University Canada West (UCW)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

University Canada West (UCW) Kanada kortárs egyetemnek. 2004-ben létrehozott, UCW kínál programokat a Vancouver campus és online. A programok között a Master of Business Administration, Bachelor of Commerce, és a Bachelor of Arts Média és Kommunikáció.

Elképzelésünk, mint Kanada kortárs önálló egyetemet azt jelenti, hogy elérhető és világszerte elismert. Mi átalakítani a diákok a vezetés kész diplomások számára közösségek szerte a világon.

Küldetésünk, hogy a kivételes szolgáltatást és támogatást biztosít a hallgatók. Támogatjuk a változatos és kihívást jelentő tanulási környezet középpontjában a gyakorlati ismeretek alkalmazását és épít kompetenciák ösztöndíj, a vezetés és a felelős állampolgári és a globális környezet. Büszkék vagyunk arra, mi öregdiák, akik készek magukévá a vezetés és a közösség lehetőségeit, hogy várják őket.

UCW felismeri és működik felügyelete alatt a British Columbia Minisztérium Advanced Oktatási és Munkaerő-piaci Fejlesztési ajánlása alapján a diploma Quality Assessment Board. Az egyetem programokat kínálnak az írásbeli miniszterrel egyetértésben a felsőfokú oktatás, kormányának British Columbia, Kanada átesett minőségű értékelési folyamat, és megállapította, hogy megfelel a kritériumoknak miniszter által megállapított.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • English (Canada)

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Előkészítő Év » Megjelenítés Művészeti Munkatárs » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA

On-line Campus Nappali 2 év April 2019 Kanada Vancouver + 1 további

A Master of Business Administration (MBA) program UCW felkészíti Önt a vezetés a globális színpadon. Ezt a programot az ACBSP akkreditálja. A leginkább kihívásokkal teli helyzeteket veszi fel lépései során, pragmatikus megoldásokat alkalmaz a problémákra, amelyekkel találkozik, és végül a szervezet sikerét a tájékozott döntéshozatalban hajtja végre. [+]

MBA

A Master of Business Administration (MBA) program UCW felkészíti Önt a vezetés a globális színpadon. Ezt a programot az ACBSP akkreditálja. A leginkább kihívásokkal teli helyzeteket veszi fel lépései során, pragmatikus megoldásokat alkalmaz a problémákra, amelyekkel találkozik, és végül a szervezet sikerét a tájékozott döntéshozatalban hajtja végre.

A programot kibővítettük, hogy konkrétabb ismereteket és készségeket szerezzünk úgy, hogy 3 választható kurzust választunk az alábbi tématerületek közül: Vezetés, Marketing vagy Pénzügy. A program egy olyan nagy kutatási projekten végződik, melynek célja az újonnan megismert készségek bemutatása valóságos környezetben.... [-]


Kapcsolat
Cím
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA