Hivatalos Leírás

A Institute of Computer Science része a Lengyel Tudományos Akadémia amely rangsorolva 33th a világon a Scimago intézmények rangsor. Az Intézet igazgatója a Computer Science a Lengyel Tudományos Akadémia (IPI PAN) Professzor Jacek Koronacki. Egy másik irányító szerve az intézet Tudományos Tanács, amelyet elnöke Prof. Andrzej Tarlecki. Az intézet tanítja a különböző posztgraduális programok lengyel, Az MBA - Innováció és adatelemzés programot fut együttműködve a Woodbury School of Business Utah Valley University (USA) angol, és a PhD Kortárs Informatikai programok, angolul is.

Az intézet két osztály:

Tanszék elméleti alapjai Computer Science (Tanszékvezető egyetemi tanár Wojciech Penczek), és Department of Artificial Intelligence (Tanszékvezető professzor Jan Mielniczuk). A Department of elméleti alapjai Computer Science fő kutatási tevékenység feküdt az alábbi területeken:

 • Számítógépes építészet
 • Web Services Technology
 • Számítástechnikai rendszerek elmélete
 • Elmélet Elosztott Rendszerek.
IPIPAN102

A Department of Artificial Intelligence specializálódott területén

 • Statisztikai elemzés és modellezés
 • nyelvi Engineering
 • Alapjai Artificial Intelligence
 • Játék és döntésmódszertan.

Az intézet fő típusa a tudományos tevékenységek a következők:

 • A kutatási projektek (pl bizonyító érvelés, a tudás megszerzése és a képviselet, a statisztikai és biológiailag motivált tanulási paradigmák, döntés elmélet)
 • Konferenciák (pl International Conference on nyelvi feldolgozás és az intelligens információs rendszerek, nemzetközi közös biztonságpolitikai konferencián és Intelligent Information Systems International Conference on Computer Informatikai rendszerek és ipari menedzsment alkalmazások)
 • Szemináriumok
 • Közlemények (több mint 150 cikket, könyvfejezet, monográfiák és szakkönyvek évente).

Amit szándékozik tenni

Az Institute of Computer Science a Lengyel Tudományos Akadémia elhatározta, hogy fenntartsák a magas szintű kutatás és tudományos tevékenység, amelyre az elismert hazai és nemzetközi szinten. Ez büszkélkedhet a kategorizálás Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos a Lengyel Köztársaság. Azt is szerepel, mint egy H + (a legmagasabb besorolás) a felsőoktatási intézmény a német Anabin adatbázisban. Az intézet célja, hogy további nemzetközi együttműködést a tanulmányi programok, valamint a kutatási projektek és közös pályázatok.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

Az Institute of Computer Science a Lengyel Tudományos Akadémia (PAN IPI) kínál MBA program tanítják támogatást a Partner, a Woodbury School of Business Utah Valley Univer ... [+]

MBA Tanulmányok Intézetének számítástechnikai tudományok a Lengyel Tudományos Akadémia tanított támogatást a Partner, a Woodbury School of Business Utah Valley University

Az Institute of Computer Science a Lengyel Tudományos Akadémia (PAN IPI) kínál MBA program tanítják támogatást a Partner, a Woodbury School of Business Utah Valley University (USA). Ez egy tekintélyes és kifizetődő posztgraduális program a vezetők és azok, akik inspirálják válni az üzleti vezetők, valamint az emberek dolgoznak a közigazgatásban és a civil szervezetek. A formátum az MBA program lehetővé teszi a munka és tanulás egyszerre.

MBA tanulmányok "című Innovations and Data Analysis" (tanítani angol nyelven) a posztgraduális tanulmányok Hossztolásnál mint tudományágak, mint az informatika, a közgazdaságtan és menedzsment. A posztgraduális MBA tanulmányok utolsó két félév. Végén a tanulmányok a diákok megvédeni az üzleti projektek (20-40 oldal). A posztgraduális MBA tanulmányok alapján részmunkaidőben formátumban. Két modul szemeszterenként. Minden modul tart 11.00-én, szerdán 12.30-ig, vasárnap (plusz fakultatív). Általános szabály, hogy az egyes ciklusok (subject) tanítják 8 óra. Négy bevitel tanévenként: októberig, januárban, áprilisban és júniusban. Az Institute of Computer Sciences a Lengyel Tudományos Akadémia (röviden IPI PAN) az ajánlatkérő intézmény. A Woodbury School of Business, Utah Valley University részt, mint intézmény küld néhány képviselője tanítani a kiválasztott kurzusok / tárgyak és intézkedéseket javasol, amelyek célja tananyag fejlesztése. Előadók a Woodbury School of Business Utah Valley University is felügyelheti üzleti projekteken lesz érdeklődő diákok a felügyelet és a képviselői megállapodnak, hogy az ilyen felelősséget. ... [-]
Lengyelország Varsó
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul