IBD Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Első iskolai iskola

Ambiciózus vezetők Lengyelországból és külföldről

Az IBD Business School olyan üzleti iskola, amely a lengyel és a nemzetközi vezetők számára a legjobb fejlesztési programokat kínálja. Az új név (2015 elejétől) a korábbi "Üzleti Fejlesztési Intézet -" Üzleti Intézet "angol nyelvű folytatása. 2013 óta az IBD Business School-ot a Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium Tudományos Egységei Értékelő Bizottsága által végzett parametrikus értékelésben tudományos egységként rangsorolták.

IBD Üzleti Iskola ajánlata

MBA tanulmányok

 • Executive MBA
 • Nemzetközi MBA
 • mba

Képzés és tanfolyamok - tanúsított fejlesztési programok (nyitott és vállalatok számára), amelyeket a következő szakértői központokban valósítanak meg:

 • Stratégia és menedzsment
 • vezetés
 • Human Capital Management
 • Marketing és értékesítés
 • Pénzügy és vállalatirányítás
 • IBD-NMC Coaching School
 • IBD Business Coaching School
 • Játékok és játék

Coaching rendszer

 • Vezetői coaching
 • csapat coaching
 • Értékesítési tréning
 • A coaching kultúra megvalósítása

Tanácsadás és szervezeti kutatás

 • Stratégiai tanácsadás
 • Üzleti tanácsadás
 • HR tanácsadás
 • Értékesítési és marketing tanácsadás

EU és pályázati programok

MBA programunk a legjobb Lengyelországban - kiemelkedik a piacon, mind a tématerület, a nemzetközi kar és az oktatás formája terén.

Executive MBA

Az Executive MBA programot az Ashridge Executive Education programmal fejlesztették ki, ahol a tanulmányokat a SWPS-vel közösen a Humán és Társadalomtudományi Egyetemen végzik. Lengyelország legjobb nemzetközi személyzete van. Osztályok tartják angol nyelven.

MBA diploma által kiadott IBD Business School együttműködésben az Ashridge és az SWPS Egyetemen. Emellett a diplomások megkapják a posztgraduális tanulmányok igazolását az SWPS Egyetemen.

Nemzetközi MBA

A nemzetközi MBA programot a Buckinghamshire New University együttműködésével kínálják fel, a fiatalok vezetői és a nemzetközi környezetben dolgozó szakemberek számára. Osztályok tartják angol nyelven.

A diplomások egy brit egyetem által kiadott MBA-t kapnak.

mba

A lengyel üzleti vállalkozás számára kialakított gyakorlati program, amely az SWPS-vel közösen működik a Humán és Társadalomtudományi Egyetemen, kiemelve a jelenlegi irányítási kihívásokat. A csapatvezetők értékes oktatók. Az osztályokat lengyelül tartják.

MBA Diploma által kiadott IBD Business School és SWPS Egyetem. Emellett a diplomások megkapják a posztgraduális tanulmányok igazolását az SWPS Egyetemen.

Az MBA tanulmányok zárt formában is megvalósulnak.

Évek óta folyamatosan törekszünk egy ilyen átfogó ajánlatot az emberi erőforrások oktatásában az üzleti életben. Kezdettől fogva a lengyel politikai átalakulás a vezető oktatási intézmények egyikévé vált. Az 1990-1992-es években befektetési tanácsadók, pénzügyi igazgatók, brókerek, felügyelő bizottsági tagok képzését indítottuk el. Vezető szerepet játszottunk a marketing, üzleti szerkezetátalakítás képzésében, és megosztottuk a lengyel tapasztalatokat a szomszédos országokkal.

Napjainkban korszerű modern képzési programokat kínálunk a modern vállalati működés főbb területein, a nemzetközi akkreditációval rendelkező coaching tanfolyamokon, valamint magas színvonalú tanácsadási szolgáltatásokkal, valamint a szerzői eszközökkel és a lengyel menedzsment-alapítványgal közösen végrehajtott kutatási projektekkel.

Az IBD Business School két modern képzési központtal rendelkezik: a Serock Green Park Konferencia Központja és a Varsó Sienna Képzési Központja.

Akkreditáció és tanúsítás

IBD Business School, mint folyamatos oktatási egység (Tanúsítvány száma 12 / M / 10 [1], amelyet a Varsói Város Oktatási Hivatala adott ki), az oktatási rendszer szerinti oktatási rendszertől függően. A képzési programban résztvevők megkapják a megfelelő kitöltési bizonyítványt és az IBD Business School tanúsítványát, amely köteles részt venni az osztályok 100% -ában.

Szolgáltatásaink a következők:

 • minőségi védjegy a Malopolska Oktatási és Képzési Szolgáltatások Szabványainak
 • tanúsító o f International Education Society, eddig egy (programok vezetés és irányítás, HRM, az értékesítés és a tárgyalás)
 • nemzetközileg akkreditált edzőiskola: NMC IIC & M, ILM (coaching tanfolyamok)

Káder

Szakértők, tanácsadók, oktatók és előadók Az IBD egy nemzetközi tapasztalattal és tudományos kutatással, valamint üzleti gyakorlattal rendelkező magas színvonalú szakember. Az iskola összesen több mint 150 főt foglalkoztat. A tudás, a gazdag gyakorlati tapasztalat, a meggyőző oktatási projektek megteremtése, a tanácsadás és a kutatás az IBD egyik értékes szellemi potenciálja, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy interdiszciplináris és koherens fejlesztési programokat kínáljanak a modern üzleti vállalkozások igényeinek kielégítésére és figyelembe véve a legfrissebb globális trendeket és mintákat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive MBA

Campus Részidős 19 hónapok October 2018 Lengyelország Warszawa Serock + 1 további

Az Executive MBA programot az IBD Business School és az Egyesült Királyság Ashridge Executive Educaton tervezte. Jelenleg a programot közösen az IBD és az SWPS Társadalomtudományi és Humán Tudományi Egyetem kínálja. Az Executive MBA-t olyan gyakorlati menedzserek számára készítették, akiknek a karrierje már jól halad, és akik többet kívánnak elérni. Mind a tapasztalt szakemberek, mind a vezetők számára a karrierjük és a középszintű vezetők csúcsán szeretnék felfelé gyorsulni. [+]

Az Executive MBA programot az IBD Business School és az Egyesült Királyság Ashridge Executive Educaton tervezte. Jelenleg a programot közösen az IBD és az SWPS Társadalomtudományi és Humán Tudományi Egyetem kínálja. Az Executive MBA-t olyan gyakorlati menedzserek számára készítették, akiknek a karrierje már jól halad, és akik többet kívánnak elérni. Mind a tapasztalt szakemberek, mind a vezetők számára a karrierjük és a középszintű vezetők csúcsán szeretnék felfelé gyorsulni.

A program tanterve kiegészíti a szilárd elméleti alapokat, gyakorlati üzleti tapasztalatokkal és mélyreható hangsúlyt fektet az emberekkel kapcsolatos kérdésekre a szervezetekben. A 12 modul lefedi a kritikai elemzésbe, a gazdasági globalizációba, az üzleti stratégiaba és az innovációba ágyazott fontos vezetői funkciókat. A modulok mesterkurzus projektjének csúcspontját jelentik, amely lehetőséget nyújt további ismeretek, szintézis, kutatás és elemző készségek fejlesztésére, valamint a résztvevők érdeklődésének megfelelő üzleti helyzetekre való alkalmazására. Eközben a különböző Személyi és Vezetői Fejlesztési (P & LD) és Mentoring tevékenységeken keresztül a résztvevők jelentős támogatást kapnak tanulmányaik időtartama alatt az MBA-n túlmutató karrier-célok elérésében.... [-]


Részidős MBA

Nemzetközi MBA

Campus Részidős 24 hónapok October 2018 Lengyelország Warszawa Serock + 1 további

A Nemzetközi MBA programot az Egyesült Királyság Buckinghamshire (Bucks) New University-jével együttműködve kínálják fel. Olyan globális gondolkodású vezetők számára készül, akik különböző helyzetekben szeretnének sikeresen működni és nemzetközi környezetben dolgozni. [+]

A Nemzetközi MBA programot az Egyesült Királyság Buckinghamshire (Bucks) New University-jével együttműködve kínálják fel. Olyan globális gondolkodású vezetők számára készül, akik különböző helyzetekben szeretnének sikeresen működni és nemzetközi környezetben dolgozni.

A program 24 hónapon keresztül fut, 180 kredit alatt érte el ezt az időszakot. A hallgatók 8 modulot tanulnak - mindegyik 15 kreditből áll. Mindezek a modulok kötelezőek. Ezt követik egy végső, önigazgatású modul, amely 60 kreditből áll: disszertáció vagy tanácsadási projekt. Az akadémiai krediteket szállító modulokon kívül egy olyan programösszetevő is létezik, amely nem hiteles, de kötelező: a személyes és a szakmai fejlődés (PPD). Diplomások kapnak egy MBA diploma által kiadott IBD Business School és egy eredeti brit MBA díjat, amelyet a Buckinghamshire New University.... [-]


Videók

Dr. Lorraine Watkins-Mathys

Kapcsolat

IBD Business School

Cím Panieńska 9
03-704 Warszawa, Masovia, Lengyelország
Honlap http://ibd.pl/
Telefon +48 (22) 618 85 83

Green Park Conference Center

Cím Green Park Conference Center at IBD Business School
05-140 Serock, Masovia, Lengyelország

Sienna Training Center

Cím ul. Sienna 73
00-833 Warszawa, Masovia, Lengyelország