Luxembourg School Of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Világszínvonalú Nemzetközi Kar

Karunk olyan professzorokból áll, mint például a Harvard, a Yale, a Stanford, a Chicagói Egyetem, a Michigan Egyetem, a Duke University, a New York-i Egyetem, a London Business School, a Cambridge-i St. Gallen Egyetem, a Bocconi Egyetem, Zágrábi Általános Iskola, Tudományok Po, HEC Párizs stb.

Készülj fel a kihívásra

Az LSB , függetlenül attól, hogy feliratkozik-e végrehajtó oktatási programra, MBA-re vagy menedzsment Master-re, készen áll az izgalmas időre. Olyan üzleti helyzeteknek lesz kitéve, amelyekben tudása megkérdőjeleződik, és megvitatják a kevés megoldást. Kommunikációt kell folytatnia, és közös helyet kell találnia a tanárokkal, osztálytársakkal és üzleti vezetőkkel a világ minden tájáról.

Az egyik megközelítés

A témával kapcsolatos véleménye fontos. LSB MBA és a Menedzsment Mester a kemény készségek fejlesztésére összpontosít, amelyek lehetővé teszik, hogy befolyásolja az első napot. Ön elsajátítja a kemény menedzsment képességeket és fejleszti azokat, amikor valódi vezetővé válik.

Innovatív oktatási módszerek

Az LSB való tanulás különböző kultúrákhoz, tapasztalatokhoz és gondolkodási LSB biztosít hozzáférést. Együttműködés révén a nemzetközi osztálytársak, professzorok és vállalati vezetők gazdag tapasztalatai nyerhetnek. A díjnyertes tanszék az üzleti adminisztráció innovatív oktatási módszereinek egyik frontvonalában van. Tanulj meg gondolkodni és eldönteni, mint egy vezető az esettanulmányok és a tanácsadási projektek terén.

Megvalósítható tudás

A tantervet arra tervezték, hogy vezetővé váljon, aki láthatja, átveheti és fejlesztheti az új lehetőségeket. Az LSB mester tapasztalata nem csak a tudományos ismereteken és a gyakorlati készségeken nyugszik. Célunk, hogy egyedülálló tapasztalatokat nyújtsunk az ön számára - akadémiai és egyéb módon is.

85126_STU4425-22.jpg

Látomás

Ahhoz, hogy globálisan elismert minőségi üzleti iskola legyen Európa szívében.

Küldetés

Az iskola feladata, hogy inspiráló és multikulturális tanulási környezetet biztosítson Luxemburgban, valamint Európa-szerte és világszerte működő nemzetközi vállalatok üzleti vezetői számára. Oktatási és tudományos céljai elérése érdekében az iskola kortárs tanítási és kutatási módszereket alkalmaz, elősegíti a kulturális és szellemi sokszínűséget. Az iskola partnerei a nemzetközi üzleti közösséggel, és felkészíti az üzleti vezetőket, hogy boldoguljanak egy összetett globális üzleti világban.

Akkreditáció

Luxembourg School Of Business iskolát a luxemburgi felsőoktatási és kutatási minisztérium akkreditálta. Az akkreditációk az egész intézményre, valamint az üzleti adminisztráció és a menedzsment Master programjaira vonatkoznak.

85128_Capture.PNG

Helyszínek

Luxemburg város

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg város, Luxembourg körzet, Luxemburg