Read the Official Description

109797_rsz_adobestock_112738589.jpg

Rólunk

Warsaw University Of Technology Business School a legjobb lengyel iskolák közé tartozik, amelyek magas színvonalú vezetői oktatást kínálnak. Az iskola több mint 25 éve működött. Rendszeresen szerepel a nemzeti rangsor tetején, és folyamatosan javítja pozícióját a nemzetközi rangsorban. Az iskola célja, hogy oktassa a mai vezetőket, akik világosan megértsék a jelenlegi világot, valamint saját vezető szerepüket. Küldetésünk, hogy olyan felelős vezetőket ápoljunk, akik képesek irányítani másokat, és akik folyamatosan dolgoznak saját tudásukkal, készségeikkel és tehetségükkel.

Küldetésünk a felelős vezetők ápolása.

Iskola vezetőknek

A modern gazdaságnak és a társadalomnak igazi vezetőkre van szüksége - vezetőkre, akik képesek stratégiai tervezésre, felelősségteljes cselekvésre, a problémák hatékony megoldására, a kiszámított kockázat figyelembe vételére és a lelkesedés megosztására másokkal. Fejleszteniük kell vezetői és vállalkozói készségeiket, és mély betekintést kell adniuk a gazdaságba és saját szervezetükbe. A vezetőknek nyitottnak, rugalmasnak kell lenniük, és képesnek kell lenniük arra, hogy alkalmazkodjanak a környezetükben zajló változásokhoz.

A WUT Business School olyan embereket formáz, akik megértik mások szemléletét, meggyőzni és vezetni más embereket.

Európai kísérlet

Warsaw University Of Technology Business School 1991-ben jött létre egy merész kísérlet eredményeként. Négy intézmény közösen hozta létre: a legjobb lengyel technikai egyetemet, a Varsói Műszaki Egyetemet , és három tekintélyes üzleti iskolát Nyugat-Európából - a HEC School of Management (Párizs, Franciaország), a London Business School (UK) és az NHH Norwegian School of Economics. (Bergen, Norvégia). Ezért a WUT Business School a kezdetektől fogva valóban nemzetközi jellegű volt, amelyet sikeresen tartottak fenn az alapítók folyamatos részvételének köszönhetően. Az iskola évek óta tagja a vezető európai menedzsment iskolák által létrehozott Európai Irányítási Fejlesztési Alapítványnak .109798_rsz_adobestock_80501595.jpg

A legmagasabb színvonalú oktatás

Warsaw University Of Technology Business School kifejlesztette saját oktatási modelljét, amely a modern világ összetettségére és a vezetők által támasztott magas elvárásokra reagál. A modell három pilléren alapul:

  • tudás és készségek fejlesztése
  • a tudás gyakorlati felhasználása
  • a diákok személyes fejlődése

Modellünk a modern gazdaság és a társadalom összetettségének megértésére, a különböző tevékenységi területek közötti kapcsolatokra, valamint a vezetők előtt álló kihívások megértésére irányul. Független csapat, amely lengyel és külföldi tudósokból és üzleti szakemberekből áll, győződjön meg róla, hogy a tantervek a legmagasabb színvonalon maradnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a diákok elvárásainak megfelelő oktatást nyújtunk.

Alumni hálózat

Az oktatás minősége mellett MBA programjaink „diplomások” hálózata a WUT Business School legnagyobb előnye . Alumniink a világ minden táján elterjedtek, magas rangú pozíciókat tartanak a szervezetekben és sokszor saját vállalkozásukat fejlesztették ki. A szövetkezeti alumni hálózatnak köszönhetően a diplomások egyedülálló üzleti lehetőségeket teremtenek.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Warsaw University Of Technology Business School

A Varsói Műszaki Egyetem, a legjobb technikai egyetem Lengyelország által kínált Executive MBA programját a valóságos megközelítés jellemzi. Az EMBA programtervezés célja ... [+]

Vezetés a jövőbe új technológiák segítségével

Érdekes, nemzetközi részmunkaidős program angol nyelven

A Varsói Műszaki Egyetem, a legjobb technikai egyetem Lengyelország által kínált Executive MBA programját a valóságos megközelítés jellemzi. Az EMBA programtervezés célja a magas- és középszintű vezetők elvárásainak való megfelelés volt. Programunk új horizontokat nyit meg, és lehetővé teszi a gyorsan változó üzleti világ legújabb trendjeinek és kihívásainak megértését.

MBA programunk első helyen állt a 2017-es Perspektywy MBA rangsorban az „Alumni vélemény” és „A program tartalmának minősége” kategóriákban.

Mi teszi egyedivé a programunkat?Használja ki a legjobb nemzetközi gyakorlatokatAz alapító partnerekkel együttműködve 25 éves MBA programok megvalósítása: HEC Paris, London Business School, Norvég Közgazdasági Iskola, Varsói Műszaki EgyetemSzoros együttműködés a Salford Egyetemmel (Manchester, Egyesült Királyság), Baltic Management Institute (Vilnius, Litvánia), GOA Intézet (Goa, India)Elismert üzleti szakemberek és előadók a világszerte elismert egyetemekrőlNemzetközi tanulmányi és üzleti kirándulások: „Super Weekend” a Salford Business Schoolban, opcionális nemzetközi üzleti utak, lehetséges sorsok: Egyesült Királyság, India, Kína és KolumbiaA partner üzleti iskolák által kínált speciális tanfolyamok széles választékaAz angol nyelvű osztályok 100% -aPrestigious EPAS akkreditációIsmerje meg az üzleti átalakító technológiákatÁtfogó felkészülés a digitális átalakulás kihívásaira a vállalkozásokbanÚj modul: „Üzleti modell átalakítása új technológiákkal”Projektalapú tanulás az innováció, a vállalkozói szellem és a tanácsadás területén100 óra teljesen elkötelezett az új technológiák fogalmánakGyorsítsa fel karrierjét és személyes fejlődését2 éves személyre szabott személyi fejlesztési programSzemélyre szabott tanulmányútA legnagyobb MBA Alumni hálózat LengyelországbanA diploma értéke és presztízse Lengyelországban és nemzetközi szintenA befektetések gyors megtérülése - az almaborok szerint 70% -a az EMBA-diákok számára előmozdításra kerül, miközben még a programban vannakTanulmányi mód: Kétéves, részmunkaidősAz... [-]
Lengyelország Warsaw
October 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul