Hivatalos Leírás

eKrakkó School of Business krakkói University of Economics (CSB CUE) óta van jelen a piacon, az oktatási szolgáltatások 1991 óta. Iskola kínál MBA tanulmányokat, posztgraduális, és azt biztosító kutatási tanácsadó és nyomdaipari szolgáltatások. CSB CUE folyamatosan javítja az ajánlatát, de átalakították a mai kor követelményeinek piacon. A dinamikus fejlődés és siker vezet a nagy helyzet az Iskola a lengyel rangsor által okozott egyre több elismerést a nemzetközi porondon. Krakkó School of Business CUE fenntartja folyamatos együttműködés a vállalkozások, kulturális központok, egyetemek, post-középiskolák és főiskolák közösség mind Lengyelországban, mind külföldön. Ez egy része a nemzetközi közösség, amely lehetőséget biztosít arra, hogy megfeleljen az üzleti partnerekkel a világ minden tájáról, hogy kicseréljék tapasztalataikat és ismereteiket, hogy hozzáférj a globális hálózat oktatási intézmények, állami szervezetek és a tanácsadó cégek.

Partnereink az Iskola a következők: St. Gallen Business School (Svájc), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Franciaország), Clark University, Suffolk University Business School Sawyer, Roosevelt Egyetem, Heller Főiskola Üzlet, Grand Valley State University (USA), Stockholm Business School (Svédország), University of Johannesburg (Dél-Afrika), Közgazdaságtudományi Egyetem Moldova (Moldova), Banki University (Ukrajna).

2011 óta a CSB CUE óta tagja a EFMD - Európai Alapítvány Management Development.

Az iskola fő célja, hogy összpontosítson kiterjesztett együttműködés az üzleti világban. Ez biztosítja, hogy a tudás átvitelét a diákok már erősen kapcsolódik az üzleti gyakorlatban, mert csak akkor diplomások lesz egy erős pozícióját a munkaerőpiacon, és kialakítja a lengyel vállalkozó szellem.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Az innovatív MBA CSB Master tanulmányokat a Cracow School of Business CUE szervezi a Clark University of Worcester (USA) együttműködésével. Ezek a tanulmányok elsősorban ... [+]

MBA CSB Master

Az innovatív MBA CSB Master tanulmányokat a Cracow School of Business CUE szervezi a Clark University of Worcester (USA) együttműködésével.

Ezek a tanulmányok elsősorban azoknak szólnak, akik karrierjüket az üzleti életben kívánják kezdeni (junior menedzsment).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Órák száma: 2 160 óra (480 órányi órák és 1 680 óra egyedi projektmunkák)MBA CSB Mesterképzés az elmúlt négy félévben, amely során a tantermi osztályokba osztják a kompetencia területeketAlkalmazott nyelv: angol 100%A hétvégi osztályok pénteken (15.00 és 21.00 óra között), szombaton és vasárnap 8.00 és 16.00 óra között kerülnek megrendezésre. A megbeszéléseket havonta egyszer vagy kétszer tartják.Az MBA CSB mesterképzési költsége: 6 900 EUR (fizetési lehetőség részletekben), 200 EUR vissza nem térítendő felvételi díjPartneriskola: Clark University of Worcester (USA)A program célkitűzése... [-]
Lengyelország Kraków
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul