Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Sacred Heart University Luxemburg Jack Welch Főiskola

A Sacred Heart Jack Welch College of Business már több mint két évtizede Luxemburgban kínál diplomáciai programokat, amelyek a dolgozó egyének igényeihez igazodnak. Az AACSB akkreditált MBA-t a luxemburgi felsőoktatási minisztérium elismerte, és az üzleti és pénzügyi közösség is tiszteletben tartotta.

2012 óta kínálunk fizetett teljes munkaidőben MBA gyakorlattal fiatal diplomások külföldről és Luxemburgból. Több mint negyven különböző országból származik diákjaink, és jól képzett szakembereink és munkatársaink igazán nemzetközi ízeket adnak programunknak, amelyet sok más üzleti iskola nem kínál.

Egy amerikai üzleti iskola részlege

A Fairfield, CT (USA) Sacred Heart Egyetem 1965-ben, csak két évvel az alapítás után kezdte üzleti oktatást kínálni. Az egyetem Főiskola később a John F. Welch, a General Electric Company legendás volt elnöke és vezérigazgatója volt, aki továbbra is értékes támogatást nyújt. A College of Business luxembourgi ága 1991-ben alakult.

Szorosan kapcsolódik a luxemburgi üzleti közösséghez

Ebben az üzleti iskolában szorosan együttműködünk a vállalati közösséggel. Ez nemcsak a tanári munkatársunkban tükröződik, akik kiváló kutatók és tapasztalt üzleti vezetők, akik az Egyesült Államok fő campusából és Luxemburgból érkeznek, hanem az aktív kormányzótanácsnál is, amely számos luxemburgi cég vezérigazgatója.

A Luxemburg-Kirchberg kereskedelmi kamara kényelmesen elhelyezkedő létesítményei dinamikusak és számos online tanulási és kutatási eszközt kínálnak. Tartalmazunk egy könyvtárat a diákok számára, akik csendes helyet kínálnak a tanfolyamok tanulmányozásához vagy projektek készítéséhez.

Az AACSB akkreditációja és a nagyhercegi rendelet

2007 januárjában a Jack Welch College of Business megszerzett akkreditációt az AACSB International - a Szövetség az Advance Collegiate School of Business-től. Egy olyan elitcsoporthoz csatlakozott, amelyhez az üzleti iskolák kevesebb mint 5 százaléka tartozik világszerte. Az AACSB International az első olyan globális akkreditációs testületnek számít, amely az üzleti és számviteli egyetemeken, mesterképzésen és doktori fokozatokat kínálja.

2007 augusztusában a Sacred Heart University megkapta a nagyhercegi oklevelet, amely diplomáink elismerését biztosítja Luxemburgban.

A Princeton Review tartalmazza a Sacred Heart University-t a "Legjobb 379 főiskola - 2015 Edition" és a "Legjobb 295 üzleti iskolák - 2015 kiadás" útmutatójában.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Az MBA Internship célja fiatal diplomások, vagy anélkül munkatapasztalat külföldről vagy Luxemburgból. Ez a program megkönnyíti a hallgatók belépését a szakmai életbe, és ... [+]

Nyerd meg az MBA-t két kontinensen, és töltsétek be az első osztályú szakmai gyakorlatot Luxemburgban

Az MBA Internship program célja a fiatal diplomások, vagy anélkül, hogy a szakmai tapasztalat külföldről vagy Luxemburgból. Ez a program megkönnyíti a hallgatók belépését a szakmai életbe, és megkönnyíti a fiatal szakemberek számára a karrierváltást.

A program augusztus közepén kezdődik és 16 hónap alatt fejeződik be. A diákok számára, akik még nem vettek részt közgazdasági, statisztikai vagy irányítási kurzusokon, intenzív előkészítő kurzusokat kínálnak július és augusztus között.

Mi különböznek tőlünk a többi programtól?... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Kérj Információt
Angol
Nappali
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Részidős MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

A részmunkaidős MBA programot olyan luxemburgi munkatársak számára tervezték, akik vezető pozíciókat akarnak keresni a holnap világgazdaságában. A változó üzleti környeze ... [+]

Szerezzen MBA-t munka közben

A részmunkaidős MBA programot olyan luxemburgi munkatársak számára tervezték, akik a holnap globális gazdaságában vezető szerepet kívánnak elérni. A változó üzleti környezethez integrált programra van szükség, amelyet multidiszciplináris megközelítés jellemez. Miután elfogadták, belépő hallgatókat értékelni fogják a vezetői képességek, a kommunikációs készségek és a tartalmi ismeretek mérésére, hogy segítsenek meghatározni az egyéni tantervüket. Az integrált alap tanfolyamok több intenzív osztályból állnak, amelyek célja a többfunkciós készségek fejlesztése. A pénzügy, a marketing, a műveletek és a számvitel egyidejűleg egy "üzleti folyamat" megközelítésben fog tanulni.... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxemburg
Honlap
Telefonszám
+352 2276 131