltatók iránti elkötelezettség - A KCPC a munkáltatók iránti elkötelezettségünk mellett áll, biztosítva, hogy az újonnan felvett diplomaképzők kompetensek és készen állnak a belépő szintű tanácsadók munkájára. A képzési hiányosságokat szabadfrissítő tanfolyamokkal korrigálják.


Megtanulhatom, hogy lelki egészségügyi szakember vagyok, ha online tanulok? Teljesen…

A távoktatás sok tanuló számára gyorsan válik az előnyben részesített oktatási módszernek. A mai technológia, a KCPC egyedülálló távoktatási megközelítésével kombinálva lehetővé teszi a képzés befejezését az otthoni kényelem és kényelem révén.


Számos oka van a tanulóknak a távoktatás kényelmének:

 • A megbízások gyakorlati gyakorlati gyakorlattal rendelkeznek önkéntes „ügyfelekkel”, veletek a tanácsadó szerepében.
 • A tankönyvek közvetlenül az ajtóhoz érkeztek. Ráadásul korlátlan hozzáférést biztosít több mint 200 képzési videóhoz a KCPC streaming könyvtárából.
 • Az interaktív gyakorlatok tanácsadási készségeket tanítanak, amelyek áthelyezhetők a foglalkoztatási beállításokra.
 • Ön egy önkéntes elhelyezéssel egy közösségben vagy magánügynökségben fejleszti képzését; dolgozzon ki egy professzionális hálózatot és munkaterület-portfóliót, amely gyakorlati jelentőséggel bír a jövőbeni munkáltatók számára.
 • Az oktatók szakmai tanácsadók, pszichológusok, szociális munkások.
 • Lehetőség van arra, hogy további gyakorlatokkal találkozhasson más diákokkal szakképző laboratóriumokban.


Mi történik a Főiskolán?

A diákok számára, akik inkább egyetemi órákon szeretnének részt venni, itt egy pillanatfelvétel arról, hogy mit várhatunk el a Kelowna Campus-on való tanulástól.

 • A tanfolyamokkal kapcsolatos gyakorlati foglalkozások szimulálják a tanácsadási helyzeteket.
 • Kis osztályméret, megbeszélések és csoportprojektek.
 • Az osztály hétfőtől péntekig naponta 4 órát tart; minden tanfolyam 3 hét. (A házi feladatok az osztályban eltöltött idő mellett vannak.)
 • A Study Group opció elérhető a távoktatási feladatokkal kombinálva.
 • A diákok korlátlan hozzáférést biztosítanak a videók online könyvtárához.
 • Az oktatók szakmai tanácsadók, pszichológusok, szociális munkások.
 • Az On-Campus osztályok minimális beiratkozásnak felelnek meg.

psychology, confidence, professionalcvpericias / Pixabay

Mi mást érdemes tudni?

A KCPC megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek a British Columbia privát karrier főiskoláiban. A világ minden tájáról érkező diákok biztosak lehetnek az általunk kínált oktatás minőségében.

A tankönyvek és a tananyag költségei magukban foglalják a pszichológia, a szociális munka és a tanácsadás legújabb elméleteit, koncepcióit és technikáit. Az online hozzáférést több mint 200 képzési videóhoz is hozzáférheti a KCPC videófolyam-közvetítő könyvtárából.

A gyakorlati gyakorlat a szakmai kompetenciákhoz vezet - az interaktív feladatok valós tanácsadási helyzeteket szimulálnak. Ez a gyakorlati megközelítés felkészíti a diplomásokat, hogy megfeleljenek a közösségi ügynökségekben és magángyakorlatokban dolgozó előadói tanácsadóknak vagy pszichoterapeutáknak a trendeknek és a változó munkahelyi követelményeknek.

A kar, a tanterv és a tankönyvek összehasonlíthatók az egyetemi egyetemi programokban találhatóakkal. Ez előnyös a diákok számára, akik az egyetemi rendszerben folytatják továbbképzésüket. A KCPC-n vett kurzusok átutalási kreditjei az egyetemi felvételi osztályok saját belátása szerint alkalmazhatják a BA-fokozatot vagy bizonyos MA-fokozatok előfeltételét.

Az oktatók a pszichológia, a tanácsadás vagy a kapcsolódó területeken diplomázott diplomák. Tudják, mi szükséges ahhoz, hogy tanácsadó legyen, és egyéni visszajelzést és támogatást nyújtson a diákoknak. Az utasítások és a hozzárendelések sokféle tanulási stílusra alkalmasak.

Folyamatos beiratkozás, most már elkezdődhet - A tanfolyamok folyamatos 3 hetes ciklusban kerülnek megrendezésre. Kezdje el a programot bármely kurzus elején.

A „bejegyzett szakmai tanácsadóként” (RPC) szakmai megnevezést kérő KCPC-diplomások a Kanadai Szakmai Tanácsadói Szövetséghez fordulhatnak.

Az önismeret és az etikai döntéshozatal a hatékony tanácsadók alapvető jellemzői. Bár a szakmai tanácsadás nem helyettesíti, minden tanfolyam lehetőséget nyújt a diákok számára személyes ismeretek megszerzésére.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Kelowna College of Professional Counselling Student Testimonials