Luxembourg School Of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Világszínvonalú Nemzetközi Kar

Karunk olyan professzorokból áll, amelyek olyan intézményekhez kapcsolódnak, mint a Harvard, a Yale, a Stanford, a Chicagói Egyetem, a Michigani Egyetem, a Duke Egyetem, a New York-i Egyetem, a London Business School, a Cambridge, a St. Galleni Egyetem, a koppenhágai üzleti iskola, a Bocconi Egyetem , Zágrábi Közgazdasági és Menedzsment Iskola, Sciences Po, HEC Paris és még sok más.

Készülj fel a kihívásra

Az LSB , függetlenül attól, hogy LSB -e egy vezetői képzési programra, egy MBA-ra vagy egy menedzsment mesternek, készen áll egy izgalmas időre. Olyan üzleti helyzeteknek lesz kitéve, ahol az ismereteit megkérdőjelezik, és a dobozon kívüli megoldásokat vitatják meg . Kommunikálnia kell, és meg kell találnia a közös hangot az oktatókkal, osztálytársakkal és üzleti vezetőkkel a világ minden tájáról.

Fedezze fel az LSB jövőbeli campusát

A Luxembourg School Of Business új campusa a Château de Septfontaines és a Faïencerie Villeroy & Boch egykori porcelán manufaktúrában található, egy történelmi terület, amely közel van Luxemburg városközpontjához.

Ez az egyetem lehetővé teszi a Luxembourg School Of Business számára, hogy egyedülálló, történelmi és mély luxemburgi kontextusban fogadja a helyi és nemzetközi vezetőket és vállalkozókat a világ minden tájáról .
A Chateau de Septfontaines 2021-ben fogadja az első Luxembourg School Of Business hallgatókat.

140141_NewLSBCampus.jpg

Innovatív oktatási módszerek

Az LSB tanulva hozzáférést kap különböző kultúrákhoz, tapasztalatokhoz és gondolkodásmódokhoz. Az együttműködés révén profitálhat a nemzetközi osztálytársak, professzorok és vállalati vezetők gazdag tapasztalataiból. A díjnyertes kar az innovatív oktatási módszerek élvonalában áll az üzleti adminisztrációban . Tanuljon meg vezetőként gondolkodni és dönteni esettanulmányokban és tanácsadási projektekben.

Megvalósítható tudás

A tanterv célja, hogy olyan vezetővé fejlesszen, aki képes új lehetőségeket látni, átvállalni és fejleszteni. Az LSB mester tapasztalata nemcsak tudományos ismereteket és gyakorlati készségeket hoz. Célunk, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk Önnek - tudományos és egyéb szempontból is.

LSB students graduation ceremony" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141068_Photo2.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141068_Photo2.jpg" />

Látomás

Ahhoz, hogy globálisan elismert minőségi üzleti iskola legyen Európa szívében.

Küldetés

Az iskola küldetése, hogy inspiráló és multikulturális tanulási környezetet biztosítson a Luxemburgban, valamint Európában és a világon működő nemzetközi vállalatok üzleti vezetőinek. Oktatási és tudományos céljainak elérése során az iskola korszerű oktatási és kutatási módszereket alkalmaz, elősegíti a kulturális és szellemi sokszínűséget. Az iskola együttműködik a nemzetközi üzleti közösséggel, és felkészíti az üzleti vezetőket arra, hogy boldoguljanak egy összetett globális üzleti világban.

Akkreditáció

Luxembourg School Of Business akkreditálását a luxemburgi felsőoktatási és kutatási minisztérium végzi. Az akkreditációk az egész intézményre, valamint a Master of Business Administration és a Master in Management programokra vonatkoznak.

141069_LSBProfessorArielS..jpg

Helyszínek

Luxemburg város

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg város, Luxembourg körzet, Luxemburg

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket