Luxembourg School Of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business feladata, hogy inspiráló és multikulturális tanulási környezetet biztosítson Luxemburgban, valamint Európa-szerte és világszerte működő nemzetközi vállalatok üzleti vezetői számára.

Oktatási és tudományos céljai elérése érdekében az iskola kortárs tanítási és kutatási módszereket alkalmaz, elősegíti a kulturális és szellemi sokszínűséget.

Az iskola partnerei a nemzetközi üzleti közösséggel, és felkészíti az üzleti vezetőket, hogy boldoguljanak egy összetett globális üzleti világban.

A Master fokozat portfoliója

  • Hétvégi MBA program
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Részidős MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

LSB -Weekend MBA

Campus Részidős 24 hónapok September 2018 Luxemburg Luxembourg City

A hétvégi MBA Program a luxemburgi School of Business célja, hogy megfeleljen az igényeinek szakemberek szoros határidők és a tanulási hajlandóság és a karrierjük. A program időtartama 24 hónap. Osztályok tartják minden második hétvégén (péntek este és szombat). [+]

A hétvégi MBA Program a luxemburgi School of Business célja, hogy megfeleljen az igényeinek szakemberek szoros határidők és a tanulási hajlandóság és a karrierjük.

A program időtartama 24 hónap. Osztályok tartják minden második hétvégén (péntek este és szombat).

Az LSB -Weekend MBA ad közvetlen érintkezés felső nemzetközi oktatói néhány a legjobb üzleti iskolák a világon kap.

A professzorok egyetemi világszínvonalú, és néha a vezetők a globális cégek. Néhány ezek közül a felső szintű vezetők a nemzetközi cégek, míg más tudósok, jelentős szakmai tapasztalattal a különböző iparágakban.

Oktatóink rendszeresen dolgoznak a különböző tanácsadási projektek a vállalkozások számára a multinacionális vállalatok közötti kkv-k minden ágazatban és minden időzóna.... [-]


Kapcsolat
Levelezési cím
19, Rue Eugène Ruppert
Luxembourg, L-2453 LU
Cím
19, Rue Eugène Ruppert
Luxembourg City, Luxembourg District, L-2453 LU
Közösségi Média