Hivatalos Leírás

University Canada West (UCW) Kanada kortárs független egyeteme. 2004-ben alapított UCW programokat kínál a Vancouver-i és az Online-on. A programok magukban foglalják a Master of Business Administration, a Bachelor of Commerce, valamint a Bachelor of Arts a médiában és a kommunikációban.

Véleményünk, mint Kanada kortárs független egyeteme, azt jelenti, hogy hozzáférhetővé és világszerte tiszteletben tartjuk. A világban a közösségeket vezetővé váló diplomásokká alakítjuk át a diákokat.

Küldetésünk, hogy kivételes szolgáltatást és támogatást nyújtsunk a diákoknak. Támogatjuk a sokoldalú és kihívást jelentő tanulási környezetet, amely a tudás gyakorlati alkalmazására összpontosít, és globális kontextusban ösztönzi az ösztöndíjat, a vezetést és a felelős állampolgárságot. Büszkék vagyunk az öregdiákra, akik készen állnak arra, hogy magukévá tegyék az őket váró vezetői és közösségi lehetőségeket.

Az UCW-t a Brit Columbia Fejlesztési Minisztériuma, a készségek elismeri és felügyeli112210_membership-high.jpg

Programs taught in:
Angol
English (Canada)

Az intézmény további kínálata:

MBA

University Canada West (UCW)

A Master of Business Administration (MBA) program UCW felkészíti Önt a vezetés a globális színpadon. Ezt a programot az ACBSP akkreditálja. A leginkább kihívásokkal teli ... [+]

Az UCW Master of Business Administration (MBA) programja felkészíti Önt a globális színvonalú vezetésre. Ezt a programot az ACBSP akkreditálja. Ön a legnehezebb helyzeteket veszi át a lépéseidben, pragmatikus megoldásokat alkalmaz a felmerülő problémákra, és végül egy informatikus döntéshozatali folyamatot eredményez egy szervezet sikeréhez.

Miért van MBA?Tanulj meg az üzleti kihívásokra és lehetőségekre vonatkozó stratégiai válaszok megalkotására.Értékelje az üzleti tevékenységek etikai következményeit.Az üzleti problémák megoldásának kidolgozása, megvalósítása és értékelése.A kritikus gondolkodást tükröző üzleti döntések és szisztematikus elemzések megfogalmazása.Mutassa be a hatékony készségeket a különböző emberek csoportjaival való együttműködésre.Vezető csoportok a problémák megoldása és a projektek befejezése révén.A személyes értékek és perspektívák integrálása a problémamegoldásba, felelősségvállalás a döntésekért.Az információk alapos elemzése eredményeként meggyőzően kommunikáljon az ötletekkel.Információk gyűjtése, elemzése és terjesztése üzleti környezetben.... [-]
Kanada Vancouver
January 2020
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

University Canada West (UCW) : Hear What Students Have To Say

University Canada West (UCW): International Students

UCW alumni: Anastasia and Loujeine

Location address
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA