HEC Paris in Qatar

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Katar: a jövő vezetése

Katar az egyik leggyorsabban növekvő gazdaság a világon, és így nagyon vonzó üzleti célpont.

Katar gazdasági növekedése főként a kőolaj- és földgázipari ágazatokon alapul. A Qatar National Vision 2030 szerint azonban a gazdaságpolitika a nem energetikai ágazatok fejlesztésére koncentrál. A cél az, hogy a jelenlegi szénalapú gazdaságot fejlett, versenyképes és tudásalapú gazdasággá alakítsák át.

HEC Paris in Qatar

A HEC Paris 2010 júniusában csatlakozott a Qatar Alapítványhoz, és világszínvonalú Executive Education programokat és kutatási tevékenységet hozott Dohába és a régióba. Ez az első európai partner az Oktatási Városban.

Ebben az összefüggésben a HEC Paris a menedzsment programok teljes portfólióját kínálja, ideértve Katar első nemzetközi ügyvezető MBA-jét (2019-ben a Financial Times az első helyet foglalja el a 2019. évi világszerte), a stratégiai üzleti egység vezetésével , valamint a fokozat nélküli menedzsmenttel kapcsolatos szakirányú mesterfokozatot. programok vezetők számára, vezetői rövid programok formájában. A HEC Paris, az elmúlt nyolc évben a világ egyik vezető vezetői oktatási programjának szolgáltatója, egyedi tervezésű programokat kínál az egyes vállalatok számára.

A HEC Paris in Qatar programjai és kutatási tevékenységei HEC Paris in Qatar a globális gazdaság versenyképességét erősítik, és teljes mértékben összhangban vannak a Qatar National Vision 2030-mal, hogy támogassák Qatár átalakítását egy fejlett, versenyképes és tudásalapú gazdasággá.

Akadémiai tudás megosztása

A HEC Paris évek óta kutatási irodát működtet Katarban. Elősegíti a HEC Paris hozzájárulását a katari tudásalapú gazdasághoz, és gazdagítja vezetői fejlesztési programjainkat. A Kutatási Iroda korszerű betekintést és megoldásokat hoz létre a vezetés, menedzsment és felnőttkori tanulás területén. Szervezetünk gondozási vezetői rendezvényeket, és kiadunk könyveket, cikkeket, helyi esettanulmányokat és egyéb multimédiás tartalmakat, hogy segítsük kurzusunk résztvevőit tanulási utazásukban. Szigorú és alkalmazott kutatásokat végezünk Katarban helyi szakértőinkkel és szervezeteinkkel. Ugyanúgy kapcsolatba lépünk oktatóinkkal és kutatópartnereinkkel a világ minden tájáról, hogy megválaszoljuk a mai és a holnap kihívásait. Ezáltal biztosítjuk, hogy kutatásaink mindenkor összhangban álljanak a katari nemzeti elképzelések, az Egyesült Nemzetek Szervezetének a felelősségteljes gazdálkodás oktatására vonatkozó globális kompakt elvei (PRME) és a fenntartható fejlődési célok (SDG) szükségleteivel és igényeivel. További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot Wolfgang Amann profillal az amann@hec.fr címen.

Felszerelés

A State-of-the-art helyiségek a díjnyertes 52 történet Tornado Tower található West Bay - üzleti szívében Doha.

A létesítmények kényelmes és könnyen megközelíthető helyszínt biztosítanak a HEC Paris programok számára, miközben látványos kilátást nyújtanak a városra.

társaság

Őrségének rendeletével 1995-ben alapított Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, az Atya Emir, a Qatar Alapítvány egy magán, nonprofit szervezet.

Qatar Alapítvány küldetése, hogy ápolja Katar jövőbeli vezetőit. Példaként és tapasztalatainak megosztásával az Alapítvány hozzájárul az emberi fejlődéshez nemzeti, regionális és nemzetközi szinten is. Az Alapítvány minden tevékenységében támogatja a kiválóság kultúráját Katarban, és elősegíti annak szerepét az innovatív és nyitott társadalom támogatásában, amely a tudásalapú gazdaság fenntartható emberi kapacitásának, társadalmi és gazdasági fellendülésének fejlesztésére törekszik.

Helyszínek

Doha

HEC Paris in Qatar

Address
Tornado Tower, 16th Floor
P.O Box 5825

Doha, Doha, Katar
Telefonszám
+974 4454 0161

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció