Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

egyetemi misszió

A misszió AUT, hogy olyan innovatív, technológiailag gazdag, vállalkozó, tapasztalati egyetemi tanulási környezet, amely termel CIVICALLY aktív és piacképes végzettséggel.

Egyetem története

American University of Technology (AUT) által alapított asszony Ghada Hinain 1998-ban Fidar - Halat, Libanon, mint egy non-profit, magán felsőoktatási intézmény megszerezte az elnöki rendelet 2143, 2000 januárjában.

AUT mára három további campus Tripoliban, gumiabroncs, és Akkar. A tripoli off-campus programot kezdte meg működését 2002-ben.

AUT kínál 27 szakon az egyetemi szintű (alap-) és hat egyetemi programok (master) alatt három kara: Közgazdaság, Applied Sciences és Bölcsészettudományi. A több mint 3000 öregdiákok és mintegy 1500 jelenlegi diákok és a 90 teljes munkaidős és részmunkaidős oktatók és 65 dolgozó alkalmazottaknál, AUT sikeresen így minden a diákok személyes figyelmet, a minőségi oktatás, és a nemzetközi kitettség, amely növeli jelentősen a karrierlehetőségek a diplomások.

Akkreditációs

AUT kapott teljes egyetemi státuszt január 18-án, 2008 by rendelet 8465 mindkét bachelor és master szakok Minisztérium által akkreditált Felsőoktatási Libanonban. AUT már tagja AACSB International (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business) és ABET (Akkreditációs Testület Műszaki és Technológiai) nemzetközi akkreditációs testületek.

Kultúra és örökség

AUT törődik kultúra és örökség A fő cél ennek AUT projekt a Nemzeti Örökség Napja 2015 egy figyelemfelkeltő kampány fontosságát örökség kulturális CAPITAL különböző innovatív technológiákat, hogy a látogatók több kreatív és pontos tájékoztatást a kulturális örökségre.

  • Bronzkor
  • föníciai
  • perzsa
  • római kori
  • Crusaider időszak
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Arabic (Lebanon)

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

American University Of Technology

Az MBA Vezetők program célja a nem egyetemi, akik megszerzett szakmai készségek és hajlandó támogatni a tapasztalataikat egy tudományos alapú megközelítés, amely magában ... [+]

A misszió a Graduate program áll szakadék áthidalása a tudomány és a piac integrálása révén a piaci kihívásokat programja; A fogékonyság a tantervek a felmerülő igényeket a helyi és regionális piacok, hogy a piac teljes megoldások révén alkalmazások orientált oktatás, vezetői képzés, tanácsadás és kutatás. Számos doktori programokat fejlesztettek ki, hogy fedezze a széles terület a koncentráció és igényeit.

A MBA program egy innovatív, piacorientált program, amelynek célja, hogy dolgozzon vezetők, akik értéket teremtenek maguknak és szervezetek egy időben a könyörtelen változás. Ez egy zár lépés, 39 óra hitel, amely teljesen Minisztérium által akkreditált Felsőoktatási. Beiratkozott hallgatók a stratégiai készségek és a látás eléréséhez szükséges szervezeti és egyéni célok. ... [-]

Libanon Libanon Online
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul