Hivatalos Leírás

ESA bemutatása

1996-ban létrehozott követően kormányközi megállapodást a Franciaország és Libanon, az ESA a Business School elkötelezett az oktatás a vezetők és menedzserek Libanonban és a Közel-Keleten, és kezeli a párizsi Ile-de-France regionális Kamara Kereskedelmi és Iparkamara.

A küldetése, hogy létrehozzák a elit Libanon és a régió a holnap vezetői, ESA vált a jeladó a tudományos kiválóság a Libanon és a platform interakció és találkozók között Európában, a Közel-Keleten és Libanon.

Kifizető figyelemmel kíséri a vállalkozások és igényeiket, ESA segíti őket a fejlődő elképzeléseiket, és segít nekik jobban elérjék céljukat a tréning és coaching a vezetők és menedzserek.

Központjában található Bejrút, és középpontjában a Közel-Kelet, az ESA állítja annak elérése, mint fontos nemzetközi iskola, amely egyesíti a tehetségét magas szintű a tanulók és a tanárok, akik közé a világ egyik legkiemelkedőbb szakemberek.

Az erős ESA

Programok és tanfolyamok méretre készített, hogy a vonat vezetők és menedzserek, az igényeinek megfelelően a nemzetközi munkahelyen.

A kar tagjai kizárólag professzorok levonni a legjobb üzleti iskolák Európában, különösen a ESCP Európában és HEC Paris.

Két nemzetközi minősítések, érvényesítéséhez minden tudományos utat: az ESA mértéke és a fokozatot a rangos partner iskolában.

Rugalmas időbeosztás, lehetővé teszi a mind a képzés és a szakmai élet kell kombinálni.

Egy befolyásos nemzetközi hálózat, megközelíthető csatlakozott az ESA Alumni Association, amely szoros kapcsolatban áll, és a legfontosabb munkatársa a ESCP Alumni Association.

Egy előnyös hely üzleti találkozások, ESA rendszeresen szervez szemináriumokat és panel konferenciák nemzetközi előadók.

Akadémiai Partners

Megalakulása óta, ESA megtartotta szilárd hálózat áll a néhány legszebb üzleti iskolák, különösen a ESCP Európában és HEC Paris.

Ezek a partneri kapcsolatok lehetővé teszik a diákok számára a nemzetközi kar tudományos kiválóság, és szerezzen két igazolások minden nemzetközi fok tananyag: ESA diploma, és milyen mértékben a partner szervezet.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

EMBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Az EMBA lehetővé teszi, hogy a vezetők és a vezetők megértsék az üzleti világ különböző dinamikáit. Ez a program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy teljes körűen el ... [+]

EMBA: Executive MBA

Az első Executive MBA a régióban 4 nemzetközi szemináriummal tervezett

Általános menedzsment képzés

Cél: egyetemi diplomával rendelkező személy

Minimális tapasztalat: 7-8 év

Angol nyelv

Célkitűzés

Az EMBA lehetővé teszi, hogy a vezetők és a vezetők megértsék az üzleti világ különböző dinamikáit. Ez a program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy teljes körűen elsajátítsák a menedzsment eszközöket és koncepciókat. Valódi betekintést nyújt az üzleti stratégiai rétegbe, ahol a vezetés és a döntéshozatal a folyamat középpontjában áll.

Két nemzetközi diplomaAz Executive MBA az ESAAz Executive MBA az ESCP Europe-tólA tanfolyam szerkezete... [-]
Libanon Bejrút
Október 2019
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Az MBA lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek mélyebb tudás menedzsment és fejlesztése egyfajta autonómia, a csapatszellem és a kulturális nyitottság. Az MBA egy igazi fo ... [+]

mba

Képzés a General Management

Cél: Birtokosa egyetemi diploma

Minimális tapasztalat: 3 év

Nyelvek: Angol és francia

Célkitűzés

Az MBA lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek mélyebb tudás menedzsment és fejlesztése egyfajta autonómia, a csapatszellem és a kulturális nyitottság. Az MBA ESA Business School nem pusztán tananyag; ez egy valós folyamat önálló építés.

Két nemzetközi diplomákat Az MBA az ESA A DESM (Diplôme d'Études Supérieures en Management) a ESCP Európában. A kurzus felépítése

A program kiterjed több mint 16 hónap. Tanfolyamokat tartanak a hét-on, heti egyszeri alapon, hétfőtől péntekig 17:00-21:30 Egy nemzetközi szemináriumot rendeznek Párizsban minden évben.... [-]

Libanon Bejrút Franciaország Párizs
Október 2019
Angol,Francia
Nappali
Részidős oktatás
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Ecole Superieure des Affaires
Address
ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Bejrút, Bejrút kormányzóság, Libanon
Honlap
Telefonszám
+961 1 373 373