Egyetemek, Intézmények és Főiskolák Madagaszkáron

A Legjobb Főiskolák Madagaszkáron 2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Madagaszkár. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Madagaszkár. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Keresés egyetemek Madagaszkár és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Madagaszkár, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Madagaszkár közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

2 Találatok Madagaszkár

Vatel Madagascar

MBA Madagaszkár Antananarivo

Vatel Madagascar is hosted in a hotel and restaurant with traditional architecture, a replica of a royal building that has existed for twenty years. The campus is located Ambatoroka, 10 minutes from the city center of Antananarivo.


ISCAM - Institut Supérieur de la Communication, des Affaires et du Management

Madagaszkár Antananarivo

Créé en 1990, l’Institut Supérieur de la Communication, des Affaires et du Management (ISCAM) est le premier établissement entièrement privé d’enseignement supérieur à Madagascar. Notre vision est d’être la meilleure Ecole de Management en Afrique.