HEC Paris in Qatar

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Katar: a jövő vezetése

Katar az egyik leggyorsabban növekvő gazdaság a világon, és így nagyon vonzó üzleti célpont.

Katar gazdasági növekedése főként a kőolaj- és földgázipari ágazatokon alapul. A Qatar National Vision 2030 szerint azonban a gazdaságpolitika a nem energetikai ágazatok fejlesztésére koncentrál. A cél az, hogy a jelenlegi szénalapú gazdaságot fejlett, versenyképes és tudásalapú gazdasággá alakítsák át.

HEC Paris in Qatar

A HEC Paris 2010 júniusában csatlakozott a Qatar Alapítványhoz, és világszínvonalú Executive Education programokat és kutatási tevékenységet hozott Dohába és a régióba. Ez az első európai partner az Oktatási Városban.

Ebben az összefüggésben a HEC Paris teljes körű menedzsment programokat kínál, köztük Katar első nemzetközi Executive MBA-ja, a stratégiai üzleti egység menedzsment szakosított mesterképzése , valamint a vezetők rövid távú programjai formájában a menedzserek nem szintű vezetői programjai. Az elmúlt 8 év egyik vezető oktatási programja, a HEC Paris egyedi tervezésű programokat kínál az egyes vállalatok számára.

A HEC Paris in Qatar programjai és kutatási tevékenységei HEC Paris in Qatar a globális gazdaság versenyképességét erősítik, és teljes mértékben összhangban vannak a Qatar National Vision 2030-mal, hogy támogassák Qatár átalakítását egy fejlett, versenyképes és tudásalapú gazdasággá.

Akadémiai tudás megosztása

A HEC Paris kutatóhivatalt indított Katarban, hogy hozzájáruljon a tudásalapú gazdaság megvalósításához Katarban, amely túlmutat azon, hogy a régióban a világ legjobb vezetői oktatási programjait bemutatja. A Katar Alapítvány támogatásával létrehozott Kutatási Hivatal a Qatar Nemzeti Kutatási Alap (QNRF), a Qatar Alapítványi Kutatás

A Kutatási Hivatal a pedagógiai tartalmak fejlesztésére fog összpontosítani, mint például a helyi vállalatokkal kapcsolatos üzleti esettanulmányok készítése, az innovatív tudományos kutatások, amelyeket rangos folyóiratokban publikálnak, posztdoktori és PhD hallgatói ösztöndíjak és ösztöndíjak megkönnyítését, tudományos és üzleti együttműködést valamint a "Focus on Research" rendezvények, workshopok és konferenciák szervezésére.

Felszerelés

A State-of-the-art helyiségek a díjnyertes 52 történet Tornado Tower található West Bay - üzleti szívében Doha.

A létesítmények kényelmes és könnyen megközelíthető helyszínt biztosítanak a HEC Paris programok számára, miközben látványos kilátást nyújtanak a városra.

társaság

Őrségének rendeletével 1995-ben alapított Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, az Atya Emir, a Qatar Alapítvány egy magán, nonprofit szervezet.

Qatar Alapítvány küldetése, hogy ápolja Katar jövőbeli vezetőit. Példaként és tapasztalatainak megosztásával az Alapítvány hozzájárul az emberi fejlődéshez nemzeti, regionális és nemzetközi szinten is. Az Alapítvány minden tevékenységében támogatja a kiválóság kultúráját Katarban, és elősegíti annak szerepét az innovatív és nyitott társadalom támogatásában, amely a tudásalapú gazdaság fenntartható emberi kapacitásának, társadalmi és gazdasági fellendülésének fejlesztésére törekszik.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive MBA

Campus 16 hónapok February 2019 Katar Doha

Az Executive MBA egy gyakorlati és intenzív programot fejlesztett ki, hogy megértse a társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi szempontból a nemzetközi üzleti, valamint a készségeket, hogy végre a látás. [+]

1 fokozat, 8 fő, 14 helyszín

Az Executive MBA egy gyakorlati és intenzív programot fejlesztett ki, hogy megértse a társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi szempontból a nemzetközi üzleti, valamint a készségeket, hogy végre a látás.

Különös hangsúlyt fektetünk a stratégia, a vezetés és a globális üzleti környezet biztosítja, hogy átfogó, innovatív és alkalmazható tudást és készségeket szerez.

Meg fogja tanulni nem csak a felső kar, hanem a többi idősebb résztvevők, akik a gazdag gyakorlati üzleti tapasztalat, a széles spektrumú iparágak és irányítási funkciók az osztályteremben.

Program előnyeiVilágszínvonalú kar14 helyszín világszerteKényelmes formátumIntenzív programGlobal Alumni NetworkProgram tananyag... [-]

Kapcsolat

HEC Paris in Qatar

Cím Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Katar
Honlap http://www.qatar.exed.hec.edu
Telefon +974 4454 0161