The University College of Tourism and Ecology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vitathatatlan vezetője turisztikai képzés

A University College turisztikai és ökológiai egy nemzetközi tudományos központ, amely vonzza a diákok egész Lengyelországban és külföldön. Az egyetem elkötelezett a kiváló oktatás, amely a hallgatók szakmai ismeretek és tapasztalatok által szállított első osztályú oktatók és üzleti szakemberek.

Ebben az évben egy másik egymást követő év, amikor az UCTE-ben elnyerte a címet "A legjobb Idegenforgalmi Főiskolai Lengyelország".

Sok éve már, az egyetem már a képzés felső szakértők és a leendő vezetők idegenforgalmi vállalkozások. Az egyetem található egy reneszánsz kastélyban úgynevezett "Kis Wawel", akinek a történelmi belső terek is alkalmazkodik a modern, teljesen felszerelt tantermeket és laboratóriumok. Mi a diákok értékelik a leginkább a gyakorlati képzés, nemzetközi tudományos közösség, lehetőség, hogy saját tanösvények, innovatív oktatási módszerek és a barátságos légkört.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA Turizmus

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 5 félév Lengyelország Sucha Beskidzka

A növekvő fontossága speciális MBA program a felső vezetés azt jelenti, hogy meg kell fejleszteni az oktatási ajánlatok, amelyek túlmutatnak igényeinek kielégítésére az IT, HR és a pénzügyi szektorban. [+]

MBA Turizmus - hozzuk létre az elit vezetők!

A növekvő fontossága speciális MBA program a felső vezetés azt jelenti, hogy meg kell fejleszteni az oktatási ajánlatok, amelyek túlmutatnak igényeinek kielégítésére az IT, HR és a pénzügyi szektorban.

MBA Turizmus az első speciális posztgraduális kurzus Lengyelországban végzett teljes egészében angol, amely nemcsak az ilyen klasszikus MBA tárgyak, mint: vezetés, etika, számvitel, marketing és menedzsment, hanem a modern kor és innovatív stratégiák és trendek a turizmusban .

Az MBA program középpontjában a gyakorlati alkalmazása a fenti szempontok az üzleti kidolgozott projektek nemcsak a turizmus - az egyik leggyorsabban növekvő ágazat a mai üzleti környezet -, hanem bármely más üzleti szektor.... [-]


Kapcsolat
Cím
Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii
ul. Zamkowa 1 34-200
Sucha Beskidzka

Sucha Beskidzka, Lesser Poland, 1 34-200 PL