University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyetemről

„Van lehetőségünk és felelősségünk az egyének, közösségeink és a körülöttünk lévő világ életének javítására. Ez fontos. Ez izgalmas. Vegyük a legjobban a Guelph-i Egyetemet, és osszuk meg világszerte. ”

Franco Vaccarino elnök.

A Guelphi Egyetem olyan, mint Kanada egyik más egyeteme. Kutatási-intenzív és tanulóközpontú, egyetemünk a városi csomópontokat és a vidéki közösségeket öleli fel. A művészetek és tudományok kiválóságáról, és a kivételes gondolkodók és az elfogadott állampolgárok fejlesztésére tett elkötelezettségünkről ismertek vagyunk.

A G-ben 29 507 egyetemi és egyetemi hallgató van a Guelph-i, Toronto-i és Ridgetown-i egyetemeinkben, köztük 1400 nemzetközi diák több mint 120 országból.

Több mint 150 évvel az alapító főiskolák elindítása után, és több mint 50 évvel a Guelphi Egyetem megalakulása óta több mint 173 ezer alumínium él 160 országban.

Diákjaink, oktatók és munkatársaink aktív kutatást és kreativitást folytatnak különböző tudományterületeken - fizikai és élettudományok, művészeti és humán tudományok, társadalomtudományok, üzleti, mezőgazdasági és állatorvosi tudományok területén.

A gyönyörű, biztonságos campusokról és barátságos, támogató kultúráiról ismert U a G történelmi és modern építészetét ötvözi a legmodernebb technológiával.

Élet- és tanulási környezetünk ösztönzi az új ötletek feltárását és interdiszciplináris megosztását, amely kritikus fontosságú a bonyolultabb és egymással összefüggő világunk kihívásainak kielégítéséhez.

Karunk tudósai és kutatói úttörő kutatási lehetőségeket biztosítanak a laboratóriumokban, művészeti stúdiókban, könyvtárakban és a területen.

A diákok elkötelezettsége alapvető fontosságú a G. tanulásában és kutatásában. Az „egész hallgatóra” összpontosítva a Guelph-i Egyetem diplomázza az eszközöket és készségeket, hogy megváltoztassák a folyamatosan változó világunkat.

A Guelph-nél a tudást cselekvésre fordítjuk.

Helyszínek

Guelph

Address
50 Stone Rd E, Guelph, ON N1G 2W1, Canada
Guelph, Ontario, Kanada

Programok

Az intézmény további kínálata: