Hivatalos Leírás

KIK VAGYUNK MI?

Ezt az intézményt világszerte nevelő csoportok alkotják, akik világszerte tapasztalatokat szereztek. Miután szemtanúja voltunk az állandóan változó üzleti életnek és a hagyományos oktatás alapjainak, úgy döntöttünk, hogy cselekedni fogunk. Ezt az intézményt úgy alakították ki, mint a szenvedélyes nevelők, akiket az egyetemek, például az Egyesült Államok Stanford és Pace Egyetemének, a Liverpooli Egyetem és az Egyesült Királysági Egyetem Üzleti és Pénzügyi Főiskola, a Nemzetközi Üzleti és Gazdaságtudományi Egyetem és a Pekingi Egyetem Kínában, Grenoble Graduate School of Business Franciaországban, U21 Globális Egyetem Szingapúrban, Ghana Tanulmányok Egyeteme, Chulalongkorn Egyetem Thaiföldön és még sok más felsőbb intézmény a régión belül.

Egyéni holisztikus fejlődés

A felsőoktatás transzkontinentális intézménye

Egyéni fejlesztési tervünket integráljuk oktatási útjába. Ez a tanuló kezdeti beiratkozásából indul ki, és folyamatosan minden modulon keresztül fejlődik. Néhány tudatos fejlesztés magában foglalja az érzelmi intelligenciát, a bizalmat és az innovációs képességeket. A modul elindítása előtt professzorai integrálhatják személyes fejlődési igényeit a tanulási folyamathoz, mielőtt belépnének az első osztályba. Soha nem kezded el ismeretlen személyként, aki a hallgatók listáján szerepel. Az integrált integrált holisztikus fejlesztési rendszer felgyorsítja a fejlesztés lendületét, ahogyan minden modulon keresztül halad.

VS.

EGYÉB EGYETEMEK

A diákok integrált fejlesztése a legtöbb egyetemben nem jelen van, sokkal kevésbé holisztikus fejlődés. A professzorok minden modulot elkezdenek látni a diákokat "üres palákként" , figyelmen kívül hagyva az egyes tanulók egyedi fejlesztési igényeit vagy céljait. A fejlesztés jellemzően "0" -tól indul minden félévvel.

Cikkek és kiadványok

Fejlessze a megfelelő készségeket hatékonyan
Hogyan lehet meghaladni a potenciálját?
Három módja a munkatársak hűségének eléréséért és a legjobb előadók elhagyásáig

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Transcontinental Institution Of Higher Education

Felejthetetlen!!! Nemcsak a transzformációs tapasztalatokkal, hanem mindennel, amit tanulsz. Ellentétben a hagyományos oktatással, ahol elfelejti a legtöbbet arról, amit ... [+]

PROGRAM ÁTTEKINTÉS

Az MBA kurzus olyan vezetők számára készült, akik szenvedélyük van az innovációra, a mélyreható különbségre való törekvésre és a sikertelen vezetésre. Ha e három jellemző közül bármelyik rendelkezik, akkor ez a kurzus úgy fog mozogni, mint bármi, amit valaha is tapasztaltál. A bevált végrehajtási fejlesztési kereten belül a tantervi tervezés páratlan stratégiai hangsúlyt fektet a növekedésre, mint egy integrált egyénre, több intelligencia szemszögéből. A világszerte elismert szakemberek által tervezett különböző üzleti területeken a kurzus lehetővé teszi, hogy szakmai érdeklődését olyan erős tanulási tapasztalatokkal integrálja, amelyek számos érdeklődésre számot tartó sikerrel rendelkeznek, mint például az érzelmi intelligencia és az innovativitás.... [-]

Málta Mosta
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
16 - 21 hónap
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Explore the myth of Knowledge=Power