Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A Sacred Heart University Luxemburg Jack Welch Üzleti Főiskola

Sacred Heart Jack Welch Főiskola

2012 óta kínálunk fizetett teljes munkaidőben MBA gyakorlattal fiatal diplomások külföldről és Luxemburgból. Több mint negyven különböző országból származik diákjaink, és jól képzett szakembereink és munkatársaink igazán nemzetközi ízeket adnak programunknak, amelyet sok más üzleti iskola nem kínál.

Egy amerikai üzleti iskola részlege

A Fairfield, CT (USA) Sacred Heart Egyetem 1965-ben, csak két évvel az alapítás után kezdte üzleti oktatást kínálni. Az egyetem Főiskola később a John F. Welch, a General Electric Company legendás volt elnöke és vezérigazgatója volt, aki továbbra is értékes támogatást nyújt. A College of Business luxembourgi ága 1991-ben alakult.

Szorosan kapcsolódik a luxemburgi üzleti közösséghez

Ebben az üzleti iskolában szorosan együttműködünk a vállalati közösséggel. Ez nemcsak a tanári munkatársunkban tükröződik, akik kiváló kutatók és tapasztalt üzleti vezetők, akik az Egyesült Államok fő campusából és Luxemburgból érkeznek, hanem az aktív kormányzótanácsnál is, amely számos luxemburgi cég vezérigazgatója.

A Luxemburg-Kirchberg kereskedelmi kamara kényelmesen elhelyezkedő létesítményei dinamikusak és számos online tanulási és kutatási eszközt kínálnak. Tartalmazunk egy könyvtárat a diákok számára, akik csendes helyet kínálnak a tanfolyamok tanulmányozásához vagy projektek készítéséhez.

Az AACSB akkreditációja és a nagyhercegi rendelet

2007 januárjában a Jack Welch Főiskola

2007 augusztusában a Sacred Heart University megkapta a nagyhercegi oklevelet, amely diplomáink elismerését biztosítja Luxemburgban.

A Princeton Review tartalmazza a Sacred Heart University-t a "Legjobb 379 főiskola - 2015 Edition" és a "Legjobb 295 üzleti iskolák - 2015 kiadás" útmutatójában.

* A Felsőoktatási Minisztérium által akkreditált
* Az USA legfrissebb egyetemei az USA északi részén
* A Princeton Review 'Legjobb 267 üzleti iskola' című kiadványában szerepel - Kiváló Iskola - 2018 kiadás
* A Bloomberg Business Review a 100 legjobb rangsorban szerepel

* A (Times Higher Education) 501-600 listáján szerepel
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

Az MBA Internship célja fiatal diplomások, vagy anélkül munkatapasztalat külföldről vagy Luxemburgból. Ez a program megkönnyíti a hallgatók belépését a szakmai életbe, és ... [+]

Nyerd meg az MBA-t két kontinensen, és töltsétek be az első osztályú szakmai gyakorlatot Luxemburgban

Az MBA Internship program célja a fiatal diplomások, vagy anélkül, hogy a szakmai tapasztalat külföldről vagy Luxemburgból. Ez a program megkönnyíti a hallgatók belépését a szakmai életbe, és megkönnyíti a fiatal szakemberek számára a karrierváltást.

A program augusztus közepén indul és 18 hónap alatt fejeződik be. Azoknak a hallgatóknak, akik még nem tanultak közgazdaságtan, statisztika vagy menedzsment kurzusokat, júliusban és augusztusban intenzív előkészítő tanfolyamokat kínálnak.

Mi különböznek tőlünk a többi programtól?... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Augusztus 2020
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Részidős MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

A részmunkaidős MBA programot olyan luxemburgi munkatársak számára tervezték, akik vezető pozíciókat akarnak keresni a holnap világgazdaságában. A változó üzleti környeze ... [+]

Szerezzen MBA-t munka közben

A részmunkaidős MBA programot olyan luxemburgi munkatársak számára tervezték, akik a holnap globális gazdaságában vezető szerepet kívánnak elérni. A változó üzleti környezethez integrált programra van szükség, amelyet multidiszciplináris megközelítés jellemez. Miután elfogadták, belépő hallgatókat értékelni fogják a vezetői képességek, a kommunikációs készségek és a tartalmi ismeretek mérésére, hogy segítsenek meghatározni az egyéni tantervüket. Az integrált alap tanfolyamok több intenzív osztályból állnak, amelyek célja a többfunkciós készségek fejlesztése. A pénzügy, a marketing, a műveletek és a számvitel egyidejűleg egy "üzleti folyamat" megközelítésben fog tanulni.... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxemburg
Honlap
Telefonszám
+352 2276 131