Hivatalos Leírás

Varsó Management University

Varsó Management University, 1995-ben létrehozott, az egyik legrégebbi magán főiskolák Lengyelországban. Jelenleg beiratkozik több mint 6000 diák és több mint 37.000 diplomások. A kar áll, tapasztalt és kreatív kutatók és oktatók.

Varsó Management University kínál leendő hallgatók kivételesen kedvező feltételek tanulni a Campus a harmadik évezred. Ez egy jól felszerelt építészeti akadémiai összetett lakhatási számos tantermeket, laboratóriumok, számítógépes szoba, és nyelvi laborok.

A University komplexum is kikapcsolódási lehetőség, például egy modern uszoda, sportcsarnok, és egy tornaterem. Az épületben van egy büfé és egy nagy kávézó .Reasonable árak és a jó menüben kell felelniük még azok is nehezen kérem. Hallgató kollégiumi befogadja 300 diák egy-, két fős és három személyes szobákkal, valamint lakosztályok. Minden szobában van internet-hozzáférése. Egy földalatti parkoló áll rendelkezésre egy elfogadható áron.

Egyetemi hallgatók tanulmányait:

Alapképzési szakok

Adminisztráció / Ügyintézés kezelés Nemzetközi kapcsolatok Pedagógia Európai Tanulmányok politológia Nemzetbiztonság

Mérnök szakok

Számítástechnikai Mérnök Termelés menedzsment és mérnöki

Posztgraduális tanulmányokat:

Mesterképzési programok

törvény Adminisztráció / Ügyintézés kezelés Nemzetközi kapcsolatok Pedagógia pszichológia

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Lengyel

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Posztgraduális Executive Master of Business Administration vizsgálatok közé a legrangosabb és elismert a világban vezetői képesítést azok számára készült, az üzleti és a ... [+]

Executive Master of Business Administration

Posztgraduális Executive Master of Business Administration vizsgálatok közé a legrangosabb és elismert a világban vezetői képesítést azok számára készült, az üzleti és a felső vezetés. A tananyag a EMBA tanulmányok lehetővé teszi a hatékony teljesítését felsőoktatási terén a menedzsment és az üzleti. A diplomások EMBA posztgraduális tanulmányok, szert előnyre a versenyt és növeli azok értékét és vonzerejét a munkaerőpiacon.

Címzettek

A tananyag a EMBA posztgraduális tanulmányok célja, először is, a vezető munkatársak, tagja alapszabály szervek, igazgatói kereskedelmi vállalatok, vezetők, vagy azok, akik meg akarják venni a vezetői beosztásokat, annak érdekében, hogy használják a tudást és készségeket a különböző területeken többek között a pénzügy, marketing, emberi erőforrás menedzsment, a média és a PR és a coaching.... [-]

Lengyelország Varsó
Október 2019
Angol,Lengyel
Nappali
Campus
Bővebben magyarul