Hivatalos Leírás

University of Regina

Nyissa meg a világ

University of Regina nemzetközi diákok a vágy, hogy többet tudjon meg magukat, a világ és minden benne van. Tanulmány egy akadémiai környezetben, amely ösztönzi a kreativitást, az innovációt és az új tapasztalatokat. Megnyitod magad az izgalmas új személyes fejlődés. Érdekes embereket megismerni a különböző hátterű és kultúrájú. Tedd barátságok egy életre. Tapasztalja alternatív gondolkodásmód, és tanulni másoktól, mert tanulni tőled. Fedezze fel a jövő tele van lehetőség az Ön és a karrier. Élvezze ezeket a dolgokat a folyamatos támogatást UR International.

Az elmúlt öt évben, például a számos nemzetközi diák tanul a University of Regina nőtt 77% -kal, segít, hogy a campus sokkal változatosabb, mint bármikor a történelem során. A diákok több mint 66 országban most hívja Egyetem otthon, gazdagítva a hallgató úgy, hogy megszerzi a globális kilátások a campus közösség. Ugyanakkor, több mint 800 hazai diákok vették igénybe a külföldi tanulmányi lehetőségeket, hogy bővítsék az oktatás más országokban, és tovább kell fejleszteni a "a világ polgárai." Mindezek a diákok részt vesznek az egyetem Regina miatt a minőségi tudományos programok, és azok jönnek ide, tudván, hogy egy átfogó program a támogatás áll rendelkezésre a számukra a mi UR International iroda. UR International mélyen elkötelezett hallgatói sikert nyújtó tanulmányi, szociális, életvezetési és nyelvi szolgáltatások, amelyek segítenek a hallgatók a szükséges eszközöket ahhoz, hogy a legtöbbet a University of Regina oktatás.

Magas rangú: Kanada egyik top 10 átfogó egyetemeken. Támogatás az erősségünk: Attól a pillanattól kezdve találkozunk az Ön és családja, addig a pillanatig elhelyezkedni a diploma megszerzése után, mi személyre szabott szolgáltatást nyújt, hogy ösztönözze és segítse a tudományos és a karrier igényel. A legkorszerűbb berendezések: Jöjjön és fedezze fel az új campus. Ez a modern, tiszta és kényelmes. Az U R globális közösség vagyunk elég nagy ahhoz, hogy a fogadó diák több mint 90 országban, még elég kicsi ahhoz, hogy kapsz egy személyre szabott és célzott tanulmányaikhoz. Tudod, hogy megismerjék a professzorok és oktatók. A hallgató a kari arány 20: 1.A is sok egyesületek kaphat részt vett. Nézd meg! Siker az élet: Regina otthon távol az otthontól! Ez biztonságos, megfizethető és magas életszínvonalat. Saskatchewan területén bevándorlási jelölést program, amely gyorsabb, mint az országos program nyitott Egyetem Regina diplomások.

Saskatchewan

Saskatchewan az egyik legerősebb gazdasága Kanadában, és támogatja a leggyorsabban növekvő népesség. Ez egy tartomány épült a segítségével sok ember szerte a világon. Központjában található Kanada, Saskatchewan egy nagyszerű kiindulási pont az egész országban. Közvetlen járatok Regina International Airport eljuthat a Vancouver, Toronto, és a legtöbb más nagyobb kanadai városban. Tapasztalja meg a természetes szépségét Saskatchewan azáltal, hogy egy festői út út, és felfedezni a legjobban őrzött titok - 100.000 fenséges tavak a síkságon a déli és sűrű erdők az északi. Vegyünk egy kis szünetet a tanulmányait, hogy élvezze a tevékenységek, mint kemping, horgászat, vadászat, úszás, kajak-kenu, túrázás és a tiszta tavak csak kívülről Regina. Fishing in Saskatchewan néhány, a legjobb a világon, és láthatjuk rengeteg vadon élő állatok, beleértve a medve, jávorszarvas, és a hódok. Télen, élvezze a tevékenységek, mint a snowboard, skiiing, korcsolyázás, és a jégkorong a hó esik körül. A növekvő közösség, virágzó gazdaság és izgalmas jövő, Saskatchewan egy olyan hely, ahol lehet élvezni az életet, és sikeres legyen.

Peer Tanácsadás Program - Peer Advisors értékes információt és támogatást az új nemzetközi diákok Angol Coaching - napi egy-egy angol nyelvű támogatás Beszélgetés Club - csoportos beszélgetés gyakorlat és társadalmi tevékenységek segítségével a diákok alkalmazkodni az élet Kanadában Tanulmányi támogatás - napi segítség különböző tantárgyak és osztályok Akadémiai Műhelyek és osztályok - oktatási műhelyek és osztályok szabott eléréséhez hallgatók tanulmányi siker

Residence élet

Az élet egy egyetem Regina tartózkodási arra ösztönzi, hogy építeni barátságokat, és részt vesznek a társadalmi és oktatási tevékenység áll az egyetemen. A rezidencia néhány a leginkább megfizethető Kanadában. Vannak 1200 teljesen berendezett szobák négy lakóépületek, beleértve egy lenyűgöző új lakóhely, amely a közelmúltban megnyílt. Mindig van egy privát hálószoba, akár él egyedül, a szobatársam, vagy a kollégium, illetve az apartman-stílusú ház.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

UR International General Video 2014